AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Služby: -lepení předních i zadních autoskel -výměny autoskel vsazených do gumy -výměny přímo u zákazníka -opravy autoskel -ruční čištění interiéru vozu -rozvoz zboží.

Generální a běžné opravy, oprava záruční a pozáruční, opravna, autoservis: -nákladní automobily TATRA -nástaveb na podvozcích TATRA.

Práce: -opravy silničních vozidel -klempířství a oprava karoserií.

Servis - klimatizace Autoservispřípravy na STK - kamerové geometrie Pneuservis Měření - emise

Maloobchod, prodej, montáže: -přívěsné vozíky.

Realitní činnost, realitní kancelář: -pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Čerpací stanice pohonných hmot.

Prodej náhradních dílů a autopříslušenstí na zahraniční vozy a automobily ŠKODA.

Autoopravna, autoservis, oprava, servis: -tuzemská i zahraniční vozidla, automobily -příprava a provedení STK i emise -karosářské práce -diagnostika -úpravy dle přání zákazníka. Prodej: -náhradní díly, autodíly na všechny vozidla.

Přestavby LPG všech vozů řízené řídící jednotkou. LPG zařízení: - PRINS - Lovtec - STAG.

Řetězec Premio pneuservisů. Pneuservis: - pro osobní automobily - pro dodávkové a nákladní automobily. Sezónní uskladnění pneumatik. Výměna pneumatik. Prodej, montáž, oprava, servis: - nové pneumatiky na osobní, dodávkové, nákladní automobily - pneumatiky značek Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava aj. - disky - ráfky, protektory - ...

Oprava, servis, autokarosárna: -autokarosérie, karoserie: -nakladní a dodávková automobily -autobusy. Práce: -karosářské, měření emisí Oprava, výměna: -autoskla, autosklo, sklo. Prodej: -renovované autobusy. Provozovna AUTOSKLO SERVIS, pneuservis, emise: -bývalá čerpací stanice Benzina a.s. Vizovická 435 Zlín - Příluky, ...

Čerpací stanice BLOK: -Bojkovice, Nádražní 831, tel.:572641336. Stavební firma. Práce: -stavební: -stavby občanské, průmyslové -zemní: -buldozer, jeřáb, montážní plošina, traktor -hloubení studní -zámečnické, zámečnictví, zámečník -čistění komunikací, haly: -vůz IFA. Pronájem kontejnerových van pro odvoz materiálu. Výroba, ...

Autoservis, autoopravna, servis, oprava, diagnostika: -automobily, automobilů. Výměna: -olej, ložiska kol, rozvodové řemeny. Příprava, provedení po dohodě: -STK. Prodej: -oleje SELENA.

Velkoobchod, prodej: - vycházková obuv - společenská, svatební obuv - obuv pro mažoretky. Půjčovna: - nosič kol. Sídlo firmy: Komenského 1260 Bystřice pod Hostýnem.

Prodej: - náhradní díly. Autoservis, autoopravna, autodílna, dovoz, import, prodej, servis, oprava: - automobily (i zahraniční). Pneuservis. Klimatizace. Odtahová služba.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - autodíly, náhradní díly na auta Další pobočky: - Zlín, V Úvozu 1146, tel.577104016, 602731775, zlin@hparts.cz.

Přestavby a úpravy pohonu automobilů na BIOETHANOL E85 - náhrada benzinu ekologickým palivem E85. Jezděte ekologicky a LEVNĚJI, ušetřete 500 Kč na 1 nádrži - palivo E85 je v ceně 24 Kč / litr.

Služby, údržba vozu autokosmetikou: -údržba motorových vozidel -čištění interierů -vysávání, tepování interiéru -leštění oken -ruční mytí, voskování vozidel -rozleštění oxidace a drobných vad -čištění a mytí u vás doma.

Autopůjčovna. Dovoz aut. Pojištění, úvěr, leasing. Prodej nových i ojetých aut. Auta na objednávku.

Autoservis, autokarosárna. Oprava, servis -osobní automobily -karoserie. Maloobchod, prodej, eshop: -oleje -tlumiče ŠKODA -xenony -parkovací systémy -rozsvěcovače světel.

Autorservis: -mechanické a karosářské práce -oprava - nápravy, brzdy, tlumiče, výfuky -výměna oleje -lakování, antikorozní nástřiky -příprava na STK -výměna autoskel Prodáváme a montujeme tažná zařízení.

Autoškola: -získání řidičského průkazu skupiny A, B. Školení: -referentské zkoušky -přezkoušení řidičů. Provozovna: -Zlín, T.G.Masaryka 1279 -Vizovice, T.G.Masaryka, Kulturní dům. Sídlo: -Zlín, tř. Tomáše Bati 3765.

Autoškola. Výuka, výcvik: -řidičské oprávnění pro skupinu B -kondiční jízdy. Školení řidičů.

Autoškola. Výuka, výcvik: -řidičské oprávnění pro skupinu B -kondiční jízdy. Školení řidičů.