AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Prodej - originální díly a příslušenství ŠKODA - osobní vozy ŠKODA, VW, AUDI Autolakovna Výměna - autoskla Servis - osobní vozy ŠKODA, VW, AUDI, ...

Nabízíme: - antiradary, laserové rušičky, antilasery, zabezpečení a fólie

Autopůjčovna - dodávky - mikrobusy Pojištění automobilů

Autorizovaný prodej - osobní vozy KIA Autopůjčovna Autorizovaný servis - osobní vozy KIA Pneuservis Ruční mytí vozidel

Prodej automobilů Mercedes-Benz, náhradních dílů a příslušenství. Zajištění servisu a oprav.

Předmětem našeho podnikání je provoz autoškoly v Praze 5. Naši lektoři připravují zájemce o řidičský průkaz k závěrečným zkouškám. Nabízíme možnost kondiční jízdy pro neaktivní řidiče automobilů.

Provozujeme internetový obchod DetailingShop.cz, v němž nabízíme široký výběr autokosmetiky. Dodáváme také prostředky určené k renovaci laku – šampony, vosky, detailery či odstraňovače téru.

Prodej vozidel Opel a Chevrolet: - nových osobních i užitkových Výkup a prodej vozidel všech značek: - ojetých osobních i užitkových Možnost vyzkoušet vozidlo při předváděcí jízdě. Půjčování vozidel s následným prodejem. Servis vozidel všech značek: - značková diagnostika - mechanická i elektrická část - karosárna ...

Pneuservis s 17 letou tradicí na trhu. Pneuservis sitě Firststop. Prodej pneumatik značek: - Bridgestone - Firestone - Dayton - Firststop a dalších. Naše služby: - Pneuservisní práce - Prodej nových pneumatik značek Bridgestone, Firestone, Dayton, Firststop a dalších - Prodej použitých pneumatik - Prodej litých kol značek AEZ ...

On-line obchodní dům. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - sady kufrů - módní doplňky - elektro - kuřácké potřeby - sportovní potřeby, fitnes - RC modely - orientální zboží - hračky - sebeobrana - autopříslušenství - drogerie - chovatelské potřeby - školní potřeby - dům, zahrada a hobby - pyrotechnika - ...

Autopůjčovna. Pronájem osobních automobilů: -Felicia -Octavia -Mercedes.

Kompletní pneuservis: - prodej nových pneumatik všech rozměrů a značek - prodej použitých pneumatik - prodej disků kol - geometrie - uskladnění pneumatik. Pří koupi nových pneumatik montáž zdarma. Ruční mytí osobních, užitkových a off road automobilů. Čištění interiérů. Renovace plastů. Mytí podvozků.

Autoškola - skupiny AM, A1, A18, A21, B, B+E, C, C+E, D

Autopůjčovna non stop provoz. Nabídka vozů: -Opel Astra 1.4 5.dveří + klima r.v. 2001-2003 -Opel Astra 1.6 5.dveří + klima r.v. 2001-2003 -Opel Astra DTI COMBI 5.dveří + klima r.v. 2001-2003.

Nákup, prodej, půjčování, servis: -osobní automobily, včetně veteránů.

Nabízíme čištění automobilů u klienta po celé republice.

Autobazar. Nákup, výkup, komisní prodej, leasing a úvěrování osobních automobilů..

Autorizovaný prodejce osobních vozidel Volvo. Autosalon - komplexní prodejní služby, pojištění osobních vozů, leasing, možnost protiúčtu.

Autobazar ojetých osobních a užitkový vozidel a zajištění STK. Nabízíme pomoc s financováním nového nebo ojetého vozu. Poskytujeme komplexní služby operativního i finančního leasingu.

Nízkonákladová autopůjčovna. Služby: - pronájem osobních vozidel všech typů a kategorií, s manuální či automatickou převodovkou - pronájem užitkových vozidel. Zapůjčené vozy jsou vždy s klimatizací, komplexním pojištěním s 10% spoluúčastí, dálniční známkou. Plný servis v případě poruchy či nehody je ZDARMA.