AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Oprava, servis: -vozidel osobních a nákladních. Autoklempířství: -opravy karoserií. Práce: -mechanické -klempířské -karosářské -příprava na STK* -autoelektrika-startéry, alternátory, alarmy.

Služby: -autoškola -výuka a příprava ve skupinách řidičského oprávnění: -B, AM, A1, A18, A/21.

Specialista na dovoz, prodej a servis skladových, předváděcích a ročních automobilů všech značek. Prodej nových vozů Citroën, Dacia, Renault.

Autorizovaný prodejce automobilů ŠKODA. -značkový autoservis -nové vozy Superb, Octavia, Fabia, Roomster, Octavia Tour, -ojeté automobily -náhradní díly -autodoplňky, autopříslušenství -pojištění, servis -leasing -autopůjčovna -kompletní servis -příprava STK -měření emisí -pneuservis -odtahová služba.

Autoservis. Služby: - odtahová služba, - prodej použitých náhradních dílů, - půjčovna vozidel.

Autoopravna: -příprava, předvedení STK, emise -GO motorů a mechanické práce -karosářské práce -lakýrnické práce -pneuservis -nástřik spodků a dutin -autoelektrikářské práce -stáčení kotoučů bubnů.

Autoopravna, oprava vozidel: -ŠKODA, VAZ*, FAVORIT: -generální opravy motorů, převodovek, rozvodovek -promazání celého vozu, výměny olejů v zastoupení firmy CASTROL -běžné a střední opravy -příprava a provedení STK* -seřízení motorů na paltestu -měření-emise (benzín) -oprava karburátorů -značková opravna: -JIKOV ...

Provoz autoškoly. Výuka a výcvik -ŘO sk. AM -ŘO sk. A1 -ŘO sk. A2 -ŘO sk. A, ŘO sk B. Školení řidičů-referentů. Kondiční jízdy.

Provoz autoškoly. Výuka a výcvik -ŘO sk. AM -ŘO sk. A1 -ŘO sk. A2 -ŘO sk. A, ŘO sk B. Školení řidičů-referentů. Kondiční jízdy.

Renovace, opravy a prodej náhradních dílů na veterány značky Tatra.

Společnost Avanti koupilo OMV - čerpací stanice

Prodej a montáž pneumatik. Provoz autoservisu. Výměna olejů, brzdových destiček. Diagnostika aut. Půjčování střešních boxů.

Klempířské a karosářské práce

Zabýváme se prodejem, výměnou a tónováním autoskel.

Autoopravna. Provoz autoservisu a prodej náhradních dílů.

Opravy silničních vozidel. Karosářské práce, lakýrnické práce. Kontrola geometrie, plnění klimatizace.

Prodej: - autodíly a motodíly filtry, brzdy, tlumiče - litá kola Servis - osobní automobily.

Oprava: -osobních automobilů všech značek -pouze mechanické práce. Prodej, montáž: -výfuky BOSAL, WALKER. Prodej, výměna: -oleje OMV Služby: -prohlídka na STK -měření-emise -seřízení motoru.

Služby: -autodoprava -půjčovna dodávek -nafukovací čluny s motorem do 5 HP.

Služby: -stěhování bytů i firem v Brně, po celé ČR, i na Slovensko -nákladní autodoprava v rámci ČR a Slovenska -servis vozidel všech značek.

Služby: -autoservis. -pneuservis. -autobazar.

Prodej: -autodíly-autodoplňky: -autohifi PANASONIC -autopotahy, autokoberce -autolékárničky -autobaterie BANNER, AKUMA -oleje MOGUL, SHELL -tažná zařízení a příslušenství -spojlery (spoilery) všeho druhu Služby: -pneuservis -autoservis. Pobočka: Žižkova 61/37 683 23 Ivanovice na Hané tel.: +420 517 363 453