AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný prodejce vozidel Citroën a Ford. Autosalon. Prodej, leasing, úvěr, pojištění (havarijní, zákonné): -automobily Citroën (Citroen), Ford -náhradní díly -příslušenství, doplňky -autorádia SONY, PANASONIC -zabezpečovací zařízení automobilů -pneumatiky. Autoservis, oprava: -Citroen, Ford, Mitsubishi a Peugeot ...

Prodej, oprava, servis: -zahraniční motocykly -skútry -motobazar -prodej náhradních dílů (díly) -příslušenství pro enduro, supersport, choper -opravy a úpravy motocyklů -(seřízení motorů) -opravy plastových kapotáží -svařování rámů z ocelových kompozitů, hliníku -opravy aku kol.

Autoservis, opravy, servis: -osobní automobily -diagnostika motoru vozidel ŠKODA, VW, SEAT -mechanické práce -příprava vozidel na STK -měření emisí -seřízení benzínových motorů -výměny olejů -opravy startérů, alternátorů vozidel ŠKODA. Po dobu opravy možnost zapůjčení vozidla.

Prodej: -autobazar -ojeté automobily.

Autobazar. Výkup (za hotové), prodej, zprostředkování prodeje, nákup protiúčtem, pojištění, registrace vozidla, leasing: -osobní, užitková, obytná vozidla a obytné přívěsy.

Bosch Diesel servis, Delphi Diesel Point. Autorizovaný diesel servis. Autoservis, autoopravna, služby: -seřizování, oprava elektronicky řízené vstřikovací čerpadlo LUCAS, EPIC, DPCN -záruční a pozáruční opravy a servis automobilové čerpadla BOSCH, LUCAS, DENSO, VP33, VP44, STANYDYNE, DE PUMPE, COMMON RAIL -diagnostika vstřikovacích ...

Autosalon. Autorizovaný dealer a servis: -automobily TOYOTA, SUBARU. Prodej automobilů, náhradní díly, autodoplňky. Autoservis. Autobazar. Ruční mytí. Služby: -zajištění financování, pojištění vozidel -garanční prohlídky, opravy vozů -zapůjčení náhradního vozidla. Značky: -TOYOTA, SUBARU, LEXUX, CITROËN, HYUNDAI

Sedlářství, brašnářství. Výroba, prodej, oprava: -výroba z kůže na zakázku -brašnářské, sedlářské zboží -koňské postroje, sedla -brašny pro motorkáře -filtr na pitnou vodu.

Služby: -likvidace autovraků -odvoz autovraků k ekologické likvidaci Brno a Brno-venkov. Výkup aut a prodej nových náhradních dílů.

Velkoobchod, prodejní sklad: -náhradní díly na nákladní automobily -specializace na vozy AVIA.

Ručního mytí automobilů: -ekologickou cestou -bez použití vody.

Služby motoristům v nesnázích. V případě zájmu o vyřešení administrativy při zavinění dopravní nehody, případně uplatnění škody z vlastní havarijní pojistky, je výsledná cena závislá na rozsahu požadovaných služeb a je sjednána individuálně.

Výhradní dovozce, distribuce, dodávka, prodej, import, export: -autorádia (Alpine, Clarion, Pioneer), -reproduktory -subwoofery -2-6 kanálové zesilovače -kapacitory, signálové, reproduktorové a napájecí kabely a montážní materiál pro ozvučení automobilů -tlumící a potahové materiály -prodejna -montáže. Internetový obchod e-shop.

Společnost MESPOX s.r.o. se zabývá především: - nákup a distribuce materiálů a speciální techniky pro chemii, ekologii a zdravotnictví -prodej aktivního uhlí, antracitu, filtrů - zprostředkování autodopravy a souvisejících služeb - nakládání s odpady - servisní a montážní činností - opravami a údržbou motorových vozidel - odborným ...

E-shop: -autodíly -motodíly -doplňky.

Zahraniční zastoupení MITSUBISHI, CITRÖEN. Autorizovaný dopravce a prodejce náhradních dílů, zprostředkování prodeje a nákupu vozidel včetně záručního a pozáručního servisu. Služby: -odkoupení Vašeho ojetého vozidla -vyřízení leasingu přímo v naší prodejně -přihlášení vozu do registru Brno-město, Brno-venkov -pojištění vozů v naší ...

Maloobchod, e-shop: -auto moto doplňky -brýle -cyklo doplňky -e-cigareta a náplně -HDMI, redukce a kabely -notebook, PC příslušenství -pouzdra, stojánky.

Maloobchod, servis, opravy: -transportní chlazení, klimatizace a nezávislé topení.

Pneuservis: -prodej pneumatik pro osobní auta -projektory -pneumatiky BARUM, MATADOR, DUNLOP, KLEBER, VREDESTEIN, PNEUMANT i jiné -prodej disků a krytů kol RONAL, ZENDER, ALUSTAR, AUTERA, ATP, MAK, VALBREM. Služby: -výměna, oprava pneumatik.

Prodej, distribuce zboží: -oleje Gulf, Castrol, Shell, Total, Valvoline -žárovky Osram -provozní kapaliny, Vif aditiv. Pojišťovací služby: -pojištění vozidel, domácností, nemovitostí, cestovní, úrazové, rizikové, podnikatelských rizik. Penzijní spoření. Stavební spoření.

Autorizovaný dealer ŠKODA. Autosalon, autoservis, autoopravna. Prodej, oprava, servis, leasing: -nové automobily ŠKODA -originální náhradní díly na ŠKODA FAVORIT, FELICIE, OCTAVIE -příslušenství -příprava vozů na STK. Služby: -zprostředkování leasingu ŠKOFIN -pojištění vozidel -přihlášení vozidla na Dopravním ...

Bankovní služby: infolince 800 300 300. Bydlení: - hypotéky - půjčky - developerské projekty - pojištění. Spoření, investování a zhodnocování peněz: - fondy: - podílové - zajištěné - spořicí produkty - životní pojištění - penzijní připojištění - stavební spoření - asset management. Půjčky a úvěry: - půjčky ...