AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Výroba: -sektorový nábytek: -kuchyně, předsíně -kompletní dodávky interiérů-kanceláře, hotely, rodinné domy -dětské a studentské pokoje -ložnice -vestavné, vestavěné skříně -kompletní rekonstrukce bytů -pálenice. Maloobchod: -stavebniny -stavební materiál -montáže LPG, CNG pohony do automobilů. Služby: -myčka automobilů.

Firma Petr Svoboda - Volvoservis provádí profesionální opravy a kompletní servis motorových vozidel mimo motocykly, převážně značky Volvo. Dále zajišťuje prodej nových a ojetých vozidel včetně dodávky náhradních dílů. Provozovnu naleznete na adrese Bohdalice 17.

ZEMNÍ A VÝKOPOVÉ PRÁCE traktorbagrem Caterpillar 442d Výroba reklamy ze samolepících folií. Polepy automobilů Dekorace skla pískováním Kódování autoskel kódy win

Obchod, prodej, dovoz na zakázku, komisní prodej, leasing, úvěry, pronájem, výkup: - zánovní a použitá dopravní technika, komunální a stavební stroje (sklápěče, mixy, nosiče kontejnerů hákové i ramenové, auta pro stavebniny, vozy pro kontejnerový svoz odpadů, speciály pro zimní údržbu, úklid).

Pneuservis. Prodej pneumatik pro motorky, osobní, dodávková a nákladní vozidla všech značek. Vyvažování bez středových disků. Opravy pneumatik včetně průrazů bočnic. Plnění pneumatik inertním plynem - dusíkem. Možnost sezonního uskladnění pneumatik. Opravy hliníkových disků, rovnání, renovace.

Čerpací stanice s možností mytí vozidel na kartáčové mycí lince.

Prodej auto moto dílů a příslušenství, ruční mytí a čištění vozidel, renovace světel, tónování skel, wrap fólie, montáž tažného zařízení, zakázková výroba autopotahů a koberečků, výměna a oprava čelních skel, zprostředkování pojištění, renovace laku, nano keramická ochrana laku, chiptuning.

Poskytuje služby v oblasti finančnictví a pojišťovnictví.

Služby, práce: - autodoprava - odtahová služby - asistenční služby - diagnostika Bosch - autoklimatizace: - detekce úniku chladiva - čištění - proplachy systému.

Autocentrum Exit 216: - pneuservis pro osobní i nákladní automobily - diagnostika TPMS senzorů - myčka pro osobní automobily a dodávky do výšky 2, 75m - samoobslužné ruční mytí pro osobní, nákladní automobily i kamiony - prodej LPG - ruční mytí karoserií i interiérů - drobné opravy automobilů - příprava vozidla a provedení STK - prodej ...

Výroba dílů pro automobilový průmysl.

Prodej, autorizovaný servis, leasing: - vozidel značky ŠKODA, SEAT, VOLKSWAGEN (VW**) a AUDI. Další: - odtahová služba - půjčovna osobních automobilů - autodoplňky, příslušenství ŠKODA, SEAT - náhradní díly.

Maloobcho, e-shop: - motorové a převodové oleje - profesionální autochemie - startéry a alternátory - napínací a vodící kladky - řemeny a hadice - těsnění motoru - elektrosoučástky, snímače - díly zapalování a elektropříslušenství.

Služby: - autoservis - pneuservis - diagnostika - klempířské práce - odtah - klimatizace - geometrie náprav

Společnost TREMONDI s.r.o. se zabývá vývojem, výrobou a distribucí elektronických systémů pro závodní automobily i motocykly. Jsme přímým distributorem firmy Kokam, která patří mezi přední výrobce velkokapacitních deskových lithium-iontových článků a autorizovaným distributorem Bosch Motorsport. Sídlíme v obci Letonice, okres Vyškov. Vývoj, ...

Nonstop servis. Naše firma se zabývá nonstop pomoci řidičům na cestách.Poskytujeme nonstop odtahovou službu, nonstop autoservis, nonstop pneuservis.Dále prodejem náhradních dílů na všechny vozy a prodej pneu také na všechny vozy.

Autoservis. -diagnostika vozidel -základní mechanické práce -klempířské a lakýrnické práce -servisní prohlídky -příprava a zajištění vozidel na STK+EMISE -montáže hydraulických čel výrobce ANTEO -celopolepy aut, částečné polepy, řezaná reklama, tónování autoskel.

Pneuservis: -po-pá 6-18, so 8-13 -tel: 517350629, 606748117 -pneumatiky pro osobní, nákladní automobily -okamžitá oprava formou zapůjčení -protektory -speciální pneumatiky -při nákupu 4 pneumatik montáž zdarma. Likvidace: -papírové dutinky a papírový odpad -dřevěné odpady -nákup dřevního odpadu, piliny, odřezky. Výroba, prodej ...

E-shop: - autodoplňky - autokosmetika - Alu kola - nosiče kol, lyží - střešní boxy

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o ...

Prodej lockpick planžet pro otevření automobilů bez klíče. Lockpick sady goso, lishi, klom.

Služby: -autoservis -pneuservis.

Výroba plastových výrobků: -lisování termoplastů, plastů -hromadná, velkoseriová i zakázková výroba -náhradní díly pro automobilový průmysl (volanty, rukojeti dveří...) -lišty, vpustě, ucpávky, spojky pro stavebnictví -hračky: dětské obrázkové kostky, stavebnice -spotřební zboží: plastové kelímky, krabičky držadla nástrojů, ...

Opravy pracovních strojů: -opravy silničních vozidel -poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví -pronájem a půjčování věcí movitých -silniční motorová doprava nákladní -ubytovací služby - turistická ubytovna -zemědělství, včetně prodeje nezpracovaných zemědělských výrobků za účelem zpracování nebo dalšího prodeje.