AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Prodej, eshop: - autopříslušenství, - nářadí.

Prodej a servis autobusů Mercedes-Benz a Setra v České republice. Výroba segmentů podvozků a základních konstrukcí pro téměř všechny typy autobusů Mercedes-Benz a Setra ve výrobním závodu v Holýšově na Plzeňsku.

Pneuservis. Činnost: - prodej pneumatik a disků - prodej sněhových řetězů - přezouvání osobních vozidel - přezouvání lehkých nákladních vozidel - vyvažování kol - opravy pneumatik - opravy disků.

Montáž a prodej: -mechanické zabezpečení automobilů -mechanických zámků řadící páky -Mul-t-lock -M-lock -Lokmas -Construct. Další služby: -opravy autoskel -montáž autofólií -pískování oken -ruční mytí vozidel -mechanické opravy vozidel -montáže tažných zařízení.

AVIA - EFCAR - KAREL FÍLA. Obchod, velkoobchod, maloobchod, výroba a prodej náhradních dílů, pro auta, vozy, značky AVIA za slušné ceny: -náhradní díly a příslušenství -kompletní sortiment -autosoučásti, autodíly.

Autoservis pro všechny typy amerických a ostatních vozů. Prodej náhradních dílů.

Autopůjčovna - vozy Škoda. - ŠKODA FAVORIT - ŠKODA FORMAN - ŠKODA FELICIA - ŠKODA FELICIA COMBI - ŠKODA FELICIA PICK-UP - ŠKODA FABIA - ŠKODA FABIA COMBI - ŠKODA OCTAVIA - NONSTOP SLUŽBA - pojištění a kilometry v ceně - možnost přistavení vozidla - dálniční známka.

Velkoobchod a maloobchod: -přívěsy(servis) -tažná zařízení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradních dílů na automobily.

Služby: -autobazar. Prodej, maloobchod: -ojeté automobily. Půjčovna, pronájem: -obytné automobly.

Činnost: - údržba a provoz vozů - správa vozových parků - likvidace pojistných událostí - prodej autodílů - autopůjčovna. Údržba a provoz vozů: - pravidelné servisní prohlídky - diagnostika vozidel - pneuservis (možnost uskladnění pneumatik) - lakýrnické práce - klempířské práce - montáž autodoplňků.

Autodíly Škoda. Kompletní sortiment náhradních dílů a příslušenství pro vozy Škoda: - 105 - 120 - 1203 - Favorit - Forman - Felicia - Octavia - Fabia. Nabízíme Vám více jak 10.000 položek originálních náhradních dílů. U běžně prodávaných náhradních dílů můžeme nabídnout i druhovýrobu z dovozu za velmi výhodné ceny.

Prodej, maloobchod: -pneumatiky Pneuservis.

Dovoz aut z celé Evropy, nová i ojetá vozidla od dealerů nebo z bazarů, vyhledání požadovaného vozu, vyřízení formalit, dovoz, přihlášení.

Služby: - komplexní řešení správy vozového parku - vedení elektronické knihy jízd - monitoring pohybu vozidel on-line. Car – Monitor CZ, s.r.o poskytuje služby v oboru od roku 2007. Našim posláním je zejména poskytování služeb v oblasti sledování provozu vozidel, jejich zabezpečení a elektronické knihy jízd. K realizaci služeb používáme ...

Nabízíme výměnu autoskel, dále montáž slunečních folií značek Suntek, 3M, Bruxsafol.

Prodej a servis nových i použitých pneumatik všech značek na osobní, dodávkové, SUV a off-road vozy. Nabízíme i opravy hliníkových disků.

Jsme společnost zaměřená na prodej nových originálních náhradních dílů pro vozy Hyundai, KIA. Velkoobchod, maloobchod, zásilkový prodej. Nabízíme originální náhradní díly a díly OEM. Filtry olejové, palivové, vzduchové, kabinové, ložiska, řemeny, kladky, pumpy, čerpadla, vstřiky, čidla abs, díly podvozku, brzd, spojky, motoru, zapalování. V ...

Jsme společnost zabývající se zejména nákupem a prodejem automobilů všech značek, ale také zajištění financování Vámi vybraného vozu, převodu na DI a uzavření Zákonného, nebo Havarijního pojištění. Máme také dlouholetou zkušenost s opravami osobních i lehkých užitkových vozů. Působíme na trhu již více než 12 let a ...

Autopůjčovna, půjčovna. Osobní vozy Škoda: - Octavia, Octavia Combi - Fabia, Fabia Combi NONSTOP provoz.

Autopůjčovna. Půjčíme Vám dodávku, pick-up, mikrobus, osobní vůz.

Nabízíme Vám okamžité dodání nových vozů Škoda v modelových řadách FABIA, FABIA COMBI, FABIA SEDAN, Nová OCTAVIA, Nová OCTAVIA COMBI a SUPERB. V rámci našich služeb dodáváme též automobily značky Volkswagen, Audi, Seat, Ford, BMW, Opel a Nissan. Velmi výhodný leasing s možností až 3-letého pojištění zdarma a prodej vozů na protiúčet jsou u nás ...

Dovoz, velkoobchod, maloobchod a poradenství brzdové destičky Mintex pro osobní a užitková vozidla. Doplňkový sortiment: -brzdové kotouče, v kombinaci s brzdovými destičkami Mintex vykazují nejlepší brzdný účinek s malým opotřebením -jedná se o kotouče firmy Zimmermann. Pokud si u nás koupíte brzdové destičky, jsme ...