AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Nejmodernější zabezpečovací automobilové systémy firmy Clifford Electronics získaly četná národní i světová ocenění, jako např.: - několik cen "Best Buy - nejlepší koupě" časopisu Consumers Digest - četná ocenění Grand Prix časopisu Audio/Video - ohodnocení "Nejlepší zařízení na světě" časopisu Wired - 1. místo na žebříčku časopisů ...

Nabízíme doplňky, poradenství, zkoušky PHM, technickou inspekci a diagnostiku. - karosářské a lakýrnické práce

Naše služby: - autoškola - prodej náhradní díly.

Činnost: - technické prohlídky všech kategorií motocyklů - technické prohlídky osobních, dodávkových a nákladních vozů

Poskytované služby krátkodobé a dlouhodobé pronájmy operativní leasing jednosměrné pronájmy pronájem vozů s řidičem nebo průvodcem, vozů na svatby přistavení po Praze zdarma dálniční známka v ceně pronájmu vysoká úroveň standardní výbavy vozidel pronájem vozů s navigací GPS přistavení náhradního vozidla v případě poruchy nebo ...

Služby: - export a import služeb a zboží - obchodní činnost - stavební činnost - turistika EXPORT, IMPORT: - vývoz technologických investičních celků včetně montáže, uvedení do zkušebního provozu, zaškolení personálu - vývoz strojů, zařízení a náhradních dílů - vývoz osobních, nákladních, užitkových vozidel a autobusů vč. ...

Prodej a výkup ojetých vozů všech značek. Služby: - prodej automobilů všech značek - komisní prodej - výkup za hotové - protiúčet - ocenění Vašeho vozu - dovoz vozu ze zahraničí na objednávku dle Vašich požadavků - pojištění vozidel, v oblasti financování a pojištění poskytujeme odborné poradenství.

Výroba a vývoj volantů, palubních přístrojů, automobilových přepínačů a spínačů. Nabídka výrobků z polyuretanových materiálů.

Internetový obchod s moto sortimentem pro silniční moto, chopper, enduro, motokros, nebo čtyřkolky.

Autorizovaný prodejce vozů Honda, široký výběr nových a předváděcích vozů, leasing a splátkový prodej, záruční a pozáruční servis.

Provádění klempířských a lakýrnických prací, montáže tažných zařízení a zabezpečení vozidel, pískování skel.

Import, prodej motocyklů a náhradních dílů a servis značek: - Husqvarna, - CPI - Motobi Prodej, motocyklů, náhradních dílů a servis značek: - Piaggio - Vespa - Gilera - Cagiva.

Nabídka služeb STK vozidel do 3, 5 tuny, motocyklů, přívěsů a lehké nákladní vozy (N1) do 3, 5 t. V místě měření emisí (benzín i diesel).

Prodej náhradních dílů na vozy Tatra, součástek k motorům Deutz a Cummins.

Služby: - opravy motorových vozidel - měření emisí - Bosch Car Service - diagnostika motorů - geometrie náprav Laser - testování tlumičů - pérování na stolici Sachs - originál Sachs servis - spojky + tlumiče - seřizování karburátorů Škoda na stolici Jikov - prodej náhradních dílů -.výroba brzdových trubiček na všechna ...

Opravy automobilů i motocyklů všech značek, diagnostika, výměny oleje a filtrů, geometrie, klempířské práce, pneuservis.

Zabýváme se výměnou skel autobusů, kamionů, osobních i užitkových vozidel.

Výhradní zastoupení zn. AXO. Prodej, e-shop: -motopříslušenství. -motocyklové helmy, rukavice. -motooblečení. -nové, ojeté motocykly, čtyřkolky, skútry. Služby: -oprava, servis motocykly, čtyřkolky, skútry. -autoservis. -pneuservis. -ruční mytí automobilů, motocyklů.

Prodej, maloobchod: -náhradní díly pro vozy Škoda.

Dovoz: - přípojná technika: - návěsy - přívěsy - kontejnerová šasi. Prodej: - nové i ojeté návěsy. Pronájem návěsů.

Auto servis. Služby: - servis automobilů všech značek (Evropa, USA i Asie) - pneuservis a prodej pneu - prodej litých i plechových ráfků (osobní, offroad a dodávky) - výměny olejů a provozních kapalin - opravy a výměna podvozkových dílu - výměny tlumičů, kloubů, silenbloků geometrie - výměna a opravy výfuků - ...

Autoservis: - emisní stanice benzínových a dieslových motorů, včetně nákladních - opravy havarovaných vozů, včetně vyřízení pojistných událostí - příprava a provedení STK - prodej nových vozů Škoda - komplexní služby spojené se servisem veškerých typů osobních vozů a správou vozových parků firem - odtahové NON-STOP služby.

Služby: -autobazar. Výkup, prodej: -ojeté automobily.

Dodávky a užitkové vozy vykoupíme za hotové a peníze jsou ihned. Možnost koupě vozů protiúčetem, zajistíme úvěr a samozřejmost je prodej na leasing. U nás najdete užitkové vozy, dodávky, mikrobusy, chladící a sklápěcí vozy, valníky, dodávky, pick-upy. Poskytujeme služby ušité na míru pro každého…