AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Velkoobchod a maloobchod: -kompletní sortiment originálních i neoriginálních náhradních dílů pro osobní, užitkové i nákladní automobily -běžný sortiment pro motocykly a omezená nabídka pro motocykly značky Indian -náhradní díly pro vozy dovezené z USA -vyhledávání náhradních dílů podle originálních sériových čísel.

Lakování automobilů všech značek.

Autoservis. Autodíly. Prodej a montáž: -defend-lock, medvěd blok. Prodej, montáž zdarma: -výfuky. Prodej a montáž: -tažná zařízení -pneumatiky -AUTO-MOTO oleje REPSOL. ATE brzdové centrum, opravy ABS a systémů brzd. Měřění geometrie. Příprava a provedení STK. Čištění a plnění klimatizace.

K základním atributům společnosti patří spolehlivost, odbornost a vstřícnost k zájmům a potřebám zákazníků zejména v následujících oblastech: Komplexní údržba infrastruktury, budov a staveb. Stavební činnost a rekonstrukce objektů. Cateringové služby, závodní stravování. Telekomunikační služby, informační systémy, vedení účetnictví. ...

Autoservis: -nonstop opravy všech značek -zajištění STK+emise -odtahová služba -autoelektrika -karosářské práce.

Zabezpečení vozidel a strojů. Satelitní zabezpečení vozidel, stavebních a zemědělských strojů za použití profesionálních GPS jednotek pro satelitní sledování, lokalizaci, zabezpečení a tvorbu knihy jízd. Zabezpečení přívěsů, návěsů, přepravníků na koně, obytných aut a karavanů.

Velkoobchod: -oleje MOGUL, MOBIL, GASTROL, SHELL, EMKA-motorové, převodové, hydraulické, průmyslové -chladící směsi-FRIDEX STABIL, EKO, BASF, CASTROL, G48 -brzdové kapaliny-SYNTOL 205, SYNTOL 265 -nemrznoucí kapaliny-GLACIDET -do ústředního topení-FRITHERM. -autopříslušenství-žárovky, klínové řemeny, zapalovací svíčky, ...

Komplex služeb pro motorkáře. Velkoobchod: -moto příslušenství -moto oblečení.

Opravy: -nákladní automobily -autobusy -mechanické převodovky -havarovaná vozidla. Prodej náhradních dílů. Služby: -24 hodinový provoz bez příplatku -opravy vozů MAN -opravy vozů MERCEDES -opravy vozů IVECO -opravy vozů SCANIA -garanční prohlídky a opravy návěsů Kögel -garanční opravy náprav BPW a SAF -výjezd servisního ...

Prodej: -automobily značky SUBARU -nové i ojeté vyzy SUBARU -originální náhradní díly -příslušenství. Autorizovaný prodej a servis automobilů SUBARU.

Prodej a servis náhradních dílů Multicar. Prodej nových vozidel Multicar Generální opravy Multicar M25

Výhradní zastoupení YAMAHA-oficiální dealer. Prodej, servis, náhradní díly, doplňky.

Výroba interiérových dílů pro automobilový průmysl: - specializace pro luxusnější provedení osobních automobilů - kůže - koženka - textil, plasty a jejich kombinace. Technologické možnosti: - vysekávání a cutter - šití - čalounění ruční - lepení - ultrazvukové svařování - kašírování strojní - pěnění - výroba vzorků, ...

Autorizovaný prodej: -užitkové vozy RENAULT, DACIA. Zajištění: - STK - pneuservis - NON-STOP odtahová služba

Autoservis: -pneuservis -náhradní díly na všechny typy automobilů do 24 hodin -diagnostika motorů -při opravách automobilů je možnost zapůjčení automobilu -montáž tažných zařízení (koupě včetně montáže např. OCTAVIA 3800 Kč). Půjčovna: -osobní automobily.

Naše firma ADUS servis zajišťuje montáž nezávislých topení značek EBERSPACHER, WEBASTO, TRUMA do osobních, nákladních a obytných automobilů, stavebních a zemědělských strojů. Prodej náhradních dílů, záruční a pozáruční servis. Záruční a pozáruční servis na výrobky WAECO a DOMETIC. Provádíme montáž nezávislých ochlazovačů a nezávislých ...

Velkoobchod, maloobchod: -auto - moto baterie VARTA, PERION, OPTIMA -autopříslušenství -autokosmetika, oleje, nabíječky atd Opravy autoelektriky, seřizování dobíjecích soustav vozidel, opravy alternátorů, startérů a podobně.

Prodej, servis, leasing: -automobily -osobní, nákladní -čtyřkolky -vozidla, předváděcí, nová, ojetá -užitkové vozy -auta -RENAULT -IVECO -VW, VOLKSWAGEN -TOUAREG, AUDI -nákladní automobily (sklápěčky) -MAN -valníkové a skříňové nástavby -NISAN -obytné automobily -lodě -veterány. Přístup do centálního Evropského ...

Výroba, prodej, servis a leasing: -nákladní přívěsy -autopřívěsy do 3, 5t -přísluženství Al-KO-KOBER, KNOTT -leasing ojetých vozů -prodej nákladních a užitkových vozidel.

Autobazar: -výkup za hotové -možnost potiúčtu -zajištění STK, emisí -leasing -dovoz osobních automobilů ze SRN.

Prodej a servis náhradních dílů Multicar. Prodej nových vozidel Multicar. Generální opravy Multicar M25.

Autobazar: -prodej a výkup vozidel -leasing -nákup protiúčtem -odtahová služba -zastavárna -komisní prodej.

Náhradní díly : -nákup a prodej -na všechny typy vozidel formou objednávky do 3 dnů. Autoopravna vozů ŠKODA. Prodej a výměna olejů SHELL. Autopůjčovna: -osobní automobily.

Pneuservis. Čištění interiérů vozidel.