AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autobazar: -výkup automobilů za hotové -komisní prodej -zprostředkování leasingu -zpětný leasing -auto na protiúčet -zástava automobilů (půjčování peněz proti autu).

Výroba a lakování plastových výlisků: -audio a video díly -díly pro automobilový průmysl -klimatizační technika.

Opravy el. příslušenství: -startéry, alternátory osobních, nákladních i užitkových vozidel. Montáže doplňků. Prodej: -autobaterie BOSCH, HAGEN, ROCKET -náhradní díly.

Oprava a servis: -automobily -zabezpečení automobilů -tažná zařízení -svařování autoplastů -čištění interierů vozidel -přestavba na LPG -příslušenství.

Prodej, distribuce: -pohonné hmoty -čerpací stanice. Přeprava, skladování a prodej pohonných hmot -poskytování přepravních, skladovacích a poradenských služeb v oblasti pohonných hmot -distribuce produktu AdBlue.

Automobily značky OPEL: -obchodní zastoupení, dealer -prodej nových automobilů -servis a opravy. Leasing automobilů. Mytí aut. Bazar-prodej luxusních ojetých vozidel.

Maloobchod a velkoobchod pneumatik: -na osobní automobily (BARUM, MICHELIN, KLEBER, DUNLOP, KORMORAN, SAVA, FULDA, FIRESTONE, 4x4, BRIDGESTONE, GOODYEAR) -na nákladní automobily (MATADOR, BARUM, UNIROYAL, SEMPERIT, CONTINENTAL, PIRELLI, KUMHO). Nabízené služby: -kompletní pneuservis. -nákladní mobilní servis -opravy defektů ...

Kompletní mokré čištění interiérů vozidel přístroji Karcher a špičkovou kosmetikou Sonax a Mafra. Mokrá, suchá a mediciální pedikůra za pomocí přístroje Gerlach. Jediný správný postup ošetření pro diabetiky. Nově vybavený pedikérský salon s možností poskytnutí plné služby i u vás, formou mobilní pedikury. Špičkové přípravky pro vaše nohy značky ...

Autobazar. Prodej, výkup, leasing: -osobní vozy všech značek -odhlášení, přihlášení na DI -zprostředkování povinného ručení -zprostředkování STK.

Prodej: -kompletní sortiment náhradních dílů ŠKODA -autodoplňky -autochemie -autobaterie.

Autoopravna: -kompletní servis -generální opravy motorů a převodových skříní -opravy osobních a dodávkových vozů -opravy elektroinstalací, startérů, alternátorů -příprava, zhotovení STK -měření emisí -náhradní díly.

Pneuservis pro: -osobní auta -motocykly -Avie. Vyvažování pneumatik na motocykly.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, servis: -vstřikovací zařízení vznětových motorů -žhavící svíčky -palivové filtry. Autorizovaný prodejce firmy MOTORPAL, BOSCH. Prodej výrobků firem LUCAS, BRISK, Delphi, Stanadyne: -žhavící svíčky -vstřikovací trysky -vstřikovače -vstřikovací čerpadla -palivové filtry. Prodej diagnostické ...

Automobily-prodej, servis, opravy. Provoz garáží. Autobazar. 377686468 Servis: 377686454-5 servis@autostadler.cz prodej@autostadler.cz

Doprava automobilová nákladní: -tuzemská -mezinárodní. Prodej: -pneu. Pneuservis.

Autoškola. Výcvik řidičů skupiny A, B, C, D, E. Školení řidičů. Kondiční jízdy. Akreditované školící středisko řidičů.

Autopůjčovna specializovaná na půjčování osobních vozů značky Škoda.

Autoopravna: -opravy karosérií (automobily všeho druhu) -příprava STK. Práce: -karosářské -zámečnické.

Autoservis: -pravidelné servisní prohlídky -testování brzd a tlumičů na špičkovém testovacím zařízení Bosch -kontrola a seřizování geometrie podvozku -příprava vozidla na povinnou technickou prohlídku v STK -desinfekce a renovace náplní klimatizačních jednotek -sezónní uskladnění pneumatik -čištění interiéru vozidla a ...

Autorizovaný prodejce: -automobily SUBARU. Tuningové úpravy, přestavby vozidel. Prodej: -náhradní díly, autodíly.

Autoškola: -výuka a praktický výcvik žadatelů o řidičské oprávění skupiny B -kondiční jízdy pro skupinu B.

Autoškola: -provoz autoškoly již od roku 1992 -výuka a výcvik k získání řidičského oprávnění k řízení motocyklů všech skupin, k řízení osobních automobilů s manuální i automatickou převodovkou a k řízení nákladních automobilů -kondiční jízdy a školení řidičů všech skupin.

Prodej, servis MERCEDES. Auto servis. Bosch servis. Distributor SHELL. Pronájem kancelářských prostor.