AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Pneuservis. Prodej: - pneumatiky - rovnání a estetické opravy alu disku - disky - alu kola. Služby: - plnění klimatizací - geometrie kol (náprav) - ruční mytí a čištění automobilů.

Autorizovaný dealer tříkolek Rewaco. Prodej, maloobchod, bazar, komisní prodej, servis, opravy, Eshop: - tříkolky - přívěsy, přívěsné vozíky Excalibur - motocykly Harley-Davidson (originální náhradní díly a doplňky) - choppery - oblečení, boty pro motorkáře. Sídlo firmy: - U Vodojemu 1143, Petřvald u Karviné.

Pojišťovna. Pobočka. Pojištění: - životní - úrazové - důchodové - penzijní - odpovědnosti občanů - domácností a budov - cestovní - hypotéky Povinné ručení a havarijní pojištění. Pojištění majetku firem a podnikatelů. Pojištění odpovědnosti firem a podnikatelů.

Autooprava, autoservis: - opravy, servis-osobní vozidla, auta - testování motorů - montáž-zvuková signalizace.

Pneuservis. Geometrie podvozku pro vozidla. Prodej: - pneumatiky - lité a plechové disky - ALU kola.

Autoservis, autoopravna. Oprava, servis: - osobní automobily.

Prodej, e-shop: - hodinky - telefony - autopříslušenství - domácí potřeby.

Zabýváme se prodejem nových a starších dílu na všechny typy vozů-maloobchod, velkoobchod. Tento rok jsme prodej rozšířili o prodej PNEU za skvělé ceny. Prodejna: - Podsedliště 33, 711 00 Ostrava-Koblov.

Asistenční služby: - řešení následků dopravních nehod - odtah a uskladnění vozu - zapůjčení náhradního vozu - vyřízení škodní události.

Pojištění: - životní - motorová vozidla - majetek - osoby, firmy.

Prodej: - nové návěsy značka MEGA - použitá osobní a nákladní vozidla - náhradní díly na osobní auta - oleje a maziva.

MS AUTO CZ, spol.s r.o. Ostrava. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - autodoplňky, autopříslušenství: - tlumiče výfuku BOSAL, WALKER, ROSSI - sportovní výfuky REMUS, ULTER - katalyzátory - tažná zařízení-včetně montáže: - SVC, BRINK, WESTFALIA, THULE - sněhové, terénní řetězy PEWAG pro osobní, užitková vozidla - střešní nosiče, ...

Stanice technické kontroly STK. Měření emisí.

Boty koně a boty na motorku nejznámějších světových značek na jednom místě. Produkty značek Johnny Bulls, El Passo, Joe Sanchez, Campilot, DrMartens, Steel, DDT a dalších.

Bazar - motocykly - vše na splátky Prodej - náhradní díly na motocykly Prodej - motocykly JAWA, ČZ, SIMSON, BABETTA, DANDY, PIONÝR, KARADO, SHUPA - skútry Výbrusy válců výměnným způsobem - generální opravy klikových hřídelí výměnným způsobem - výplet a centrování kol

Prodej: - motocykly Harley Davidson - náhradní díly, motodíly - doplňky a příslušenství - moto oblečení. Záruční a pozáruční servis, oprava: - motorky Harley Davidson.

Prodej, e-shop: - náhradní díly na automobily. Osobní odběr: - Frýdlant nad Ostravicí, Náměstí 6.

Autorizovaný dealer OPEL. Výhradní prodej, servis, oprava, leasing: - automobily OPEL: - osobní auta - užitkové vozy Prodej: - náhradní díly - ojetá vozidla. Práce: - karosářské, autoklempířské - autolakýrnické. Autopůjčovna.

Autoservis: - osobní, užitkové, dodávkové vozy - mechanické, karosářské, lakýrnické, elektrikářské práce. Diagnostika. Geometrie. Pneuservis, prodej pneu. Prodej náhradních dílů: - veškeré díly na všechny značky (výhradně Chevrolet, Daewoo). Specializace: - generální opravy mechanických i automatických převodovek a motorů ...

Celkové čistění: - vozy - interiéry. Mytí motoru a konzervace. Leštění laku. Údržba vozu po zimním provozu. Čištění matných laků. Autokosmetika.

Prodej, maloobchod: - náhradní díly, autodíly - autodoplňky, autopříslušenství pro osobní a nákladní vozidla.