AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Výroba pro automobilový průmysl: -plastová, plastikářská výroba, plasty -těsnění do motorů, pro motory -autosoučástky, příslušenství -komponenty do brzdových systémů -brzdové systémy. Člen mezinárodního koncernu Nichias corporation.

Služby: -autoservis -pneuservis

Služby, práce: Diagnostika -elektronické systémy. Výměny -autoskla. Desinfekce, čištění a opravy -klimatizace. Autoservis. Karosářské, mechanické práce Tlumiče, čepy, podvozky Výměna provozních kapalin Pneuservis Příprava a zařízení STK

Prodej: -autodíly a autopříslušenství pro nákladní i osobní automobily

Práce, služby: -Odtahová služba pro osobní automobily.

Prodej: -použité i nové náhradní díly.

Prodej, maloobchod, velkoobchod ND**: -náhradní díly na motorová vozidla, malotraktor -kompletní sortiment náhradních dílů na AVIE (všechny typy AVIA) -akumulátory AKUMA -pneumatiky -ložiska, gufera, klínové řemeny. Prodej nové vozy, automobily AVIA.

Autoškola -skupiny AM, A1, A18, A21, B -kondiční jízdy -vozidla ŠKODA -motocykly JAWA, KAWASAKI

Autoservis, autooprava: -osobní automobily, vozidlo, vozidla -odtahová služba a asistenční služba -mechanické, karosářské opravy-tuzemská i zahraniční vozidla -prodej náhradní díly, dílů -přípravy vozidel na STK a jejich provedení -brzdy, tlumiče, spojky, spojka -oleje (BP, Castrol) -výměny, výměna autoskel, autosklo ...

Pneuservis. Osobní, nákladní, zemědělské vozy. Likvidace pneumatik. Uskladnění pneumatik. Prodej olejů a maziv. Jízní kola, prodej, servis.

Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství.

Služby, práce: -renovace autolaků -čištění interiérů vozidel.

Autoopravna, autoservis: -opravy osobních i nákladních automobilů -motocyklů a zemědělských strojů

Prodej: -autobaterie, autobaterií VARTA -pro osobní, nákladní vozy, vůz, automobily. Baterie, která není na skladě-zajištění dovozu do 12-ti hodin. Prodej, oprava, záruční a pozáruční servis manipulační techniky: -nízkozdvižné hydraulické paletizační, paletové vozíky, vozík, vozíků. Náhradní díly, ND na vozík. Výroba klíčů.

Prodej, montáže a výměny čelních autoskel, autoskla, autosklo. Možnost provedení u zákazníka. Zajistíme výměny a opravy čelních autoskel bez finanční účasti zákazníka, likvidace z povinného ručení. Oprava praskliny a bodové poškození autoskel. Autoskla na osobní, nákladní vozidla.

Autoelektrikářské práce Kontejnerová autodoprava

Pneuservis. Prodej, servis, oprava, demontáž, montáž, přezouvání pneumatik, pneumatiky. Osobní, dodávkové pneu. Vyvažování osobních a dodávkových pneumatik. Foukání kola, kol. Poradenská služba.

Pneuservis, oprava, servis, montáž: -pneumatiky -osobní, nákladní (užitkové) automobily, zemědělské -protektory -vyvažování kol -defekty.

Autoservis, autoopravna, autoopravny, pneuservis. -opravy, oprava motorových vozidel, auto, auta, automobily, vozy všechny značky - mechanické a karosářské práce -výměna olejů, oleje, motorové vozidlo, vozidla, automobily -příprava vozů na STK -provedení STK -výměna, oprava pneumatik -odtahová služba

Jediný daeler značky IVECO na Moravě a největší v ČR. Divize je součástí společnosti AGROTEC a.s. Jeden z nejvýznamnějších prodejců pozemní techniky v ČR. Zemědělské stroje, nákladní a osobní automobily, stavební stroje. Prodej, komplexní servis a leasing, distribuce vozidel IVECO, FIAT PROFESSIONAL: Divize IVECO MORAVIA: -prodej, servis ...

Stanice technické kontroly, STK. Technické prohlídky všech druhů vozidel. Technické kontroly vozidel individuálně dovezených do ČR ze zahraničí, vozidel přestavěných atd. před jejich uvedením do provozu v ČR. Informativní prohlídky vozidel na přání zákazníka. Technické prohlídky traktorů na vybraných místech u zákazníka. TEMPO 100 - ...