AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Výroba: - kloubové hřídele pro zemědělské stroje - speciální kloubové hřídele pro různé oblasti strojírenství - komponenty kloubových hřídelů pro automobilový průmysl.

Pneuservis pro osobní, užitková, SUV a OFFROAD vozidla. Prodej: nové pneumatiky všech rozměrů a značek, včetně duší a příslušenství.

vybavení pro pneuservis: - autobaterie - čištění klimatizací, interiéru - pneuservis - mycí pasty - ventily - vyvažování pneu.

Motobazar, prodej a výkup, servis: - motocykly - čtyřkolky a doplňky - servis motorek BMW - dovoz převážně z Anglie a Německa - financování, možnost úvěru

Prodej nárazníků pro nákladní a osobní vagóny, lokomotivy, vozidla MHD.

Tomáš Nepožitek se zaměřuje na autodopravu, vyklízení, stěhování, montáž a demontáž nábytku, likvidaci odpadu a na odtah vozidel.

Jiří Polívka se zaměřuje na pneuservis a autoservis užitkových a dodávkových automobilů, na mechanické opravy a údržbu.

Rudolf Zacpal se zaměřuje na ruční čištění automobilů, keramickou ochranu laku a renovaci světel.

PV Recyklace s.r.o. se zaměřuje na výkup kovů a katalyzátorů, likvidaci autovraků, demolici a demontáž a kontejnerovou přepravu.

Zakázková výroba z nerezu, oceli a dalších kovů, veškeré zámečnické práce, výrobu světelné reklamy, totemů, reklamních nápisů, apod. Renovace veteránů, výrobu karoserií a masek a veškeré karosářské práce. Truhlářské a stolářské práce.

Autoservis, pneuservis: - pneuservis osobní, Agro - opravy pneu a duší - diagnostika řídích jednotek vozidel - servis brzdového systému - výměna tlumičů, výfuků - tažná zařízení - příprava a provedení STK.

Zabýváme se recyklací odpadů ze stavebních prací a rekonstrukcí a zajišťujeme rovněž jeho odvoz nebo převozy zeminy. Kromě toho provozujeme také zemní práce a servis nákladních vozidel.

Autoklempírna Autolakovna Výměny - autoskla Opravy a plnění - autoklimatizace Autoservis

Mytí a čištění vozidel. Mycí boxy v provozu nonstop, ruční čištění aut. Možnost ručního čištění aut i o víkendu.

SEVEN Trade s.r.o. se zaměřuje na poskytování pojištění majetku, vozidel, odpovědnosti a cestovní pojištění.

Půjčovna motocyklů a motoškola v Prostějově. Půjčovna s motocykly, největší výběr motocyklů v regionu! Vyberete si u nás jak cestovní velká endura, lehké ostré enduro, tak i opravdu nasrané závodní SUPERMOTO. Motoškola: - kurzy pro začínající i pokročilé jezdce - kurzy pro velká cestovní endura, včetně jízdy v terénu - off-road kurzy pro ...

Autočalounické práce Prodej - dekorační reklamní rohožky Zušlechťování a povrchové úpravy materiálů flockem

Prodej: - nové a ojeté automobily - náhradní díly - originální příslušenství - půjčovna příslušenství - zajištění náhradních vozidel. Servis: - garanční opravy - pravidelné prohlídky - autokarosářské a lakýrnické práce.

Nákup, výkup a prodej použité techniky: - nákladní vozy LIAZ, AVIA, TATRA - přívěsy, návěsy - bagry, nakladače, stavební stroje - hasičská technika - hydraulické ruky - nástavby, korby - traktory - zahraniční nákladní vozy.

Pneuservis pro osobní, užitkové vozy, nákladní i autobusy. Oprava silničních motorových vozidel. Nákladní doprava sypkých materiálů. Půjčovna - naftových topidel typu THERMOBILE TA 22 - vibrační válec STAVOSTROJ VVW 3403

Bezkontaktní mytí aut - rychlé a bezpečné mytí automobilu. Ruční mytí a čištění interiéru. 4nano - keramická ochrana laku.

E-shop - vybavení karavanů a obytných vozů - televizory - satelitní systémy - autorádia - držáky - autoalarmy. Služby - servis karavanů a obytných vozů.

Jiří Štefek provozuje autoservis, pneuservis, zaměřuje se na lakýrnické a karosářské práce, opravy a výměnu autoskel a čištění automobilů.

Stavební činnost - výstavba domů. Dřevovýroba - hranoly, řezivo. Čerpací stanice.