AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Nákup, prodej, výkup: - nákladní automobily, užitkové vozy a sklápěče - návěsy a přívěsy - zemní stroje.

Prodej, servis: - autobaterie, motobaterie - baterie do automobilů - autožárovky - výměna propan butan. Prodej, maloobchod: - dřevěné uhlí.

Služby: - mezinárodní a vnitrostátní doprava - spedice Opravy: - motorová vozidla.

Prodej: - originální i neoriginální automobilové náhradní díly na vozy OPEL Doprodej: - náhradní díly na užitkové vozy značky FORD, Mercedes, Volkswagen. Na objednávku všechny značky.

Prodej a servis vozů TOYOTA.

Autoservis: - mechanické opravy osobních automobilů - měření emisí zážehových motorů - diagnostika vozidel - pneuservis. Odhady cen motorových vozidel.

Pneuservis, servis, oprava: - pneumatiky - protektorování pneumatik. Maloobchod, prodej: - pneumatiky všeho druhu - autodoplňky.

Autoopravna: - opravy motorových vozidel - příprava na STK. Prodej: - pneu.

Pneuservis, autoservis. Autodoprava: - nákladní - diagnostika - geometrie - klimatizace - prodej pneumatik koncern Michelin - emise - čištění interiéru.

Prodej: - náhradní díly na osobní i nákladní automobily.

Autorizovaný prodej a servis IVECO: -nákladní automobily IVECO nové i použité -nástavby, přívěsy a návěsy k těmto vozidlům -náhradní díly a příslušenství. Sídlo: Hustopeče; Brněnská 74, PSČ 693 01.

DMA Environmental Systems, s.r.o. Kateřinská 652/15, Olomouc Konstrukční činnost v AutoCAD a Inventor. www.dma-es.eu/ Prodej Originální Anglické Autokosmetiky MacBRITE www.shop.macbrite.cz

Zkoušky STK: - osobní - nákladní vozidla - motocykly - traktory a přípojná vozidla. Poskytování poradenství v oblasti silniční dopravy.

Prodej: - autodíly pro tuzemská a zahraniční nákladní vozidla. Kompletní pneuservis pro nákladní automobily.

Provozujeme půjčovnu užitkových vozů typu Renault Master. Umožňujeme zapůjčení na několik hodin, dnů či na měsíc. Možnost zapůjčení vozu i s řidičem. Nabízíme služby autodopravy do 1, 5 tuny po celé České republice i Evropě.

Renovace, výroba, oprava, servis: - kardanové hřídele vozidel (kardany): - osobní (všechny) - nákladní LIAZ, KAROSA, TATRA i jiné - čepy (svislé), poloosy, hřídele - diferenciály, převodovky KAROSA Nové spojovací hřídele (všechny typy pohonů 200-63000 Nm). Složitá kovovýroba, výroba: - svařence (ocelové konstrukce) - ...

Prodej a servis: - motocykly, skútry, elektrokola a elektroskútry. Prodej náhradních dílů a příslušenství.

Zajistíme opravu automobilu, poskytneme náhradní vůz a nebo zajistíme odtah.

Autorizovaný dealer a servis vozů Hyundai, servis vozů všech značek, pneuservis.

Autoservis: - autokarosářské opravy - mechanické opravy - montáž zabezpečovacího zařízení - osobní a nákladní odtahová služba (nonstop) - čipování vozidel - autodiagnostika - montáž speciální elektroniky.

Pneuservis Bártovi. Pneuservis. Prodej: - pneumatiky. Klimatizace. Geometrie. Servis podvozků.

Přeprava osob po ČR a celé EU: - vnitrostátní a mezinárodní přeprava osob - pro VIP klientelu limuzíny určené pro dopravu: svatby, promoční akce, kulturní a sportovní události.