AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
E-SHOP s auto-elektro-příslušenstvím a autodoplňky. Nabízíme: - LED světla pro denní svícení a LED žárovku - měniče napětí 12/220V a 24/220V - autoalarmy Keetec, Jablotron, Steelmate a Gemini - bezpečnostní zařízení Escort Passport - USB a iPod adaptéry - DVD přehrávače a stropní monitory - handsfree sady Mr. Bluetooth a Parrot - ...

Autoservis, opravy. Pneuservis, rychloservis. Opravy: -klimatizace -brzdy -výměna olejů.

Výhradní dovozce a distributor pro ČR: - mechanický zámek pedálů aut BULLOCK, vyroben z karbonitridové oceli odolné proti řezání a vrtání - nejvýhodnější řešení k zajištění vozidla proti krádeži - vhodný pro více typů automobilů - vyrábí se v osmi modelech podle typu vozidla a roku výroby. Výdejní místo Rozmarýnová 3, Brno - Jundrov.

Maloobchod, prodej: -autodoplňky, autopříslušenství a náhradní díly na vozy ŠKODA -výfuky všech značek i na dobírku. Prodej autodoplňků a autopříslušenství na rozloze 110 m2. Nabídka náhradních dílů na vozy Škoda. V nabídce naší prodejny naleznete: výfuky všech značek, motorky do ostřikovačů, stěračů, chladičů, tlumiče, svíčky, brzdy, spojky, ...

Geometrie. Měření a seřízení: -geometrie osobních, užitkových vozidel.

AUTOSALON, autoservis. Autorizovaný prodejce, dealer: -osobní automobily KIA, Chrysler, Jeep, Doodge, YAMAHA -pneumatiky. Prodej příslušenství, náhradní díly. PREMIO - značkový pneuservis, eshop, e-shop. Služby: -prodej protiúčtem -finanční leasing -úvěrové financování -pojištění vozidel -přihlašování nových vozidel na DI.

Autoservis, autoopravna. Práce: -karosářské -autoklempířské práce havarovaných vozidel na rovnací stolici BLACK HAWK -mechanické -výměna oleje CASTROL -zajištění lakýrnických prací ve značkové lakovně SPOFORT.

Autoservis. Služby: -opravy osobních automobilů.

VJEZD Mojmírovo nám.11 PATROVÉ GARÁŽE Autoservis: -záruční a pozáruční servis osobní, dodávková vozidla -příprava STK a ME včetně provedení -servis oprava a plnění klimatizací -mechanické, klempířské, lakýrnické práce -diagnostika motoru všech značek -digitální geometrie -výměna čelních skel -kopletní opravy ...

Autoopravna, servis: -automobily. Práce: -mechanické -klempířské -příprava, vyřízení STK. Autobazar.

Služby, opravy, servis: -pneuservis -pneumatiky -pneu -uskladnění pneu.

Autoškola: -řidičské průkazy (A, B, B + automat, C, E) -kondiční jízdy s automatem -školení řidičů. Půjčovna, pronájem: -osobní automobily, kombi -obytný automobil- Fiat Ducato pro 6 osob -dodávky -střešní boxy -řetězy -střešní nosiče -dětské autosedačky.

Autoškola. Služby: -výcvik skupin A, B, E, -kondiční jízdy -školení řidičů -vrácení ŘP.

Služby: -měření emisí motorových vozidel, motocyklů (SME) -technická kontrola osobních vozidel, motocyklů (STK) -příprava vozidel.

Autoopravna, specializovaný servis, oprava: -mechanické práce -originální diagnostika -opravy hydraulické soustavy -generální opravy motorů, GO -karosářské, lakýrnické práce -příprava, provedení STK -montáž Hands-Free sady, autorádia.

Pojištění firem i osob. Finanční služby. Hypotéky, stavební spoření.

Pneuservis, rychloservis, prodej pneu -kompletní servisní služby bez objednání -Barum, Ceat, Dunlop, Goodyear, GT Radial, Kleber, Kormoran, Matador, Michelin, Pirelli -hliníková kola a disky

Autopravna, autoservis, pneuservis, odtahová služba: - mechanické a klempířské práce, prodej náhradních dílů - lakování a opravy laku, míchání laků, sušící box - prodej a montáže pneumatik, opravy a vyvažování - odtah havarovaných a nepojízných vozidel - výkup a prodej havarovaných vozů, prodej použitých náhradních dílů.