AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Prodej, maloobchod, e-shop: - autoelektro. Oprava, servis, odblokování: - autorádia - elektronika.

Autoservis: - oprava osobních automobilů - příprava vozidel na technickou kontrolu - geometrie náprav.

Autoškola. Služby: - výuka a výcvik žadatelů o řidičské oprávnění (řidičské skupiny Am, A1, A18, A, B) - kondiční jízdy - školení řidičů - zkoušky z odborné způsobilosti při navrácení řidičského oprávnění. Sídlo firmy: - Ľudovíta Štúra 1053/6, Ostrava - Poruba. Provozovna: - Ostravská 363, Bílovec.

Diagnostika aut. Autodiagnostika OBD-II - EOBD. Autodiagnostika osciloskopem. Prodej zboží zabývající se autodiagnostikou, servisních kabelů a nutných zařízení pro autoservisy: - autoklíče - xenony - osciloskopy - úprava a tuning aut. - antiradarové systémy. - navijáky.

Vrakoviště, autovrakoviště: -vozy, automobily FIAT, PEUGEOT. Prodej ojetých vozů. Prodej: -náhradní díly, autodíly (ND) nové i použité -Citröen, Renault, Škoda.

Pneuservis. Prodej, montáž, maloobchod: - pneumatiky. Oprava disků. Prodej disků.

Pneuservis pro osobní, nákladní, zemědělské vozy a pro motocykly.

Autobazar, prodej: - ojeté vozy osobní a terénní. Odštěpný závod Hrabyně 6: - tel.: 602 769 839 - pouze užitkové vozy.

Autoopravna. Opravy: - osobní vozy, auta - provedení STK a měření emisí. Karosářské, autoklempířské práce, lakování. Opravy řídicích jednotek všech osobních vozidel. Mechanické opravy. Montáž: - tažná zařízení - autoalarm, autorádia - výměna autoskel.

Prodej, maloobchod: - náhradní díly pro osobní, užitková i nákladní vozidla, automobily - autopříslušenství - autodoplňky - provozní kapaliny, oleje, maziva. Nejvýznamnější sortimenty-výrobky značek ATE (ContinetalTeves), GKN, Optimal, ALKO, Febi, Optibelt, Bilstein, Valeo, Behr, AISIN, Bosal, NK, Cifam (Metteli), Breco (Brembo) a ...

Autoškola CLUB Ostrava. Autoškola, školení řidičů, kondiční jízdy, vrácení řidičského průkazu.

Výkup, prodej: - automobily, auta, vozidla - užitkové, osobní. Autobazar.

Autoservis, autooprava, garanční servis všech značek automobilů. Prodej: - nové vozy. Autobazar. Odtahová služba. Pneuservis. Půjčovna vozů.

Prodej, maloobchod, servis, opravy: - motocykly, motorky - náhradní díly na motocykly, motodíly - náhradní díly na motoveterány.

Autoelektrikář. Oprava, servis: - autoelektrika. Prodej: - náhradní díly k automobilům, auta.

Pneuservis: - nákladní - osobní. Autoservis. Laserová geometrie. Klimatizace - plnění, servis. Stavební činnost. Autodoprava: - kamionová.

Export inport nákladní vozidla, služby klientům na klíč.Servisní práce zaruční i pozáruční.

Oprava, servis: - automobily. Autoservis, autoopravy. Diagnostika, pneuservis, karosářské práce.

Montáž, prodej: - zabezpečení vozidel - bezpečnostní systémy - autoalarmy - autorádia - satelitní zabezpečení - mechanické zabezpečení - audio sestavy - navigace, navigační zařízení.

Opravy dopravních a stavebních prostředků. Oprava, servis: - nákladní automobily - stavební stroje - karosářské práce - příprava vozidel na STK - zemní stroje. Autodoprava: - vnitrostátní nákladní.