AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Služby: - autoelektrikářské práce - opravy startérů a alternátorů všech typů a značek na osobní a nákladní automobily i pracovní stroje. Prodej, montáž: - autobaterie - autorádia - autožárovky

Benzínová čerpací stanice AGIP. Prodej: -pohonné hmoty -oleje. Autoservis,pneuservis,mytí: -osobní a dodávkové automobily.

Specializovaný prodej svářecí techniky (komplexní sortiment). Pneumatiky všech rozměrů a typů. Náhradní díly ZETOR, AVIA, LIAZ. Autobaterie Baner. Oleje Valvoline, Paramo, Hekra. Zemědělské potřeby, ochranné pomůcky. Úplný sortiment hnojiv a pesticidů.

Autobazar - všechny značky Autolakýrnické práce Autoservis - vozy všech značek - mechanické práce - diagnostika motorů - příprava na STK Pneuservis Zajištění - STK - emise Dovoz - automobily ŠKODA Německo, CITROEN

Půjčovna automobilů: -možnost přistavení na adresu firmy, servisu, kanceláře, hotelu, letiště, domů -platba fakturou s 20-ti denní splatností, hotově, platební kartou VISA, AMEX, MC. Výbava všech vozidel: -standartní -autorádia se snímatelným panelem -centrální zamykání. -automobil předáváme čistý s nádrží paliva ...

Autosalon,autoservis: -prodej vozy Škoda -kompletní servis -pneuservis -odtahová služba non stop -leasing ŠkoFIN -prodej ND** náhradní díly -měření emise -pojištění vozů -autopůjčovna -autobazar.

Autosalon, autoservis: -prodej vozy Škoda -kompletní servis -odtahová služba non stop -leasing ŠKOFIN -prodej ND** náhradní díly -měření emise -pojištění vozů.

POUZE PRO NÁKLADNÍ AUTOMOBILY. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -náhradní díly pro nákladní automobily, tahače, autobusy, návěsy, přívěsy značek VOLVO, SCANIA, DAF*, M.A.N., MERCEDES, RENAULT, IVECO, BPW*, SAF*, TRAILOR, KASSBOHRER, ROR*, FRUEHAUF, STEYER.

Přibuzování rotačních permanentních magnetů dynam a zapalování - opravy alternátorů a startérů i na veteránech Drobné opravy - motocykly

Servis - osobní automobily

Prodej, maloobchod: - nahradní díly - autodíly

Autoškola: -výcvik A***, C***. Školení řidičů: -pro vnitro i mezinárodní dopravu. Znalecké posudky, soudní odhady: -auto -moto. Autoservis: -běžné opravy osobních vozidel -opravy karosérií -autolakýrnické práce -přípravy na STK*. Přestavba automobilů na alternativní pohon, plyn, propan butan, LPG*.

-svářecí práce -montážní práce -voda, topení, plyn -jeřábnické práce -výroba ocelových konstrukcí -nástavby na užitková vozidla -GO vozidel -přepravníky -zámečnické práce -stěhování těžkých strojů -výroba kontejnerů -údržbářské práce -přestavby a modernizace nástaveb a přepravníků -ocelové konstrukce -montáž ...

Firma RAKAR, spol. s.r.o. se zaměřuje na tyto služby: - dovoz aut z německa - prodej a pojištění vozidel - výkup aut v ČR - sjednání leasingu a financování na vozidla - odtahová služba.

Hasičská hasicí mobilní technika, opravy, rekonstrukce, výroba hasící techniky Firma provádí opravy, rekonstrukce a výrobu cisternových automobilních stříkaček CAS, technických automobilů a dopravních automobilů, Rychlých zásahových aut a speciálních hasicích automobilů v provedení PHA, PLHA, PRHA, KHA, výroba a montáž zásuvkových systémů, ...

Prodej ojetých nákladních automobilů.

-Velkoobchod a maloobchod Provozování autoškoly

Prodej - aplikace automobilových záznamových a monitorovacích systémů

Kompletní opravy všech motocyklů. Prodej náhradních dílů. Lakování motocyklů. Sváření plastů. Prodej motocyklových i automobilových olejů. Zajištění STK. Odvoz motocyklu k nám i zpět.

Přeprava vozidel, odtah automobilů. - přepravu automobilů - nových i ojetých - přepravu obytných přívěsů + karavanů - uskladnění vozů - odtahy osobních a dodávkových vozidel To vše po celé ČR a Evropě.

Prodej náhradních dílů: - specializace ŠKODA + koncernové vozy - díly na všechny značky (osobní i dodávkové) - karosářské díly - výfuky - autopříslušenství - autodoplňky-antény, poklice. Velkoobchod: - tel.: 321 716 758 Pobočky: Kutná Hora Čáslavská 126 tel.: 602638076 Uhlířské Janovice Komenského 274 tel.:602637992

Prodej: - čtyřkolky, - skútry, - motockyly.

Prodej náhradní díly Autoservis Pneuservis Montáž - zabezpečovací zařízení