AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Autoservis. Autoelektronika. Diagnostika. Karosárna. Pneuservis. Odtahová služba přeprava vozů Prodej: - ojeté vozy - nové vozy - náhradní díly. - výroba a prodej přívěsných vozíků POBOČKA: MZ CARS & service s.r.o., Palkovická 529, 739 01 Frýdek Místek. Rozsah služeb jako ve Frýdlantu nad Ostravicí.

Dovoz: - auta z USA - motocykly. Prodej: - veterány - automobily - motocykly - čtyřkolky - sekačky - moto příslušenství - různé doplňky.

Autoservis: - Tuning - sportovní úpravy aut - opravy motorů. Specializace na vozy Subaru.

- Ekologická likvidace vozidel - Výkup autovraků - Prodej použitých originálních autodílů - Výkup šrotu a druhotných surovin - Pneuservis, prodej disků a pneumatik - Přepravní služby

Automyčka. Služby: - exteriér vozu: - ruční mytí karoserie a Alu kol - leštění laku broušením, dosažení původního lesku - oživení všech plastových a pryžových částí a pneumatik - voskování laku vysoce kvalitním voskem Carnabaua - odstranění reklamních polepů - odstranění hmyzu, asfaltu a náletové rzi - ...

Tuningstyle.cz se zabývá jako přímý dovozce maloobchodním i velkoobchodním prodejem tuningových dílů, autodoplňků a příslušenství, náhradních dílů pro osobní vozy.

Společnost ND TRUCK-FM s.r.o. provozuje eshop s náhradními díly do aut, nákladní auta a pracovní stroje.

Společnost Pastrňák Motors s.r.o. provozuje eshop pro tažná zařízení. Realizují montáže autopříslušenství, jako jsou parkovací senzory, zamykání zpátečky Mister Lock, Defend Lock, Construct.

Internetový obchod s náhradními díly. autodíly a motodíly, díly pro užitkové vozy. Prodej autobaterií, autodoplňků, autokosmetiky, olejů a maziv, univerzálních a originálních dílů.

Výkup a ekologická likvidace vozidel s odtahem zdarma. Vystavení Protokolu o likvidaci vozidla. Peníze za vaše staré vozidlo dostanete ihned hotově. Rychlé spolehlivé jednání.

Prodej originálních dílů pro vozidla značek Land Rover a Jaguar. Firma zajistí i hůře dostupné díly. Díly, které nejsou skladem, seženeme do 72 hodin.

Prodejce světelné techniky a výbavy pro vozidla záchranné služby, hasičských sborů, policie, celní správu. Světelná výbava pro nákladní a užitkové vozy. Zastoupení zahraničních výrobců na českém a slovenském trhu.

Činnost: - technické kontroly a analýzy - provozování stanice technické kontroly STK. Další provozovny: - Šumperk, tel.: 583 212 821 - Kladno, tel.: 312 825 132 - Kopřivnice, tel.: 556 802 608 - Přerov, tel.: 581 209 536 - Sviadnov, tel.: 558 436 315 - Valašské Meziříčí, tel.: 571 621 251.

Servis: - osobní automobily - automatické převodovky.

Firma Saton servis, s.r.o.realizuje práce v několik oborech - stavení práce, kovovýroba. Dále provozuje půjčovnu strojů - jeřábů, Tatry a dalších, a také poskytuje služby pneuservisu.

Společnost Truck Filter CZ, s.r.o. je dceřinou společností výrobce filtrů ASAS a je oficiálním distributorem pro Evropskou unii, ale uspokojuje zákazníky i mimo eurozónu. Specializujeme se na prodej filtrů pro nákladní vozy, autobusy, osobní a užitkové vozy, stavební a zemědělskou techniku a také filtry dle individuálních požadavků.

Autorizovaný prodejce, autosalon, prodej, leasing: - nové osobní a užitkové automobily CITROEN. Autoservis, oprava, autooprava, servis: - vozidla CITROËN - příprava vozů na STK. Prodej, montáž: - náhradní díly, autodíly na vozy, ND - originální autopříslušenství na vozy CITROEN. Autobazar, prodej: - ojeté vozy různých značek.

Činnost - speciální elektronické úpravy a opravy automobilů - chiptuning - odkódování rádií a navigací - reaktivace airbagů - diagnostika.

Výroba: -součásti, příslušenství automobilů, autopříslušenství (řadící, brzdové systémy) -zařízení pro vozidla.

Autopůjčovny s bohatou historií a tradicí - malé městské automobily, elegantní SUV, manažerské vozy, robustní dodávky a komfortní minibusy.

Autoškola M&H s.r.o. provozuje autoškolu pro získání řidičského oprávnění skupiny B, B96, C a D.

Autoservis, autoopravna: - servis vozidel značky AUDI, VW, ŠKODA a SEAT - diagnostika elektronických systémů vozidel - diagnostika podvozku vozidla - servis klimatizace vozidel, jejich opravy, čištění a plnění - nezávislá topení WEBASTO, střešní okna a střešní systémy - autoskla-tónování, opravy karoserií - zabezpečení vozidel ...

Společnost Proschcar s.r.o. zajišťuje import aut z Kanady a USA.