AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Autorizovaný prodej - užitkové vozy HYUNDAI - osobní vozy HYUNDAI.

Autopůjčovna, odtahová služba, přeprava osob.

Stavebnictví. Kompletní zemní práce. Pronájem s posádkou: -stavební mechanizace, stroje -CATERPILLAR 428C, 432D (traktorbagr) lopaty, hydraulické kladivo -CATERPILLAR M315, M316C (kolový bagr) lopaty, svahovací lopata dosah 10m, šířka 2m, UNC 060 a CATERPILLAR 226 (nakladač), radlice, vrtací zařízení, paletizační ...

Autoservis. Příprava vozidel na STK. Kompletní opravy silničních vozidel.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -značkové autodíly, náhradní díly na automobily. Zapalovací kabely BOUGICORD.

Autoopravárenství, nákladní automobily. Opravy, servis pozáruční: -náhradní díly na vozy Mercedes Benz - Actros, Atego, Axor, Magma, Multicar -speciální nástavby, zástupce pro opravy v ČR firmy M-U-T pro zametací vozy, auta pro svoz odpadu (popeláři). -komunální technika nákladních vozidel, vleky (přívěsy), návěsy, nástavby, ...

Autoservis. Autoopravna. Oprava, servis: - osobní automobily - nákladní vozidla. Dodávka, oprava, servis: - hydraulické systémy. Zajištění technických prohlídek, revize.

Výkup osobní vozy, služby ve finančnictví, poskytování služby v pojišťovnictví, realitní činnost.

Finanční poradenství. Pojišťovací agent (pojištění). Pojišťovací makléř. Investiční zprostředkovatel prvního stupně (investice - zprostředkování). Hypoteční makléř (hypotéky). Specializované poradenství pomocí programů zajištění: -program zajištění majetku -program zajištění odpovědnosti -program zajištění příjmů -program ...

Služby: - ruční čištění interiérů a exteriérů osobních vozidel, autobusů a motocyklů. Pronájem, správa: - nemovitosti

Zprostředkování: -pojištění a kompletní poradenství ve věcech pojištění.

Autoservis, autoopravna pro nákladní a užitková vozidla Tatra, Liaz, Avia, Karosa, Iveco, Renault, DAF, Peugeot, Citroen: - běžné i generální opravy - příprava a vyřízení STK - měření emisí - ověření tachografu. Oprava, servis: - traktory ZETOR uni.řady I.-II. .

Prodej, eshop, e-shop: - široký sortiment ukončovacích prvků na kabely a komponenty potřebných při opravě autoelektriky.

Autobazar, bazar. Dovoz, import: - ojetá vozidla ze zahraničí, včetně vyřízení STK. Odtahová služba. Autoservis. Autoopravna. Autodoprava. Přeprava.

Automyčka, mycí linka: - ruční a kartáčové mytí automobilů - osobní vozidla a malé nákladní vozy. Prodej: - produkty pro ruční mytí aut - autochemie - autokosmetika - čistící prostředky - maziva - laky, barvy.

Autorizovaný servis, autoservis IVECO. Oprava, servis: - nákladní automobily. Práce: - provádění a příprava STK.

Pronájem, správa, údržba: - nemovitost - bytové a nebytové prostory: - kanceláře, výrobní prostory, sklady - pozemky. Služby: - základní reklamní servis.

Prodej, servis značky YAMAHA: -motocykly -skútry -čtyřkolky -generátory -vodní a sněžné skútry -náhradní díly YAMAHA -příslušenství a doplňky pro motocykly.

Pojišťovací společnost. Zprostředkování: - služby finančního makléře, služby pojištovacího agenta: - životní pojištění - úrazové pojištění - pojištění odpovědnosti za škody - pojištění motorových vozidel.

Služby: - ruční ekologické mobilní mytí vozidel u Vás doma nebo na jiném, Vámi určeném místě v Brně a okolí.