AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Autoklempířské práce. Karosářské a mechanické práce.

Opravy a servis osobních a dodávkových automobilů všech značek, příprava a zajištění STK. Nabídka klempířských a lakýrnických prací.

Služby: - prodej ojetých vozů - autolakovna - autoopravna: tel.: 327312002, 737243777 - autopůjčovna.

Nabídka krátkodobého i dlouhodobého pronájmu. Operativní leasing všech typů návěsů.

Produkty: - vybavení Pneuservisů - vybavení autoservisů - čistící technika - mycí linky - sportovní a dřevěné volanty - aluminiová kola - spojlery - sportovní výfuky - autopříslušenství - náhradní oleje, filtry, díly - dětské a sportovní sedačky - car-hifi.

Naším hlavním sortimentem jsou vozidla značky IVECO. Prodáváme nová i ojetá vozidla z leasingu. Veškeré vozy prochází prohlídkou v autorizovaném servisu IVECO, provádíme i celkovou diagnostiku vozidel. Bazar ojetých nákladních aut. Prodej ojetých nákladních aut. Použitá vozidla - prodej: - Iveco Euro Star LD440E42 T/P - Iveco ...

Jsme specialisty na opravy karoserií bez poškození laku pomocí metody PDR. Provádíme odstranění následků krupobití na karoseriích vozidel. Nabízíme také řešení pojistných událostí.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - osobní automobily Suzuki a Daewoo a nákladní vozidla značky AVIA: - diagnostika vozů - mechanické práce - příprava na STK - nástřik spodků - výměna oleje - oprava - výfuky, brzdy a elektronika.

Prodej, půjčovna, oprava, servis: - karavany - obytné vozy Služby: - autopůjčovna - autobazar

Opravy a servis - opravy startérů a alternátorů pro osobní tuzemská vozidla - opravy a prodej startérů a alternátorů pro zemědělskou techniku - opravy elektroinstalace vozidel.

Autoškola Zdiměřice s.r.o. byla založena v roce 2010. Výuka probíhá na Praze západ a v Praze. Výcvik řidičů se skládá z praktické a teoretické části .Praktický výcvik ( jízdy) uskutečňujeme od ranních hodin, včetně sobot a nedělí. Naše autoškola nabízí: Všechny typy řidičských oprávění - výcvik řidičů skupiny B - pro osobní automobil - ...

Velkoobchod, maloobchod: - maziva - pohonné hmoty.

Opravy - hliníkové díly Výroba - sportovní výfuky pro dvoudobé motory Svařování hliníkové díly

Nabídka odtahu pro osobní automobily, vyprošťovacích služeb pro těžkou techniku.Jeřábnické práce autojeřábem.

Služby: - čištění interiérů: - osobní vozidla - kabiny tahačů - letadla - lodě a čluny - autobusy - mobilní čištění interiérů vozidel u zákazníka - ošetření vozidel ochranným a zacelujícím nátěrem na bázi Nano technologie.

Služby: - mezinárodní nákladní doprava - vnitrostátní nákladní doprava - spedice - zasilatelství - servis a údržba automobilů - prodej automobilů a příslušenství - hostinská činnost - Bar Pohoda. Bar Pohoda: Ottova 155 269 01 Rakovník Po - Ne 6:00 - 00:00

Obchodní zastoupení, prodej: - LASAV (chemické a technické potřeby pro autolakovny) - FRESCURA (autokosmetika) - A.N.I. (stříkací pistole) - papírové lepící pásky a hadicové spony se šnekovým závitem Gemi. Pracovní doba: Pondělí 7:00 - 11:30 12:30 - 15:00 Úterý 7:00 - 11:30 12:30 - 15:00 Středa 7:00 - ...

Služby: - autoservis - odtahová služba - půjčovna autopřívěsů

Služby: - přeprava osob osobními vozy - pronájem vozu s řidičem.

Služby: - autoklempířské, karosárna - montáž tažných zařízení - výměna brzdových destiček, olejů.

Služby: - servis motocyklů - bazar - prodej nové i použité náhradní díly - možnost zazimování Vašeho motocyklu

Výroba autoskla: -čelní automobilová skla laminovaná pro osobní, nákladní automobily, autobusy, tramvaje.

Výroba nástaveb na nákladní automobily, prodej nástaveb, přívěsů, souprav. Chladírenské, mrazírenské, valníky. Opravy a servis nástaveb, hydraulických čel, přívěsů a návěsů. Autorizovaný zástupce a servisní místo nástaveb, přívěsů a návěsů LAMBERET.