AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Pneuservis: - autorizovaný prodejce pneu Danlop - velkoobchod - maloobchod - prodej všech ostatních značek - kompletní servis.

Autopůjčovna ANY – CAR. Půjčovna, pronájem: -automobily

Servis vozidel, autoservis. Náhradní díly na americká auta.

Prodej náhradních dílů k automobilům. Zastupujeme belgickou společnost Van Wezel pro Českou a Slovenskou republiku. Provozovna: U trati 3240/44, 10000 Praha - Strašnice.

Autobazar, nákup a prodej: - osobní automobily - obytné přívěsy - přívěsné vozíky za osobní automobil. - zakoupené vozy je možno získat formou leasingu - komisní prodej - výkup za hotové - zprostředkování leasingu.

Nabídka oprav osobních, nákladních i užitkových vozů všech značek. Prodej náhradních dílů.

Dlouhodobý a krátkodobý pronájem osobních automobilů: - přistavení vozu po Praze zdarma - vybavení vozu a příslušenství dle přání klienta - vyřízení pojistné události, jednání s policií nebo pojišťovnou - zajištění souv. agendy - nákup nového vozu dle požadavků s dodáním v nejkratším možném termínu - pravidelný servis po celou dobu ...

Dovoz a distribuce náhradních dílů pro automobily

Prodej, instalace a servis: - taxametry - tripmetr TRIP 3 - alarmy bytů a objektů - autoalarmy - centrální zamykání.

Autoservis. Naše služby: - údržba motorových vozidel - lakování aut.

Zabezpečení automobilů: - alarmy - imobilizéry - centrální zamykání.

SERVIS A PRODEJ VOZIDEL ZN.CHRYSLER, DODGE, JEEP. PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ PRO VOZY Z USA.

Provozujeme autoservis všech značek, pneuservis. Autoservis provádí i čištění vozidel, správa vozových parků, autopůjčovna, klimatizace, příprava STK, diagnostika, geometrie, karosárna, lakovna, likvidace pojistných událostí. Autoservis - autosklo.

Pojištění online Pojištění od Allianz Direct můžete sjednat online bez čekání na pobočce pojišťovny. Uzavřete smlouvu o pojištění osobního automobilu, cestovní pojištění na cesty do zahraničí, nebo pojištění majetku.

Prodáváme a instalujeme: - okenní, bezpečnostní fólie - autofólie a UV fólie na objekty a automobily - doplňkové a tuningové fólie. Nabízíme pomůcky a nářadí pro aplikaci i odstranění fólií, dále vertikální a horizontální žaluzie. Knihovnám, archivům, muzeím a galeriím dodáme materiály pro paspartování a rámování, restaurování ...

Autoelektrospecialista. Prodej: - startéry - alternátory - akumulátory - rozdělovače - ostatní elektro.

Firma ELSA GROUP je specialista na tažná zařízení. Tradice firmy ELSA sahá do roku 1995, kdy jsme zahájili dovoz prvních poctivě homologovaných tažných zařízení značky Brink do České republiky.

Kompletní zabezpečení vozidel. Autoalarmy Magicar, dálkový start, GSM pagery, autohifi, handsfree, tempomaty, autodiagnostika, změna podsvícení přístrojů, e-shop...

Půjčovna a prodej karavanů, motorových člunů, parkování karavanů a lodí, jejich čištění a servis.

Komlexní péče o Váš automobil. Pravidelný servis - zahrnuje pravidelné záruční i pozáruční prohlídky Vašeho vozu, pravidelné výměny provozních náplní (olej, brzdová kapalina, chladící kapalina, klimatizace, náplň ostřikovačů), kontrolu brzdového obložení, kontrolu tlumičů, kontrolu těsnosti tlakových systémů, kontrolu motoru.