AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Služby: - identifikace a kvantifikace rizik - analýza krytí - tvorba a realizace pojistných programů - komplexní správa pojištění - informace o pojistném trhu a produktech - asistence pří likvidaci pojistných událostí - poradenství - krizové řízení a risk management - příprava a koordinace soupojištění - odborná příprava ...

Prodej, montáž: -nové pneumatiky Autobazar. Kódování autoskel

Technické prohlídky, evidenční kontroly: - osobní automobily - motocykly - přívěsné vozíky - malé nákladní automobily do 3, 5 t. -traktory. -oceňování vozidel -posuzování technického stavu vozidel.

Autoškola a akreditované školící středisko řidičů - výcvik řidičů pro skupinu vozidel AM, A1, A2, A, B, B+E a D. - školení řidičů referentů.

Pneuservis. Prodej, oprava: - pneumatiky všech značek - drobné opravy. čištění interieru tepování

Služby: -ruční mytí vozidla -mytí motoru -vyčištění interiérů vozidla včetně impregnace kůže -aplikace speciálních vosků -redukce poškození laku.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Opravy silničních vozidel Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů

Prodej, projekce, servis: -živnostenské a průmyslové chladicí zařízení -klimatizace -nízkoteplotní zařízení -autoklimatizace. Revize: -chladicí zařízení. Tepelná čerpadla. Instalace: -chladicího zařízení, chlazení.

Prodej: -automobilové náhradní díly a příslušenství na vozy ŠKODA a zahraniční automobily. Sortiment: - díly na brzdy, spojky, motor - autobaterie - autokosmetika, autolaky - autoskla - pneumatiky, disky - antifreeze, maziva - oleje - autodoplňky - karosářské díly.

Práce, služby: - kompletní čištění interiérů - konzervace karosérií, motorů - čištění koberců - čištění interiérů kamionů a autobusů.

Autodoprava, doprava: - nákladní mezinárodní i tuzemská doprava 8 až 24 tun - autojeřáby. - nosič kontejnerů TATRA Pronájem, půjčovna, odvoz, přistavení: - kontejneru 10 m3 objem, nosnost 11 t - sklápěcí soupravy TATRA - sklápěcí souprava pro odvoz sypkých materiálů

Maloobchod, prodej: -ND starterů a alternátorů Prodejní sklad: - Kroměříž 76701, Bílanská 3320 - areál Stavbytu.

Opravy silničních vozidel Silniční motorová doprava - osobní, vnitrostátní i mezinárodní

Autoopravna. Opravy, servis: - auta, automobily všech značek.

Autoservis, pneuservis: - oprava karoserií osobních, dodávkových vozů - opravy kabin nákladních vozidel - přípravy a provedení STK - výměna čelních skel, bočních oken - výměny tlumičů - přezutí vozu - dezinfekce klimatizace.

Klempířství a oprava karoserií Opravy silničních vozidel

Opravy silničních vozidel -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich ...

Oprava, servis, autoservis: - příprava vozů na STK - oprava, servis motorových vozidel - seřizování motorů - příprava vozidel na zimní a letní provoz - měření emisí - benzín - výměna olejů a brzdových destiček.

Oprava: - autoskla na autobusy, nákladní a osobní vozy, stavební, zemědělskou a manipulační techniku. Opravy zamlžených dvojskel. Prodej: - tvrzená a ohýbaná skla - lepidla pro montáže skel a příslušenství. Výroba: - atypické autoskla - skla na manipulační i jinou techniku po dohodě.

Prodej osobních automobilů, dovoz na objednávku z EU, výkup za hotové, prodej na splátky, pojištění, leasing.

Prodej: - oficiální prodejce skútrů Peugeot a motocyklů Tm racing, Kawasaki, Gas Gas, ČZ - přilby, boty, doplňky - náhradní díly - přívěsy za automobily - oleje - moto bazar. Moto pneuservis: - přezouvání všech druhů pneu. Opravy.