AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Ruční výroba - ploché, standartní a atypické těsnění pro motorové automobily hlavy válců, výfuků, sání

Autoškola: -výcvikové vozidlo Škoda Fábia. Autorizovaný prodejce CK: -Chorvatsko.

Pronájem osobních i dodávkových automobilů, krátkodobě i dlouhodobě. Přistavení a odstavení po Praze zdarma, pojištění v ceně.

Půjčovna - osobní automobily Autoklempířské a autokarosářské práce Autolakýrnické práce Výměna - autoskla Autoservis Odtahová služba

Nářadí pro profesionály: -kompresory -pneumatické nářadí -elektronářadí -ruční nářadí -nástroje -dílenský nábytek -vybavení autodílen -spotřební materiál -brusivo -chemie -spojovací materiál -hutní materiál -vybavení dílen spotřebním materiálem.

Provádíme montáž autoalarmů, mechanických zabezpečení, autorádií. Nabízíme autoelektrikářské práce.

Autocentrum Seat. Prodej, servis, bazar a leasing automobilů Seat: - SEAT Ibiza - SEAT Cordoba - SEAT Leon - SEAT Toledo - SEAT Alhambra .

Prodej, servis, leasing: -automobily HONDA. Prodej: -malé motocykly HONDA.

Prodáváme pneumatiky, disky a příslušenství k pneu a diskům za nízké a akční ceny. Garance dodání pneumatik a disků v termínu. Dodání pneumatik do pneuservisu s možností osobního odběru nebo montáže. Ekologická likvidace starých pneumatik zdarma.

Opravy autosedadel, originál látky skladem Čištění: - interiéry automobilů.

Pronájem a prodej přívěsů různých typů, nabízíme také poradenství a servis

Maloobchod a velkoobchod: - autobaterie.

Scooter center Prodej značek : ( SHINERAY, BENZHOU GROUP, BIG MT ) : - motocykly - čtyřkolky - scootery - krosové motokáry - motorové čluny - vodní skůtry - vybavení pro vodní sporty - motocyklové příslušenství. Prodej a stavba: - luxusní automobily ( COBRA 427, Minotaur MK 2 - supersport ). Sídlo firmy: Horušice č.p.98, 285 73

Oprava a servis: -všechny typy osobních automobilů.

Autoškola: -kurz: -motocykl -osobní a nákladní auto.

Autobazar: -nabídka vozů dovezených z EU -náhradní díly na evropské i japonské vozy -široký sortiment pneumatik

Euro Styl Pneu Velkoobchod a maloobchod, prodej: Pneuservis. Pneu: - GOOD YEAR - PIRELLI - TOYO - MICHELIN - KLEBER - KORMORAN - DUNLOP.

Přestavba motocyklů Harley Davidson. Zabýváme se prodejem a montáží výrobků určených pro úpravy motocyklů jak už z hlediska designu, tak i výkonu atd. Díky plně vybavené dílně Vám dotvoříme i originální díly – handmade - dle Vašich představ a možností Vašeho stroje.

Autoklempířství Kompletní oprava: -karosářské práce(rovnací a měřící zařízení) -mechanické práce -lakýrnické práce -vyleštění zašlých laků -nástřik spodků a dutin -výměna olejů -mechanické zabezpečení vozidel: MUL-T-LOCK, MEDVĚD BLOK -kódování autoskel -tažná zařízení -odtah havarovaného vozidla -příprava a zajištění ...

Stavební práce: - zednické - obkladačské, montáž sádrokartonu a minerálních podhledů - instalatérské - topenářské - pokrývačské a tesařské - malířské a lakýrnické - klempířské - elektromontážní - zámečnické veškeré - podlahářské ( pokládání všech druhů podlahových krytin) - izolatérské, izolace staveb proti vlhkosti Prodej a ...

Servis, nákup, prodej a zprostředkování: - veškerý servis na vozy Mercedes - příprava a zajištění STK - prodej a výkup ojetých vozů - zajištění prodeje nových vozů.