AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Nabídka pojišťovacích a dalších finančních služeb

Autorizovaný prodej a servis vozů MITSUBISHI, NISSAN, RENAULT, DACIA, LADA. Nové, předváděcí, referenční a ojeté automobily. Výhodný leasing, úvěr a pojištění. Autobazar - prověřené vozy, výkup, protiúčet. Komplexní servisní služby a opravy vozidel.

Vývoj, výroba: - díly pro brzdový systém nákladních automobilů a autobusů.

Autopůjčovna. Nabízíme dlouhodobé i krátkodobé pronájmy. Zprostředkujeme operativní leasing.

Motorismus, závodní činnost. Stavba, výroba: - závodní, expediční, asistenční vozy - tuning silničních motorových vozidel - veškeré úpravy dle přání zákazníků. Výroba na zakázku: - speciální střešní systémy.

Výroba: -náhradní díly a příslušenství AUTO-MOTO-VELO -drobná kovovýroba. Velkoobchod se zdravotnickými přístroji, farmaceutickými a ortopedickými výrobky. Výroba zdravotnických přístrojů a zařízení, chirurgických a ortopedických pomůcek.

Výroba gumárenských výrobků studenou cestou. Výroba náhradních dílů pro automotive. - vzduchové hadice na brzdové systémy nákladních automobilů - elektrické kabely pro nákladní automobily - PA, PU hadice

Tažné zařízení - výroba a prodej: - na automobily škoda i skladem. - na zahraniční vozy náhradní díly na tažná zařízení.

Autoškola. Nabízí výcvik řidičů skupin A, B. Školení referentů. Výcvik a výuka pro tělesně postižené.

Autodoprava. Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů). Silniční nákladní doprava. Příprava staveniště.

Autorizovaný servis vozů OPEL a SAAB. -autolakovna -autoklempířské práce -pneu servis -servis osobních a lehkých nákladních vozů -asistenční služby prodej: -náhradní díly OPEL a SAAB -autodplňky

Členem Asociace českých pojišťovacích makléřů. Služby: - pojišťovací makléřství - finanční poradenství - analýza a rozbor pojistných rizik - poradenství při likvidaci pojistných událostí Pojištění podnikatelů a průmyslu: - pojištění movitého a nemovitého majetku - pojištění odpovědnosti vyplývající z činnosti firmy - pojištění ...

Prodej, servis: - motocyklů - oficiální dealer Jawa - příslušenství k motocyklům

Oprava, servis, restaurování: - veteránů - starých automobilů.

Autoservis, autoopravna. Práce: -klempířské-stavební -zámečnické. Prodej: -náhradní díly Škoda, pneumatiky, akumulátory. Pneuservis: protektory. Výroba: -klíče, autoklíče. Pokládání: -střešní šindele-Tegola.

Autorizovaný prodejce vozů Mercedes - Benz. Osobní, užitkové i nákladní automobily. Prodej nových i ojetých automobilů, autobazar. Záruční i pozáruční autoservis. Protiúčet značek Mercedes. Leasing a pojištění na nová i ojetá auta.

Autoservis. Servis, opravy: - STK (technická kontrola) - italské vozy.

Poskytujeme: - pneuservis - servis - klimatizace v automobliu - rovnání hliníkových kol - servis automobilu - příprava na STK, Emise, diagnostika elektronického systému, čištění interiéru.

Firma se zabývá mezinárodní a vnitrostátní kamionovou dopravou, spedičními službami, opravárenstvím a dopravní zdravotní službou.

Dodávka a montáž: - autoskla - autofolie - autocontrol.

Výpočet brzdové soustavy přívěsů systémů EBS, ABS, bez ABS. Dodávky přístrojů, šroubení Wira, plastových trubek a gumových hadic na kompletní osazení přívěsů. Dodávky náprav s kotoučovými a bubnovými brzdami o nosností od 5, 5t do16t, vzduchových a mechanických agregátů a veškerých náhradních dílů k těmto výrobkům.