AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Pneuservis: -oprava pneumatik -lepení duší -kompletní servis -prodej nových pneumatik. Autoopravna: -mechanické a karosářské práce -příprava na STK* -oprava přípojných vozidel apod.

Autorizovaný dealer: -automobily MAZDA a MITSUBISHI, HYUNDAI. Prodej, leasing, úvěry: -dovoz vozů z USA s kompletním servisem -nové osobní a užitkové automobily -ojeté automobily -výkup protiúčtem -náhradní díly na všechny evropské a japonské vozy -oleje CASTROL a TOTAL a jiné. Prodej a montáž: -autorádia SONY -bezpečnostní ...

Značková prodejna Severočeských dolů, a.s.Chomutov. Prodej veškerých druhů pevných paliv a automatických ekologických kotlů CARBOROBOT a EKOEFEKT. Prodej: -hnědé uhlí-Ledvice -černé uhlí (i kovářské) -koks, všechny druhy třídění -brikety volně ložené REKORD 2 a 6 -brikety balíčkové, uhelné a pilinové (drobný prodej) ...

Nákladní a osobní pneuservis, protektorování nákladních pneumatik, mobilní servis nákladních pneumatik, prodej litých a ocelových disků, monitoring nákladních pneumatik pro dopravní firmy, velkoobchodní prodej pneumatik, autorizovaný Michelin-partner pro ČR.

Autoopravna. Opravy, montáž: -tažná zařízení -zabezpečovací zařízení DEFEND-LOCK.

Prádelna a mandl. Praní a mandlování: -prádlo všeho druhu pro firmy i občany -doprava zdarma.

Autolakýrnické a lakýrnické práce.

Prodej, diagnostické měření: -autodíly na veškeré evropské, japonské a americké vozy -karosářské díly -mechanické díly tlumiče, spojky, filtry, čepy, ramena, ložiska, řemeny, brzdové systémy, poloosy -výfuky -tažná zařízení -autodoplňky -autobaterie -nemrznoucí směsi -oleje. Autoservisům a prodejnám: -poskytujeme ...

Prodej: -ojeté automobily -pronájem odtahového vozidla.

Autoškola: -výcvik řízení motorových vozidel skupiny AM**, A1**, A***, B***, E*** -kondiční jízdy -školení řidiců z povolání.

Autopůjčovna: -půjčovna osobní automobily -přívěsné vozíky, užitkové automobily

Prodej: -náhradní díly na vozy ŠKODA, FAVORIT -autodoplňky -autobaterie, akumulátory -brzdové obložení pro nákladní auta -oleje ARAL -autolaky PPG* včetně míchání -potřeby pro autolakýrníky. Autodílna, autoservis: -osobní automobily. Autopůjčovna: -ŠKODA -FORD -RENAULT. Autobazar.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nafta -benzin -velkosklad olejů OMV* a BP** -pneumatiky, autokosmetika -ALU* ráfky -autodíly všech značek -autodoplňky. Reklamní činnost.

Služby: -ekologická likvidace automobilů -potvrzení o převzetí autovraku. Prodej: -náhradní díly na nákladní automobily -Tatra Liaz a další.

Autoopravna, autoservis: -klempířské práce -karoserie rovnání na rovnacím rámu -oleje výměna -veškeré mechanické opravy -zprostředkování STK* a emise -montáž autorádia, autoalarmy -renovace zadní nápravy -úprava výšky zadní části vozidel Peugeot 405, 309, 306, 205, 106.

Autoškola: -řidičské průkazy skupiny B*** osobní automobil plus přívěs do 750kg kondiční jízdy dle přání žadatele.

Autoservis: -osobní a dodávkové automobily všechny značky. Opravy: -mechanické -motory -karosářské rovnání karoserií na rovnací stolici -příprava na STK* včetně vyřízení. Prodej a výměny: -oleje FUCHS.

Doprava: -tuzemská -mezinárodní autobusová -nákladní AVIA 31 valník, Š 1203 valník Autoservis: -opravy automobilů -klempířské práce -testování motorů -měření emisí -pneuservis.

Autoplachty: -výroba, reklamní potisky, opravy.

Prodej autodílů: -náhradní díly na nákladní automobily AVIA, LIAZ, TATRA -náhradní díly na osobní automobily objednávkovým způsobem. Opravy: -díly výměnným způsobem -chladiče všech typů -kloubové a klikové hřídele.

Opravy motorových vozidel: -Iveco, Tatra, Liaz, Daewoo Avia. Jeřábnické práce AD 28. Prodej motocyklů, náhradních dílů a příslušenství.