AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Opravy a servis - vozidla Opravy a servis - osobní vozy

Realizace: -firemní, kulturní akce -catering -svatba -pronájem limuzín.

Autoelektrikářské práce, autoelektrika, montáž autoalarmů Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav, Hrušovany nad Jevišovkou. Opravy, servis startérů, startéry, alternátory, elektroinstalace na osobní automobily. Montáže autoalarmy, autorádia.

Autoservis. Pneuservis. Oprava, servis: -osobní automobily. -pneumatik. Služby: -měření emisí. -odtahová služba.

Maloobchod, prodej: -náhradní díly na motorová vozidla. -autodíly. -autodoplňky. -autokosmetika.

Provozujeme vrakoviště a nabízíme prodej náhradních dílů či odvoz havarovaných a jinak poškozených vozů Mazda. Dále prodej repasovaných dvouhmotových setrvačníků, spojek, turbodmychadel a klima kompresorů. Autoservis vedeme pro všechny značky vozidel.

Autoopravna, servis: -autolakýrnictví -klempířské práce. Instalatérské práce.

Prodej: -motocykly, skútry KYMCO a jiné, motopříslušenství, motorkářské oblečení. Dovoz, bazar: -ojeté motocykly. Motoservis, pneuservis.

Autodoprava, odtahová služba vnitrostátní. Autoopravna, servis: -automobily osobní, dodávkové, přívěsy -příprava na STK, emise, geometrie, diagnostika, pneuservis,

Práce: - pokládka krajnic - mobilní drcení - mobilní třídění - zemní práce a terénní úpravy - opravy motorových vozidel. Služby: - autodoprava - přeprava podvalníkem do 24t - zimní údržba komunikací Zemní práce NOVOTNÝ 861S (čelní nakladač): - pneumatické kladivo - CAT 307 B (pásový otočný bagr) - CAT 428 C ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -motorové díly pro zahraniční motory -kompletní sady válců -úplné písty -startéry, alternátory -holé vložené válce -kluzná ložiska -sady pístních kroužků -ventily -hlavy válců -vačkové hřídele -klikové hřídele -ostatní díly pro zahraniční motory.

Společnost Ammodi s.r.o. provádí servis vozidel všech značek a zaměřuje se především na Mercedes-Benz. Mezi činnosti společnosti se řadí mechanické, lakýrnické a karosářské práce, dále geometrie, výměna skel, diagnostika a mnoho dalšího. Provozovna: Dr. Milady Horákové 886/3A; 669 02 ZNOJMO

Kreves, s.r.o. provozuje čerpací stanici.

Ing. Josef Dryml provozuje čerpací stanici.

Prodej - osobní automobily Dovoz - automobily na zakázku převážně z Německa

Kolové příslušenství k diskům: šrouby, matice, centrovaní kroužky, bezpečnostní šrouby, matky. Alessio design, Spath, 3face tuning, Avus, Mim, Tecnomagnesio, Repliky. Prodej, velkoobchod.

Autoškola: -výuka a výcvik žadatelů o řidičské oprávnění na sk. B, B/B+E, AM, A1, Ao, A (neomezená) -kondiční jízdy -školení a přezkoušení řidičů -splátky školného bez navýšení. Výcviková vozidla: Renault Clio 1.5 dCi, (sk. B) Renault Clio 1.5 dCi, (sk. B) Peugeot 307 1.6 HDI, (sk. B) Motocykly: -Yamaha YBR 125 (sk. AM, ...

Shell Czech Republic, a.s. Čerpací stanice, prodej: -benzín, pohonné hmoty -autopříslušenství.

Opravy vozidel všech značek prodej a oprava pneu geometrie kol, výměna olejů odtahová služba vozidel do 3, 5t

Topcars elektro, s.r.o. se zaměřuje na opravy autoelektro instalací, montáž doplňků, na prodej tažných zařízení a zabezpečovacích systémů.

Prodej - náhradní díly na osobní a dodávková vozidla Prodej - pneuservisní materiál FERDUS Výměna, opravy, tónování - autoskla Pneuservis Nákladní autodoprava (PEUGEOT BOXER)

Prodej - náhradní díly na motocykly Servis - motocykly Pneuservis - motocykly