AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Vyrábíme chladící, mrazírenské, izotermické a skříňové nástavby. Import masa a masových výrobků.

Autoškola Provozujeme autoškolu všech skupin. Jsme akreditované školící středisko. Vlastníme vlastní počítačovou učebnu. Školíme řidiče profesionály a referenty. Poskytujeme kondiční jízdy. Závěrečné zkoušky na vlastní učebně. Pravidelné zkoušky. Poradentví pro dopravce.Školení pro taxi. Vracení řidičských průkazů. Mluvíme Aj, Nj, Psychotesty ...

Autobazar a servis: - dovoz vozů na objednávku - výkup a prodej vozů - autoskla - příprava vozů na STK Zprostředkování úvěrů.

Autopůjčovna Opravy: - osobní motorová vozidla

Provádíme opravy, výměny a tónování autoskel v Praze a po celé České republice. Zajistíme bezplatný převoz auta do našeho servisu i jeho opětovný odvoz na místo určení. Renovace světlometů, čištění interiéru vozu.

Provozujeme autoservis, pneuservis, pozáruční opravy, servisní prohlídky, geometrie a diagnostiku.

Opravy nákladních vozidel všech značek. Opravy návěsů a přívěsů. Výměny olejů a filtrů. Opravy a pravidelný servis pro autobusy. Opravy osobních a užitkových automobilů. Klimatizace osobních a nákladních vozidel. Geometrie osobních a nákladních vozidel. Příprava vozidel pro STK - včetně jeho zajištění.

E-shop- prodáváme nové i staré náhradní díly, včetně kol, pneumatik a příslušenství na vozy. Škoda: Felicia, Fabia, Fabia II, Citigo, Roomster, Rapid, Yeti, Octavia, Octavia II, Octavia III, Superb, Superb II, Superb III i na RS modely.

Provádění klempířských oprav, oprav motorových vozidel a autoplastů. Provoz pneuservisu, odtahové služby a lakovny. Měření geometrie sbíhavosti.

Provádíme: - tuningové úpravy, - rekonstrukce veteránů, - úpravy motorů, podvozků, brzd. systémů.

Autoservis. Náš servis Vám může nabídnout: - test vstřikovačů a čerpadel Common Rail (opravy a seřízení), - čištění ultrazvukem, - opravy a seřízení mechanický čerpadel a vstřikovačů.

Prodej technologií, zařízení a vybavení pro autoservisy a pneuservisy. - technologická sada na opravy poškozených autoskel GRD-systém, technologie na odstranění šmouh a škrábanců na sklech, odlešťování předních světlometůtechnologické sady a testery na detekci a opravy motorů, EGR ventilů, turbo okruhů, elektrosystémů motorových vozidel, ...

Provoz autovrakoviště v Uhříněvsi. Výkup a prodej - náhradní díly na osobní a užitkové automobily převodovky, blatníky, kapoty, chladiče

Prodej, údržba a opravy motorových vozidel.

Pneuservis: - servis pneumatik - osobní, 4x4 a SUV - lehká nákladní vozidla VAN - nákladní, motocykly, zemědělská a průmyslová vozidla - opravy průrazů termopresem - prodej pneumatik a disků různých značek.

Velkoobchod, maloobchod a e-shop pro tuningové nadšence: - autodíly - autodoplňky - motopříslušenství

Služby: - autoservis, autoopravna - pneuservis - prodej náhradní díly