AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Přestavby LPG všech vozů řízené řídící jednotkou. LPG zařízení: - PRINS - Lovtec - STAG.

Oprava, servis, autokarosárna: -autokarosérie, karoserie: -nakladní a dodávková automobily -autobusy. Práce: -karosářské, měření emisí Oprava, výměna: -autoskla, autosklo, sklo. Prodej: -renovované autobusy. Provozovna AUTOSKLO SERVIS, pneuservis, emise: -bývalá čerpací stanice Benzina a.s. Vizovická 435 Zlín - Příluky, ...

Přestavby a úpravy pohonu automobilů na BIOETHANOL E85 - náhrada benzinu ekologickým palivem E85. Jezděte ekologicky a LEVNĚJI, ušetřete 500 Kč na 1 nádrži - palivo E85 je v ceně 24 Kč / litr.

Autoservis, autokarosárna. Oprava, servis -osobní automobily -karoserie. Maloobchod, prodej, eshop: -oleje -tlumiče ŠKODA -xenony -parkovací systémy -rozsvěcovače světel.

Autoškola: -získání řidičského průkazu skupiny A, B. Školení: -referentské zkoušky -přezkoušení řidičů. Provozovna: -Zlín, T.G.Masaryka 1279 -Vizovice, T.G.Masaryka, Kulturní dům. Sídlo: -Zlín, tř. Tomáše Bati 3765.

Autoškola. Výcvik: -řidiči skupiny B -možnost získání řidičského oprávnění do 3 týdnů -individuální výcvik: -jízdy i o víkendu -kondiční jízdy. Provádí: -povinné školení řidičů -referentské zkoušky. Vůz Fabie.

Autoškola. Výuka, kurzy: -řidiči pro skupinu B - osobní automobily a motocykly -vycvik na automobilu ŠKODA FABIA.

Pneuservis. Oprava, protektorování, výměna, prodej: -pneumatiky. Oprava, montáž: -alu disky, výfuky. Maloobchod, prodej: -autodoplňky. Půjčovna: -střešní boxy, nosiče.

Autoservis, autoopravna. Oprava: - mechanické části vozů - motory, brzdy, startery.

Autoumývárna. Mytí automobilů.

Autoservis. Opravy osobních a užitkových automobilů všech značek.

Oprava, servis: -osobní automobily -diagnostika motoru. Prodej: -náhradní díly, autodíly. Měření a seřizování: -emise.

Autoservis: - mechanické práce - lakovna - karosárna - pneuservis - měření emisí + příprava vozů na STK - diagnostika - klimatizace - geometrie - čištení vozidel a interiéru + renovace laku - svařování plastů - renovace veteránů - renovace světel - prodej náhradních dílů - odtahová služba + vyprošťování ...

Autoopravna, opravy motorových vozidel. Práce: -příprava a zajištění provedení STK pro přívěsné vozíky za osobní automobily -stříkání - dutiny a spodky vozů. Ruční mytí, myčka, autoumývárna: -spodky a motory vozů. Prodej a výměna: -výfuky všech typů a značek.

Práce: -lakýrnické, autolakýrnické, autolakovna. Míchání, prodej: -barvy, laky.

Autoopravna. Opravy osobních automobilů.

Maloobchod, prodej: -autodíly, náhradní díly na zahraniční automobily -příslušenství: -oleje, maziva, nemrznoucí směsi, autokosmetika.

Obchodní činnost, prodej: -vstřikovací trubky navšechny typy vozů -náhradní díly na motocykly a zemědělské stroje. Dělení materiálu. Broušení řetězových a kotoučových pil.

Autoservis, autoopravna Opravy osobních automobilů. Pneuservis, oprava: -pneumatiky.

Maloobchod, prodej: -autodíly, náhradní díly značky ŠKODA -autodoplňky -autokosmetika -autobaterie -oleje -reflektory.

Autoopravna, autoservis. Oprava: -silniční motorová vozidla -zemědělské a pracovní stroje -karoserie -elektroinstalace, startéry, alternátory, dynama, servopohony. .

Provádění: -zemní protlaky, horizontální vrty -zemní práce -řízená mikrotuneláž Pronájem: -stavební mechanizace. Opravy: - nákladní automobily - stavební mechanizace. Autodoprava, doprava, přeprava: -vozidla s hydraulickou rukou -dovoz sypkých materiálů -sklápěče.

Služba: -odtahová tuzemská i mezinárodní -nonstop Nákladní doprava.

Autoservis, autoopravna, oprava, servis: -osobní automobily -klimatizace -autodiagnostika.