AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Opravy silničních vozidel -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Fotografické služby -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování ...

Pneuservisní služby - prodej, opravy, montáž a vyvažování pneumatik osobních a dodávkových automobilů, lepení vzdušnic a pod.

Autoservis - prodej aut:-výkup aut-zprostředkování prodeje vozidel - příprava a provedení STK - pneuservis - úvěr leasing - pojištění vozidel - prodej a aplikace nanokosmetiky Pikatec.

Autoškola. -školení řidičů -kondiční jízdy. Výuka, kurzy: -řidičské oprávnění skupin B, B, E, A -Luhačovice, Městský Dům Elektra, Masarykova 950. Akreditované školíci středisko. Školení řidičů.

Prodej náhradních dílů pro nákladní automobily. Provádění oprav vozů. Výroba hydraulických zvedáků. Výroba závěsných zařízení.

Výroba a renovace hydraulických zvedáků. Nákladní doprava, přistavení kontejnerů. Manipulační a dopravní technika. Polní práce pro rostlinnou výrobu. Zprostředkování nákupu a servis vysokozdvižných vozíků DESTA. Oprava zemědělských strojů. Mytí vozidel pomocí vysokotlaké myčky. Prodej pohonných hmot.

Dovoz, import, maloobchod, prodej: -autodíly, náhradní díly: -pro osobní, užitkové i nákladní vozy -autopříslušenství pro automobily.

- ověřování a oprava analogových a digitálních tachografů, stahování dat z tachografů - provádění STK traktorů a traktorových přívěsů

Autorizovaný prodej a servis vozidel SUZUKI Autosalon, prodej, servis: - automobily SUZUKI - Celerio, Swift, Swift Sport, Ignis, Jimny, S-Cross, Vitara, - zprostředkování financování - pojištění vozu

Maloobchod, prodej, servis, opravy.: -výrobky firmy STIHL, MAKITA - zemědělská a zahradnická technika AL-KO: -elektrické strunové, čtyřkolové -benzínové čtyřkolové -traktorů, traktory zahradních -drtiče, drtičů zahradního odpadu -vodních čerpadel, čerpadla -ruční nářadí -malé motocykly.

Autoškola. -výcvik, výuka pro získání řidičského oprávnění sk B, řidičský průkaz -kondiční jízdy -školení řidičů, referentské zkoušky. Vozy: -Toyota Corolla.

Autoškola. Služby: -výuka pro získání řidičského oprávnění skupin A, B -kondiční jízdy -také výuka zdravotně postižených (provozujeme vozidlo s ručním ovládáním) - přezkoušení po odebrání řidičské průkazu.

Autoopravna, autoservis, autobazar, pneuservis.Zemni prace s miny bagrem BOBCAT 323 Výkopové prace Terénní upravy

Servis, oprava: -motocykly Maloobchod, prodej: -náhradní díly na motocykly

Maloobchod, prodej: - náhradní díly (Škoda 1203), autodíly - autoboxy a střešní nosiše - autokoberce gumové - plastové vany do kufru - loketní opěrky - tažná zařízení - sněhové řetězy PEWAG - autotrička.

Autodoprava: - nákladním vozem - vnitrostátní a mezinárodní. - měření emisí benzin nafta

Autoopravna, autoservis. Opravy automobilů. Autokarosářské a autolakýrnické práce. Příprava na STK. Odtahová služba. Likvidace škod: - konečné uplatnění nároku na náhradu škody. Smluvní partner pojišťoven.

Výroba z kůže, prodej, e-shop: - doplňky na motocykly - brašny - doplňky pro koně, jezdce i střelce - pouzdra na zbraně

Autoslužby: - kompletní servis pro vaše auto - výměna rozvodů motorů - opravy brzdové soustavy - oprava výfukových systémů, podvozku - příprava a zajištění STK - příprava na zimní a letní sezónu. Pneuservis: - přezutí pneumatik a vyvážení kol - výměna kol - seřízení geometrie - sbíhavosti - uskladnění pneumatik na ...

Prodej - náhradní díly na motocykly YAMAHA, DUCATI, BENELLI - tovární servisní přípravky spreje na řetěz, chladící kapaliny, brzdové, spojkové kapaliny Autorizvoaný servis: - motocykly YAMAHA, DUCATI, BENELLIservis - vybavený tovární diagnostikou Pneuservis. Tuning motorů, podvozků - stavby café & classic racer

Služby:Pneuservis Autoservis Prodej pneu Chiptuning Autoskla - výměny, prodej. Poradenství při koupi vozu Renovace světlometů Prodej a montáž autodoplňků

Autoškola: - výcvik všech skupin řidičského oprávnění A, B, C, D, E, T - kondiční jízdy - školení řidičů referentů - školení na profesní osvědčení.

Stanice technické kontroly (STK). Služby: - technické prohlídky - technické kontroly - evidenční kontroly - stavby a přestavby vozidel.

Pneuservis. Pneubazar. Prodej: - použité i nové pneumatiky a disky. Půjčovna: - dodávky - přívěsné vozíky - nosiče kol Thule. Autodoprava: - dodávkové vozy.