AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Internetový prodej autobaterií a nabíječek. Eshop. E-shop se zaměřením na prodej letních i zimních pneumatik značky Barum pro osobní, dodávkové i terénní automobily.

Autoservis. Příprava a zajištění STK a měření emisí. Mechanické práce Karosářské práce Elektro práce Diagnostika motoru Zprostředkování STK+ ME Mokré čištění interiéru Renovace starých laků Autosklo servis.

Prodej: -vše pro vozy JEEP, CHRYSLER, DODGE, FORD. sidlo společnosti: AAP - American Auto Parts s.r.o Urešova 8/1384 148 00 PRAHA 4.

Zemní práce. Prodej dříví, betonu. Půjčovna vozíků Demolice Prodej písku.

Služby, prodej: -autopotahy -potahy do aut na míru -autopotahy vhodné i pro sedadla s bočními airbagy.

Provádíme práce se strojem JCB 3CX a UNC 060: -technické rekultivace -výkopové práce -bourací a úklidové práce -vrtací práce -zemní práce a terénní úpravy -odvodňování staveniště -odvoz sutě - doprava -práce s paletizačními vidlemi. Opravy: -osobní automobily -zemědělská a stavební technika.

Práce, služby, prodej: -opravna automobilů všech značek, osobní a dodávková -autoservis, pneuservis -geometrie -montáž tažných zařízení -diagnostika -náhradní díly -pneumatiky -servis klimatizací -montáž etanolových jednotek, přestavby -renovace a leštění světel Spacializace na Peugeot, Citroen

Služby: -autoopravna -pneuservis.

Služby: -autoservis, osobní a dodávkové vozidla -pneuservis osobní a dodávková vozidla -odtahová služba NONSTOP -diagnostika -plnění, čištění a oprava klimatizace.

Obchodní činnost-import, velkoobchod, prodej. Prodej zahraniční zemědělská technika, stroje. Traktor, traktory -CASE IH, STEYR, Landini, ZETOR. Kombajn, kombajny, mlátičky. Zemědělská technika PÖTTINGER. Velkoobjemové senážní vozy, nesené žací stroje, čelně nesené žací stroje, žací kombinace, polonesený pluh. Lisy a ovíječky, samosběrací ...

Maloobchod, velkoobchod, distribuce: -prodej náhradních dílů, náhradní díly, ND a příslušenství na vozidla, automobily, auta všech značek, značky, moto -zajištění náhradních dílů, autodíly na vozy ŠKODA a zahraniční vozidla, vozidlo, auto, vozy (všechny značky) -náhradní díly na nová i starší auta -mechanické a karosářské opravy, práce, ...

Dodavatele komponentů pro automobilový průmysl. Vyrábíme a vyvíjíme interiérové díly pro osobní a nákladní automobily i autobusy.

Prodej: - baterie Servis: - nákladní vozy - osobní vozy -diagnostika motoru - emise. Pneuservis.

Služby: - čerpací stanice - LPG

Naše společnost se zabývá výrobou technologií z plastu. Hlavní činností je výroba plastových nádrží, jímek, bazénů, kádí, vodoměrných šachet a předmětů z plastu - čistíren odpadních vod, odlučovačů ropných látek, odlučovačů tuků atd. Dále se zabýváme chladírenskými vestavbami a nástavbami, obložení chladírenských vozidel pro potravinářské ...

Prodej, e-shop: - autodíly - autopříslušenství

Auto Botek - autoservis - pneuservis - odtahová služba.

Pneuservis Břeclav: -autobaterie -výfuky -čištění, ošetření interiéry aut -vysátí, tepování -karoserie -renovace laku, leštění, voskování.

Úprava: -benzínových motorů na bioethanol (E85) s veškerým servisem týkající se E85. Přijedeme za zákazníkem po celé republice zdarma.

Výroba, výrobce: - nádrže na stlačený vzduch pro brzdové systémy.

Strojírenská výroba a prodej: -přestavby, nástavby, přestavba, nástavba nových a ojetých nákladních automobilů -hydraulické jeřáby -valníky -nosiče kontejnerů -prodej-nové i ojeté vozy, automobily -zprostředkování leasingu -výkup ojetých vozidel, nákladní automobily -nosiče kontejnerů -teleskopické, kloubové pro podvozky nákladních ...

Autoservis, emise: -motorová vozidla osobní, užitková, nákladní -veškeré mechanické práce -měření emisí benzin, nafta, LPG, CNG -emise osobní, nákladní, traktory, autobusy -prodej a výměna olejů Total -výměna filtrů, provozních kapalin -prodej AD BLUE -diagnostika řídících jednotek - osobní i nákladní -Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, ...