AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Autoškola - osobní automobily (sk. B) - kurzy - dálkový výcvik - zapůjčení učebnic zdarma

Prodej: osobní vozy HYUNDAI - Atos, Accent, Elantra, Sonata, XG, velkoprostorové vozy MPV, Matrix, Santa Fé, Trajet, Teraccan, užitkové vozy H-I v provedení-dodávka, valník, truck, bus. Zprostředkujeme pojištění vozidel u ČP lesing a Allianz. Prodáváme náhradní díly a provádíme opravy vozidel.

Půjčovny limuzín a luxusních automobilů Pronájem, půjčovna: - zrenovované autoveterány s řidičem.

Prodej vozidel značky Daewoo a skútrů značky Peugeot, Piaggio

ADUSUM - servis a prodej vozů VOLVO a SAAB. Náhradní díly - nové i použité. BSR - PPC Tuning System.

Pneumatiky - prodej, montáž, vyvážení, uskladnění (Barum, Dunlop, Fulda, Michelin, Firestone, Matador, Pirelli, Continental, Uniroyal, Kleber, Goodyear, Semperit) Geometrie - laserová geometrie podvozku, kontrola, seřízení Klimatizace - čištění, desinfekce, kontrola, plnění Handsfree - prodej, montáž.

Autoservis: -diagnostika elektroniky Atal, Super Vag, provádění servisních prohlídek s nastavením serv.informace.OPRAVY: brzdových komponentů, rozvodů motoru, výfuků, pneumatik, kompletní servis autoklimatizace. Prodej náhradní dílů. Leštění vozů. Škoda, Fiat, Kumho pneu, Firestone, Bridgestone.

MOTOCYKLY/AUTOMOBILY - servis-prodej, náhradní díly, pneuservis, půjčovna PRODEJNA, MOTOBAZAR - přilby, motooblečení, výfuky, oleje, filtry, ostatní technika PNEUMATIKY AUTO-MOTO-ATV - prodejna, pneuservis, e-shop - super ceny pneu, maloobchod-velkoobchod DUCATI/MOTO GUZZI INTEPENDENT - přestavby a úpravy, tuning, diagnostika, ...

Prodej náhradních dílů na automobily zn. OPEL, LANCIA a FIAT.

Autoškola ABM Praha s.r.o. nabízí školení řidičů a možnost získat řidičský průkaz B, AM, A1 a A, autoškola sídlí v Podolí – Praha 4.

MAXIMA pojišťovna, a.s. Maxima je dynamická česká pojišťovna nabízející kompletní portfolio pojistných produktů. Vedle klasických produktů pojištění majetku a odpovědnosti (občanů, průmyslu a podnikatelů), se zaměřuje na zdravotní pojištění cizinců a rizikové životní pojištění. Dále se profiluje v segmentu zvláštních finančních rizik v oblasti ...

Díly pro automobilový průmysl - výroba výroba - autoklimatizace Klimatizace - servis, plnění servis - autoklimatizace.

Autoškola: - výcvik řidičů pro sk. B do 3, 5t. - povinné školení řidičů a referentů - vstupní praktické přezkušování řidičů pro firmy - povinné školení řidičů na profesní osvědčení včetně závěrečného přezkoušení. Obsah kondičních jízd je vždy přizpůsoben konkrétním potřebám a požadavkům klienta. Součástí hodin může být nácvik jízd od ...

Autoškola, autoškoly: -výcvik řidičů: -skupina A, B, C, T, D, C+E -školení řidičů, přezkoušení řidičů skupiny C -i soboty dopoledne. Nepravidelná přeprava osob: -9 místný bus.

Autoškola: -výcvik-všechny skupiny -kondiční jízdy -možnost individuální výuky. -řidičské průkazy všech kategorií -povinné poučování řidičů -kvalita výcviku garantována BESIP -kolení řidičů referentů (referentská vozidla ve firmách) -více než 10 let tradice -příjemné ceny -studentské slevy -možnost splátek bez ...

Naše autoškola provádí výcvik skupin: - AM - motocykly do max. konstrukční rychlosti 45km/h - A1 - motocykly do 125cm3 a do výkonu 11 kW - Aomez - motocykly do výkonu 25 kW a do 0, 16 kW/kg - A - motocykly s výkonem nad 25 kW a nad 0, 16 kW/kg - B - osobní vozidla - C - nákladní vozidla - D - autobusy - E - přípojná vozidla nad ...

Autoškola: -řidičské průkazy skupin A, B, C, D, E -školení řidičů osobních, nákladních vozidel a autobusů.

Nabízíme: - výcvik řidičů k získání řidičského oprávnění skupin: - AM, A1, Ao, An, B, BE, C, CE, D, DE - školení řidičů z povolání - přezkušování řidičů.

Prodej, montáž, servis: - mobilní telefony - SeCas GSM Pager - sady hands free - příslušenství a doplňky GSM - kompletní zabezpečení vozidel - alarmy, immobilizery, dálková signalizace - mechanické zabezpečení řadící páky - slevy na pojistném u pojišťoven - centrální zamykání.

Autoškola – Oldřich Krejčí nabízí veškeré druhy profesního školení řidičů. Řidičské oprávnění a způsobilosti řízení: - motocykly - osobní vozidla - nákladní vozidla - autobusy.

V první řadě vám nabídneme kompletní služby autoservisu, pneuservisu, klempířských a lakýrnických prací. Vše v odpovídající kvalitě a za použítí odpovídajících postupů, materiálů a nářadí.

Nabízíme opravy karoserií a silničních vozidel. Specializujeme se na opravy vstřikovacích zařízení a vstřikovacích čerpadel.