AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Prodej, servis: - osobní automobily Škoda, Hyundai. Autobazar.

Služby: -maloobchod a velkoobchod s náhradními díly -prodej hliníkových kol a pneu. Distributor: -VARTA, PERION, BANNER, FRAM, FILTRON, AEZ, BBS, AZ SPORT, KLEBER, MICHELIN, DATTON, BRIDGESTONE, KORMORAN, OLEJE STARLINK, MOTUL, TOTAL, VALLOLINE, CASTROL, MOTIP, AU RIDE.

Dovoz, prodej a servis osobních automobilů. Prodej náhradních dílů.

Velkoobchod a maloobchod. Prodej: -motorové a průmyslové oleje -náhradní díly a příslušenství na tuzemské a zahraniční nákladní i osobní automobily -autobaterie, akumulátory -světla do aut -žárovky -karosářské díly, veškeré tlakové hadice, hadicové spony -mazací technika -ložiska, gufera, těsnící materiály -brzdy, spojky, ...

Prodej: - nové motocykly HONDA - záruka, leasing - ojeté motocykly, motobazar - náhradní díly, ND - příslušenství - olejové filtry, řetězy, svíčky - pneu METZELER, PIRELLI, DUNLOP - oleje REPSOL, MOTOREX - přilby SHARK. Kompletní opravy a servis všech značek. Produkty: - MTECH ( motocyklové oblečení) - PREMIER ...

Prodej náhradních dílů na buldozery T-100, T-130, T-170, DT-75 a DET-250 vč. zasílání ND, zprostředkování nákupu a prodeje buldozerů.

ALLIANZ pojišťovna. Služby pojišťovacího agenta.

Autoservis, opravy: -mechanické -karosérií včetně rovnání -motory diagnostika, seřizování -geometrie náprav -autolakovna kompletní služby. IFA s hydraulickou rukou: -nákladní autodoprava. Příprava vozidel na STK, provedení. Prodej: -náhradní díly na vozy tuzemské i zahraniční -autokosmetika.

Autosalon MAZDA: - prodej nových vozů, - autobazar, - výkup ojetých vozů za hotové - laserová geometrie - rovnací rám - karosárna - diagnostika - měření emisí(diesel, benzin) - zajištění STK - servis pro všechny značky vozů.

Čerpací stanice pohonných hmot.

SERVICE CAR Autoservis, opravy: -mechanické -karosářské -příprava a zajištění STK -geometrie náprav. Dovoz veteránů z USA.

Autoservis pro osobní a dodávková auta: -generální opravy GO motory Škoda, převodovky, nápravy -servis příslušenství -opravy zahraničních vozidel -repase motorů -přípravy na STK. Odtahová služba.

Prodej a montáž: -veškeré náhradní díly -autoradia KENWOOD -zabezpečovací zařízení IMMOBILISER. Prodej a výměna: -oleje MOBIL. Servis osobních a dodávkových aut všech značek: -mechanické opravy -karosářské -elektroinstalace. Odtahová služba. Autobazar. Dovoz a prodej: -havarované vozy, automobily ze zahraničí.

Autoopravna Opravy mechanické: -automobily -motocykly.

Prodej autodílů: -náhradní díly na nákladní automobily AVIA, LIAZ, TATRA -náhradní díly na osobní automobily objednávkovým způsobem. Opravy: -díly výměnným způsobem -chladiče všech typů -kloubové a klikové hřídele. Práce autojeřábem. Prodej: -plyny LINDE.

Montáž a opravy zdvihacích zařízení. Prodej autodílů. Drobné opravy motorových vozidel.

Prodej: -produkty PENNZOIL -autodoplňky -autopříslušenství -náhradní díly.

Autoservis. Opravy: -mechanické -karosářské. Pneuservis.

Prodej, servis, leasing: - osobní i užitkové automobily FORD. Prodej: - náhradní díly a příslušenství FORD. Autoservis: - kompletní opravy - příprava a zajištění STK. Montáž: - zabezpečovací zařízení DEFEND-LOCK. Odtahová služba. Pneuservis. Specializace: - užitkové vozy Ford Cebia - ověřování historie vozidel

Služby: -autoškola pro skupiny A, M, A1, A do 25kw i bez omezení, B, B+E s přívěsem, C, C+E, D, D+E+T -školení řidičů, školení k získání profesní způsobilosti řidiče.

Výroba: -speciální spojovací prvky pro automobilový průmysl. -tažná zařízení pro osobní i nákladní automobily.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ložiska ZKL, SKF, INA, FAG, NSK, FLT -ložiskové sady do kol automobilů řemeny klínové, ploché, ozubené a jiné, na objednání i řemenice -GUFERA tuzemská i zahraniční -O kroužky pryžové -U manžety hydraulická a pneumatická těsnění -brzdové těsnící sady pro osobní vozidla (gumičky) ...