AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Prodej: -motocyklové díly -motooblečení. Internetové obchod, e-shop.

Prodej - autodoplňky - nezávislá topení -antiradary, antilasery -audio, mutimédia -zabezpečení -parkovací systémy -vyhřívaní sedadel. Úprava - užitkové vozy.

Autoklempířské práce Autolakýrnické práce Servis- dodávkové automobily Servis - osobní automobily.

Autoservis. -oprava auta -na dobu opravy vypůjčit náhradní vůz -čištění, plnění klimatizace -servis osobního auta -odborný servis kol i pneumatik, pneuservis.

Výroba, prodej, export, vývoz: -komponenty pro letecký, automobilový průmysl -přístrojová a měřící technika, lékařské přístroje -radarové a laserové technologie -výroba speciálních strojů -kybernetický výrobní systém CPC -CNC soustružení a frézování -přesné obráběcí díly.

Nabídka pagerů, imobilizérů, autodoplňků, parkovacích senzorů a elektronických zabezpečovacích systémů. Montáže elektronických systémů: -gsm alarmy včetně jejich doplňků -pagery -imobilisery -skryté vypínače -zámky řadícího systému -centrální zamykání -stahování oken -rozsvěcování světel -parkovací senzory -autorádia.

Rychloservis, autoservis: - drobné opravy vozů všech značek - opravy brzd a podvozkových součástí - výměny tlumičů, výfuků, oleje - kontroly motorů a hnacích ústrojí - přípravy na STK a emise. Pneuservis. Ruční mytí: - čištění interiérů vozidel.

Společnost EZ INVEST, s.r.o. je samostatný pojišťovací zprostředkovatel se zaměřením na pojištění hospodářských rizik firem, nemocnic a hospodářských zařízení v oblastech Brna, Olomouce a Jihlavy. Na českém pojišťovacím trhu působíme již od roku 2001 a náš tým tvoří zkušení a kvalifikovaní odborníci s dlouholetými zkušenostmi. Služby: - ...

Autolakovna, lakování: - osobní a užitková vozidla - motorky, jízdní kola. Ruční mytí aut: - čištění interiérů.

S poškozeným sklem na Vašem voze Vám kdykoliv pomůže firma CZ autosklo expert s.r.o., pobočka Brno. Pro zákazníky z přilehlého okolí a Vysočiny provádíme výměny, opravy čelních a zadních skel, a také provozujeme nonstop servis.

Služby v oblasti státního technického dozoru (STK)-stanice technické kontroly (bez objednání, na počkání) - vozidla a motocykly. Kompletní technické prohlídky motocyklů a přípojných vozidel kategorie 01, 02, osobních i s LPG a dodávkových vozidel (užitkových automobilů do 3500 kg) včetně evidenční kontroly. Měření emisí benzín, ...

Prodej, oprava, servis: -autobaterie, motobaterie -trakční baterie -baterie do invalidních vozíků -nabíječky -starovací vozíky -testovací zařízení. Služby: -nabíjení a formování baterií -likvidace použitých baterií. Při koupi baterie provedení zdarma: -kontrola dobíjení na voze -kontrola startéru -montáž baterie -servis ...

Dovoz, prodej a výkup aut. -zařízení povinné ručení. Zprostředkujeme prodej vozu bez poplatku za parkování v co nejkratší možné době. Autobazar. Opravy vozidel, STK, emise -spolupracujeme s osvědčenými a autorizovanými servisy, kde nám přednostně zajistí opravu vozidla, včetně technické kontroly a kontroly emisí. Oceňování ...

Autosalon. Autorizovaný prodej vozů AUDI, VOLKSWAGEN. Prodej, servis (záruční i pozáruční), leasing: -automobily Audi, Volkswagen VW -měření emisí (emise) -klempířské a lakýrnické práce -originální náhradní díly a příslušenství -odtahová služba -zapůjčení náhradní vozu -autobazar, prodej ojetých vozů -mycí linka.

Autoskloservis: -NONSTOP 608262707 -prodej, montáž a opravy autoskel při splnění pojistných podmínek zdarma -vyřízení pojistné události -tónování autoskel -leptání VIN na autoskla -autosklo na všechna vozidla. Pneuservis, motopneuservis: -NONSTOP 774262707 -motocyklová pneu -pneumatiky prodej, montáž a opravy -kompletní nabídka ...

Zakládání a údržba zeleně Návrhy zahrad - od soukromých zahrad až po zahrady firemních a průmyslových objektů Realizace zahrad - tzv. na klíč od A do Z Údržba zahrad - odborná celoroční údržba dřevin, rostlin, trávníků, řez, postřik, vertikutace, mulčovánía jiné.

Zajišťuje: -životní a úrazové pojištění -penzijní fondy -pojištění vozidel -leasing -hypotéky.

Služby: - autoservis - pneuservis - autolakýrnické práce Maloobchod: - náhradní autodíly

Komplexní služby v oblasti ručního mytí aut. Nabízíme: - voskování - leštění - renovace laku - odstranění polepů - mokré i suché čištění interiérů

Půjčovna, prodej, bazar: -karavany -obytná auta.

Jsme nonstop autopůjčovna komfortních a ekonomických osobních vozidel. Reagujeme na Vaše dotazy vždy v průběhu 2 minut, auto rádi přistavíme v Brně zdarma a do 45 minut od objednávky.