AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Motoopravna. Motoservis. Prodej, pozáruční servis, opravy: -motocykly Jawa, Manet, ČZ, Babetta.

Auto Ondruš: - odtahová služba osobních vozidel - odtahová služba nákladních vozidel a autobusů - vyprošťování vozidel nakladních, osobních - překládání nákladů - autojeřábnické práce - kompletní likvidace dopravních nehod - odstranění a likvidace škod po dopravních nehodách

Půjčovna, pronájem: - 8 a 9 místné minibusy - střešní boxy - rybářské čluny - lodě.

Hostinská činnost Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) Zednictví

Dovoz motocyklů (nové i ojeté). Prodej doplňků: - přilby - moto oblečení, obuv - tuningové doplňky - oleje - pneumatiky. Servis motocyklů.

Autoopravna: - autoklempířské práce automobilů všech značek - lakování vozidel materiály PPG - lakování plastů - pneuservis - mechanické práce - příprava a realizace STK - restaurování karoserií a laků veteránů - kompletní renovace veteránů - odtahová služba

SkvěláAuta.cz Autobazar Výkup, prodej: - ojeté automobily. Dovoz vozidel na zakázku. Tónování autoskel bez demontáže. Prodej: - automobilové náhradní díly - mírně jeté pneumatiky. Ruční mytí automobilů.

Pneunova. Pneuservis, autoservis: - pro osobní a užitkové vozy. Opravy: - pneumatiky - protektory. Prodej: - nové pneu na osobní a nákladní auta - prodej náhradních dílů, příslušenství - diagnostika.

Prodej a výkup: - motocykly - čtyřkolky.

BIKERS MODE - kožené moto oděvy Výroba a prodej: - kožené oděvy pro motorkáře - bundy, vesty, kalhoty, rukavice, šátky, čepice - kožené doplňky na motocykl - polštářky včetně potisku.

Autoservis: - veškeré servisní práce - klempířské práce. Prodej: - náhradní díly. Pneuservis: - prodej, servis a výměna pneumatik. Další služby: - servis klimatizací, autodiagnostika, pojištění vozidel.

Montáže LPG a CNG, servis a revize. Autoservis a pneuservis. Zajištění emisí a STK.

Výroba pro automobilový průmysl: -duté stabilizátory podvozku. -nápravové pružiny.

Maloobchod, velkoobchod: -veškeré náhradní díly na všechny modely vozů AVIA.

Výkup a prodej havarovaných, ojetých vozů.

Nákup, prodej osobních automobilů: - výkup, prodej - komisní prodej - pojištění - autoservis - testování tlumičů.

Montáž LPG Revize, Servis, opravy vozidel s pohonem LPG

Autobazar. Servis: - mechanické opravy - výměna olejů a filtrů - příprava na STK - plnění klimatizací - čištění interiérů vozidel.