AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Doprava: -nákladní: -tuzemská -auto AVIA. Půjčovna aut AVIA. Velkoobchod: -pivo. Řemeslo: -natěrač -instalatér -elektrikář -hromosvody. Zemědělské poradenství. Zprostředkování vymáhání pohledávek.

Dopravní přestupky a dopravní nehody - informační servis, poradenství a případné zastoupení při řešení dopravních přestupků a dopravních nehod ve správním řízení.

Autoservis - příprava na STK a emise Pneuservis

Autoškola. Výuka,výcvik: -řidičské oprávnění pro skupinu B -kondiční jízdy -školení a přezkoušení podle zákona č. 247/2000 Sb. -školení řidičů referenské.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -tuzemské i zahraniční automobily -elektroinstalace. Práce: -seřízení světel, geometrie -příprava a provedení STK* -diagnostika VAG -výměna: -aditiva STP*, SHELL. Montáž, instalace: -alarmy, centrály -autorádia, reproduktory. Maloobchod, prodej: -autodoplňky -autorádia ...

Autoopravna, autoservis, autokarosárna-rovnací rám Servis, oprava: -motorová vozidla: -osobní, dodávková: -ŠKODA, VAZ a další dle dohody -příprava na STK Práce: -karosářské.

Odtahová služba Nákladní doprava

Prodej - užitkové vozy CITROEN Prodej - osobní vozy CITROEN

Prodej - motocykly YAMAHA, KAWASAKI, SMC RAM Internetový obchod - motocyklové oblečení a doplňky bundy, kalhoty, rukavice, přilby, chrániče, kombinézy - motocykly YAMAHA, KAWASAKI, SMC RAM Prodej - motocyklové oblečení a doplňky (bundy, kalhoty, rukavice, přilby, chrániče, kombinézy, ...)

Nákup,prodej - obchodní činnost: -náhradní díly na civilní letadla.

Pronájem - automobily BMW, FORD TRANSIT, ŠKODA FABIA, FELICIA, VW TRANSPORTER nákladní, minibus pro 9 osob

Ruční mytí automobilů Úklidové služby - jednorázový a pravidelný úklid - mytí oken, včetně rámů, čištění žaluzií - mytí a leštění dveří - mytí a leštění nábytku - generální úklid - úklid po stavebních úpravách - pravidelný úklid kanceláří Čištění - koberce Krejčovství

Autodoprava,přeprava: -mezinárodní (zahraniční),vnitrostátní (tuzemská): -přeprava osob - transfery na letiště: -VW Transporter pro 8 osob -mikrobus IVECO pro 19 osob -autobus KAROSA pro 46 osob -přeprava nákladů do 1,5 tuny. Pronájem,půjčování: -mikrobus,autobus a vleky.

Práce: -broušení hlavy motorů -brzdy,brzdové kotouče,bubny brzdové. Kovovýroba.

Autoškola. Výcvik,výuka,kurzy: -získání řidičského průkazu sk.B. Kontaktní místo autoškoly: -Hluk,sportovní hala.

Autoopravna,autoservis,oprava,servis: -osobní automobily.

Prodej - náhradní díly na automobily ŠKODA

Autobazar - pronájem a zapůjčení automobilů Velkoobchod a maloobchod - osobní vozy - včetně poradenské a konzultační činnosti - zpracování odborných studií a posudků Údržba - motorová osobní vozidla všech typů a značek (včetně příslušenství)

Odtahová služba NON STOPodtah - osobní a nákladní vozy