AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Společnost KAPS AUTOMATIC, s.r.o. zajistí vše pro automatické převodovky. Dbáme především na kvalitu práce, rychlost a spokojenost zákazníka. Specializujeme se na opravy automatických, mechanických a variátorových převodovek a to vše včetně výměny olejových náplní v automatických převodovkách. Provádíme také repase hydrodynamických a ...

Vzdělávací agentura. rekvalifikační kurzy akreditované MŠMT: -Účetnictví a daňová evidence v rozsahu 161 hodin teoretické výuky -Mzdové účetnictví v rozsahu 140 hodin teoretické výuky -Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky v rozsahu 161h z toho 80 praktické výuky, která bude realizovaná v MŠ a 81 teoretické vyuky -Hospodyně v ...

Autoservis. Zprostředkování S.T.K. a EMISÍ Prohlídka vozu před sezónou (letní, zimní). První prohlídka vozidla je ZDARMA. Příprava vozidla na prodej. (kontrola vozu, autokosmetika, atd.) Poradenská činnost při koupi ojetého vozidla. Provádíme výměnu olejů dle přání zákazníka. Provádíme karosářské opravy (vytažení, vyklepání, ...

Pneuservis. Servis, plnění a čištění klimatizací.

Činnost: - pneuservis - čištění interiérů - klimatizace.

Autoškola Nabídka služeb pro získání řidičského oprávnění skupin A, B, C. Provoz autodopravy mikrobusem pro 13 osob v tuzemsku i zahraničí.

Autoklempířské práce Autolakýrnické práce Autoservis, autoopravna - mechanické opravy, výměny, oleje, maziva, výfuky.

Výroba, oprava, servis: -svařované autoplachty pro všechny typy nákladních, osobních automobilů -plachty na přívěsné vozíky -atypické plachty, kryty (zemědělské, lesnické stroje, sportovní lodě atd.) -markýzy -bazény z plachtových PVC materiálů včetně kovových konstrukcí -plachty, kryty, zastřešení (bazény, vodní nádrže, čistírny ...

Velkoobchod, maloobchod: - autodíly, náhradní díl pro automobil - autopříslušenství, příslušenství pro automobily - rozvoz zboží v Brno.

Specialisté na ojeté i nové užitkové vozy. Ke každému automobilu dáváme písemnou doživotní záruku na původ a historii vozidla. Sjednáme povinné i havarijní pojištění na místě.

Autoservis, autoopravna: -opravy po velkých haváriích -drobné opravy a úpravy -klempířské práce -vyvařování -lakování -GO motorů -přetěsňování motorů -podvozkové partie, tlumiče -brzdové soustavy -výfukové systémy -elektroinstalace -alternátory, startéry -výměna čelního skla.

Činnost: - autoservis - pneuservis - STK - emise - finanční služby - prodej vozidel. Komplexní služby v oblasti oprav a údržby osobních i užitkových vozů, správu firemního vozového parku. Poskytujeme finanční služby včetně zprostředkování leasingu i pojištění odpovědnosti, zajišťujeme pravidelné prohlídky vozů včetně technické ...

Telekomunikace. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, poradenství: -mobilní telefony -příslušenství pro mobilní telefony -pouzdra, nabíječky včetně stolních, baterie, antény i směrové -aktivní a pasivní držáky, -hands free -webdispečink. Montáž: -imobilizér, autoalarmy -mechanické, elektronické zabezpečení -hands ...

Autoškola ABC -výcvik řidičů všech skupin -profesionální a individuální výuka a výcvik řidičů -kondiční jízdy -slevy pro studenty, možnost splátek.

Autobazar. Výkup, prodej, leasing: -nové i ojeté automobily z EU.

Činnost: - pneuservis - autoservis Velkoobchod, maloobchod: - pneumatiky - duše - disky

ASC AUTOSKLO. Prodej, montáž, oprava: - autosklo na osobní i nákladní automobil - oprava prasklina čelní sklo - tónování autosklo - bezplatná výměna z pojistné události - nové sklo s odměnou.

Oprava, servis: -automobily PEUGEOT. Práce: -karosářské -lakýrnické -měření emisí -příprava a realizace STK. Prodej: -nové i starší vozy PEUGEOT -použité náhradní díly. Služby: -montáž: -autoalarmy -zabezpečovací systémy -ruční čištění vozidel. Pneuservis.

Distribuce, prodej, dodávka, rozvoz, velkoobchod: -náhradní díly na osobní a dodávkové automobily -mechanické díly - tlumiče pérování Gabriel -výfukové systémy Tesh - automobilové řemeny Dayco - filtry Purolator - brzdové destičky Remsa - brzdové kotouče Bradi - karosářské díly Klokkerholm Karosseridele - střešní nosiče a boxy ...

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty, oleje a maziva pro osobní i nákladní automobily.

Nákladní doprava: -vnitrostátní -mezinárodní. Oprava: -silniční vozidla. Obchod s dopravní technikou. Pronájem nákladních vozidel, návěsů a přívěsů. Odtahová služba nákladních vozidel.

Prodej, montáž: -náhradní díly pro automobily evropské a japonské výroby -karosářské díly -motorové díly -brzdové součásti -díly řízení -podvozkové díly -tlumiče pérování -výfukové systémy -elektronika motoru -lanovody a silentbloky -autoskla.

Autoservis, autoopravna: -mechanické opravy vozidel ŠKODA, FAVORIT, FELICIA, pozáruční opravy -přípravy na STK -geometrie Drobný prodej: -náhradní díly a oleje TOTAL.