AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Přerušení provozování živnosti do 31.12.2020. Oprava: -AVIA -osobní vozidla. Služby: -příprava na STK -zajištění STK. Práce: -karosářské. Prodej, servis: -baterie BANNER. Nástřik spodků a dutin vozidel.

-Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím Opravy silničních vozidel

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství

Klempířství a oprava karoserií -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování technických služeb -Zprostředkování obchodu a služeb -Zasilatelství a zastupování v celním řízení Pokrývačství, tesařství Silniční motorová doprava - ...

-Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství

Maloobchod, prodej: -jízdní kola -příslušenství -doplňky. Další prodejna: -Smila Osovského 88, Třebíč -tel. 568840733 -provozní doba po-pá 9-11.30, 13-18 so 9-12.

-Poskytování technických služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Autoopravna, autoservis: -motory oprava, seřízení -práce svářečské karosářské.

Prodej - pneumatiky Pneuservis

Pneuservis Poskytuje - pojišťovací služby

Prodej - FIAT TIPO 1, 6 - FORD SIERRA 2, 0 - VAZ* 2101 - OPEL VECTRA 2, 0

Práce: - lakýrnické - fládrování

Autodílna: Generální opravy: -auta ŠKODA, LADA -seřizování CO** plynů -příprava vozu na STK*.

Autoškola. -výcvik a výuku skupin A, B, C, -kondiční jízdy -referenční školení řidičů.

Čištění, mytí, údržba a opravy motorových vozidel. Obnova laku. Dovoz automobilů ze zahraničí.

Autoškola: - osobní automobil - motocykly - nákladní automobily - školeí řidičů.

Autoopravna: - karosářské práce.

Pneuservis. Oprava, výměna, prodej: - pneumatiky. Prodej: - autobaterie, akumulátory - autodíly, náhradní díly - autodoplňky. Autoservis, autoopravna.

Maloobchod, prodej: -náhradní díly -pneumatiky -autobaterie AKUMA, BOSCH. Pneuservis.