AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Služby: - renovace veškerých brzdových čelistí a spojkových lamel. Výroba: - náhradní díly pro osobní, dodávkové a nákladní automobily a traktory: - lanovody, čelisti a příslušenství, spojkové lamely Zetor, brzdové soustavy.

Maloobchod, prodej - náhradní díly, autodíly: - na osobní a užitkové vozy - výfuky, čepy - oleje. Autoservis, autoopravna.

Prodej, výkup: - ojeté automobily, motocykly.

Odtahová služba, odtah pracovních strojů. Úschovna vozidel. Půjčovna vozidel. Zajištění servisu vozidla.

Prodej, oprava, servis, dovoz: - havarované automobily - nehavarované vozy - motocykly - náhradní díly, autodíly.

Autobazar, prodej: - ojeté osobní i užitkové vozy, automobily na protiúčet - výkup, protiúčet vozidel. Vozy na objednávku. Komisní prodej. Prodej - pneumatiky. Pronájem: - osobní, užitkové automobily - přívěsné vozíky pro přepravu osobních vozů. Odtahová služba: - tel.: 603755873; 603428628.

Ruční mytí automobilů. Provozovna: - Opava, Jánská 698/12.

Karosárna, autokarosárna. Oprava, servis, služby: - autokarosářské práce - oprava na rovnacích rámech - výměna výfuků - výměny autoskel. Smluvní opravna Allianz pojišťovny.

Prodej: -náhradní díly-vozy ŠKODA. Autoservis, autooprava, servis: -veškeré opravy-osobní automobily, vozidla. Služby: -příprava a provedení STK -servisní prohlídky.

Autorizovaný prodejce automobilů CITROËN. Prodej: - automobily - náhradní díly - autodoplňky. Servis: - automobily CITROËN. Výkup protiúčtem.

Prodej, montáž: - zabezpečovací zařízení - tažné zařízení - střešní okna - autodoplňky.

Autoservis, autoopravna, oprava: - vozy všech evropských značek. Prodej: - pneumatiky - Alu disky. Příprava vozu na STK. Pneuservis.

Autoservis, autoopravna: - mechanické práce - specializace na nákladní auta - osobní a dodávkové vozy - auta do terénu HONKER, ARO, GAZELLE - autovleky. Pneuservis: - osobní i nákladní auta - prodej pneu.

Autobazar: - nákup a prodej vozů všech značek - osobní - dodávkové - komisní prodej - výkup za hotové - dovoz ze zahraničí na objednávku - leasing - prodej i na sociální příspěvky. Odtahová služba. Mytí vozidel.

Ekologická likvidace vozidel: - staré vozy, automobily. Výkup, zpracování: - kovový odpad, kovový šrot - bílá technika (sporáky, pračky, myčky).

Velkoobchod, prodej, opravna, servis: - autodíly, náhradní díly na automobily - vybavení autoservisů, servisů - specialista BOSCH autodily - autorádia, autopříslušenství BLAUPUNKT, SONY, KENWOOD, PIONEER - ruční nářadí BOSCH.

Prodej: - autodoplňky pro vozidla offroad a SUV. Výhradní zastoupení firem Delta, Piaa a Mickeythompson.

Autoškola: - skupiny Am, A1, A18, B, D - akreditované školící středisko - vstupní a pravidelné školení řidičů a dopravců pro mezinárodní a tuzemskou dopravu. - školení řidičů referentů - dopravní výchova pro školy. Prodej: - učební pomůcky pro žáky - výukové materiály a tiskopisy pro autoškoly.

Opravy, servis: - automobily. Prodej: - náhradní díly - autodoplňky.

Prodej: - ojeté skútry, scootery, motorky z dovozu, převážně Itálie - náhradní díly, motodíly.

Autobazar. Prodej: - ojeté automobily, vozidla, vozy - dovoz převážně z Německa. - havarovaná i nehavarovaná osobní a užitková vozidla. Výkup ojetého vozu na protiúčet. Komisní prodej. Možnost financování prostřednictvím úvěru či leasingu.

Autoopravna LW. Autoopravárenské služby. Autoservis, servis, oprava: - osobní automobily. Sídlo firmy: - Sedliště 233.

Autoservis. Opravy: - automobily, vozidla - skel osobních i užitkových automobilů Prodej, servis: - užitkové vozy Renault - návěsy, přívěsy Fliegl. Prodej: - oleje, přípravky Aral - náhradní díly, autodíly - tažná zařízení - autoskla. Montáž, prodej, servis: - naftové topení Ateso-Breeze. Bosch servis. Wabco servis. Sídlo ...