AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výroba: - přístroje a nárhadní díly pro autobusy, nákladní automobily a traktory. Oprava, servis: - autoagregáty.

Výroba: - náhradní díly pro nákladní automobily, autobusy a traktory - tlumiče pérování, součásti brzd a řízení.

Provozování inzertní nabídky vozidel. Inzertní nabídka automobilů.

Provozování: - čerpací stanice pohonných hmot a LPG. Prodej: - pohonné hmoty, palivo - LPG.

Maloobchodní prodej: - matrace a rošty - dětské a kojenecké potřeby - autokoberce pro osobní vozidla.

Služby: - nákladní autodoprava, dodávková doprava do 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní. Prodej: - autodíly - náhradní díly na zemědělské stroje. Prodej: - pohonných hmot PHM - nafta.

Certifikace: -certifikát jakosti ISO ČSN EN 2004. Činnosti důležité pro chod měst a obcí a práce pro firmy i soukromé zájemce. Služby: - čištění venkovních komunikací, ulic, prostranství ručně a mechanizmy - zimní údržba místních komunikací - údržba dopravní signalizace - GARDEN ART - zahradní architektura: - projekce a ...

Autobazar, bazar. Výkup, prodej i na protiúčet, zprostředkování prodeje: - ojeté, starší osobní a užitkové vozy, vozidla, automobily.

Prodej: - náhradních dílů na nákladní vozidla.

Práce: -svářečské, svařování metodou TIG/WIG a MIG/MAG -svařování: -části leteckých konstrukcí, nádrží -ruční řezání plazmou dle šablon do 8mm -lisování na výstředníkovém lisu do 3mm. Výroba, opravy: -náhradní díly na motocykly a na letecké konstrukce.

Autoopravna, opravy karosérií, opravna osobních automobilů.

Prodej originálních dílů pro vozidla značky Škoda, Volkswagen, Audi a Seat.

Allianz pojišťovna. Služby: -pojištění osob: -zdravotní, úrazové, cestovní, havarijní -pojištění majetku, domácnosti -stavební spoření -penzijní připojištění. HYPO stavební spořitelna a.s.

Servis a kalibrace, e-shop: - tachografy - topení do automobilů EBERSPÄCHER. STK: - měření emisí.

Autobazar Karosářské práce Zajištění - lakýrnické práce Zajištění - výměna autoskel Autoservis - mechanické práce - opravy podvozků - opravy a údržba motorů, brzdových soustav - příprava vozidel na STK - diagnostika VW, ŠKODA, SEATmontáž - tažná zařízení

Pneuservis. Prodej: -pneumatiky BARUM, MICHELIN -protektory -ráfky a disky ocelové a z lehkých slitin. Oprava, servis: -pneumatiky.

Odtahová služba nonstop poskytuje rychlý odtah osobních a nákladních vozidel do 3, 5t. Vyproštění havarovaných automobilů. Provozujeme autodopravu do 3, 5 tuny. Nabízíme stěhování a rozvozy po České republice i Evropské unii.

Maloobchod, prodej: -autodíly, náhradní díly Autoservis, pneuservis.

V Mototechně pro vás máme více než 300 zánovních a předváděcích vozů v nabídce.

Autoservis a pneuservis: - prodej a montáž nových a použitych alu a pneu - prodej autodílů - plnění klimatizací - dovoz automobilů na zakázku - čistění interierů vozidel - připrava na stk. Eshop: - autokola - lité kola - pluhové desky.

Benzínová čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty.

Autoumývárna,mytí aut,myčka. Půjčovna,půjčování: -přívěsné vozíky.

Autoopravna. Autolakovna. Karosárna: - opravy karoserií. Práce, řemeslo: - lakýrník, autolakýrník - lakování osobních automobilů - klempíř, karosář. Provozovna: - U Kantorka, Horní Paseky (areál bývalé Loany), Rožnov pod Radhoštěm.