AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Prodej, výroba: -potahy na sedačky užitkových automobilů, stavebních strojů, zemědělských a lesnických strojů (traktory, kombajny).

Prodej: - výdejní stojany pohonných hmot PETROTEC. Služby pro čerpací stanice pohonných hmot.

Firma zaměstnává více než 80% osob se zdravotním znevýhodněním. Výroba: - pracovní oděvy - papírnické pomůcky Mytí: - automobily. Kavárna: - kapacita 40 míst - terasa s bezbariérovým přístupem - WIFI připojení - projektor - možnost pořádat školení, večírky, párty, rauty, ... Kopírování, skenování.

Benzínová čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty -maziva -autodoplňky.

Prodej: - náhradní díly na automobily. Autolakýrnické práce. Výměna: - čelní autoskla. Opravy: - osobní automobily. Pneuservis. Odtahová služba.

Oprava elektroinstalace automobilů. Montáž - centrální zamykání - autoalarmy - diagnostika - autoHifi a zabezpečení Oprava alternátorů a startérů.

AUTO-SPORT Prodej: -náhradní díly FIAT -náhradní díly-DACIA, ŠKODA, FAVORIT, VAZ*, FELICIA, OCTAVIA, FABIA, FIAT 125P, 126P, 1203 -autobaterie, žárovky -olejové filtry CHAMPION, FRAM, MANN, FILTRON -doplňky na zahraniční vozy -svíčky CHAMPION, BOSCH, BRISK -brzdové destičky LOCKHEED, FERODO, BOSCH -klínové a rozvodové řemeny. Pro ...

Návrhy, projekce, montáž, instalace, servis, oprava, revize: -elektronické zabezpečovací systémy EZS (ochrana bytových i nebytových prostor, objektů, pozemků, majetku) -elektronické požární detektory k systému Paradox -kamerové systémy -elektronicky ovládané zámky Zabezpečovací systémy pro automobily vč. montáže: -centrální ...

Stavební firma. Velkoplošná reklama. Pneuservis.

Oprava: -automobily. Autoopravna, autoservis.

Oprava: -motorová vozidla -automobily. -příprava vozidel na STK.

Autodílna. Oprava, servis: -automobily.

Služby: -autoškola -výcvik pro skupiny AM, A1, A, B -kondiční jízdy -školení řidičů.

Nákladní vnitrostátní autodoprava vlastními dopravními prostředky. Automobily: -Tatra sklopka 4ks 11t. -LIAZ valník 2ks 14, 5t a 8t -návěsové vozidlo 25t. Jeřábnické práce: -jeřáb V3S, teleskopický, 8t. Odvoz suti: -LIAZ 4 kontejnery, sypač. Opravy a mytí vozidel: -výměna olejů -SO motorů -veškeré servisní práce na nákladních ...

Prodej, oprava, montáž: - pneumatiky

Naše firma BANAL Invest s.r.o. Vám nabízí komplexní služby v prodeji a rozvozu nových pneumatik, alu disků a provozování pneuservisu. Poskytujeme kvalitní služby za přijatelné ceny, u nás stále platí – náš zákazník náš pán.

Montáž, opravy, servis: -elektroinstalace -přestavba vozidel na propan-butan LPG, homologováno.

Výroba: -pošívání volantu a jiných součástí automobilu kůží. Certifikáty: -ISO/TS 16949:2002 -ISO 9001: 2000.

Vše pro získání, udržení a obnovení řidičského oprávnění skupiny B Nabízíme všechny výhody malé autoškoly a invenci, podpořenou dlouhodobým působením na trhu tohoto oboru v blanenském regionu. Naše flexibilita je synonymem pro Vaši spokojenost a váš výsledný um. Naším cílem není jen naučit Vás řídit vůz bezpečně, podle pravidel. Náš cíl je ...

Autoškola: -výcvik řidičů všech skupin -školení řidičů včetně mezinárodní dopravy -dětské dopravní hřiště -cestovní agentura. Doprava: -autobusová, -nákladní, -kamionová -spediční služby, -tuzemské, zahraniční.

Autoškola. -řidičské průkazy -kondiční jízdy -přezkoušení řidičů -řidičské průkazy A, B, C, D.