AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
TOP Class Cars CZ, s.r.o.
AUTOSKLO - HLEĎA Vyškov
KAR group, a.s.
RDAutomobil s.r.o.

Prodej nových i ojetých osobních, nákladních i užitkových automobilů, autobusů, motocyklů, skůtrů, servis a náhradní díly značek: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha, Volvo.

AUTOLAROS SPEED s.r.o.
Specialistou na prodej a servis automobilů značek Hyundai a Mazda je společnost AUTOLAROS SPEED s.r.o. Má nejširší výběr skladových vozů. Na trhu působí už od roku 1992 a nabízí komplexní služby. Nově provozujeme i autobazar, kde najdete ojeté vozy všech značek. Navštivte AUTOLAROS SPEED s.r.o. v Ostravě - Hrabové a jistě budete spokojeni
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
Autorizovaný servis a prodejce motorových osobních vozidel, společnost Nevecom spol. s r.o. nabízí zákazníkům široký výběr nových i ojetých vozů v příjemném prostředí zrekonstruovaných a rozšířených prostor s kvalifikovaným a příjemným personálem, který je připravený Vám poradit Vám s výběrem nejvhodnějšího vozu podle Vašeho přání.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Výměny, opravy a tónování autoskel, čištění a plnění klimatizace, značení autoskel pomocí pískování VIN kódu - to vše jsou služby, které můžete využít u tradiční společnosti TRIOAUTOSKLO. Firma garantuje kvalitu použitých materiálů a služeb, maximální rychlost a skvělou cenu. V případě pojistné události jsou služby zdarma a vše vyřídí za Vás.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. - Autoskla Praha 9, Brandýs nad Labem
Prodej - náhradní díly Opravy - silniční osobní vozidla

Bazar - auto a moto příslušenství Bazar - mobilní telefony - elektrocentrály - domácí spotřebiče Bazar - hudební nástroje a příslušenství Bazar - jízdní kola - sportovní potřeby Bazar - ruční a elektrické nářadí - zahradní technika Bazar - výpočetní technika Zastavárna - autopříslušenství ...

Pronájem - sportovní automobily HONDA CIVIC, ŠKODA FELICIE

Opravy - automobily Pneuservis Mytí a čištění - vozidla Odtah a přeprava - vozidla i nepojízdná Stěhovánípřeprava - nábytek, stroje, výrobní zařízení

Čištění - interiéry automobilů Čištění - kožený nábytek Čištění - čalouněný nábytek Čištění - koberce

Nabídka kurzů k získání řidičského průkazu na automobil. -každému klientovi věnujeme speciální pozornost. -praktická výuka zahrnuje příjezd pro klienta domů a odvoz klienta. -teoretická výuka probíhá dle domluvy klienta a instruktora společnými konzultacemi a samostudiem.

Revize STK a LPG Pronájem, servis, dodávka - vysokozdvižné vozíky KOMATSU, DAEWOO,TOYOTA

Komplexní pojišťovací a finanční služby pro občany a podnikatele.

Předmět podnikání: -organizování sportovních soutěží -činnost automobilového závodníka -velkoobchod -maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím.

Výkup - havarované vozy Lakýrnické práce Repasování - návěsy Servis - havarované vozy Výroba - nástavby pro odvoz dřeva

Výroba, dovoz, import, zpracování: - chemické látky a chemické přípravky: - hořlavé - zdraví škodlivé - žíravé - dráždivé - senzibilující. Výroba, zpracování, dovoz, import, prodej: - paliva a maziva.

Distribuce,velkoobchod: -fotografický materiál: -pro amatéry i profesionály -digitální a analogové fotoaparáty -minilaby -záznamová média (audio-video-digi) -zařízení pro polygrafický průmysl Autorizovaný distributor výrobků společnosti FUJIFILM.

Zásobování čerpacích stanic. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -paliva,maziva.

Autobazar: -leasing -parkování zdarma -zprostředkování prodeje -výkup za hotové a na protiúčet. Autopůjčovna,půjčovna,půjčování: -automobil FELICIE, FAVORIT.

Autoservis. Oprava,servis: -osobní automobily: -vstřikovací systémy -elektronika vstřikování a zapalování vozidel na benzin,TDI (turbodiesel) a diesel.

Výroba,velkoobchod,prodej: -kovovýrobky VODO-TOPO-PLYN: -fitinky,nátruby,trubky,dýnka, příruby,návarky,hrdla -náhradní díly do strojů,zařízení, automobilů. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -dřevěné eko-brikety. Díky nízkým nákladům jsme schopni konkurovat nízkou cenou. Sídlo: -Luhačovice,Nádražní 261. Bistro Princ: ...

Pneuservis. Oprava,vyvážení,výměna,prodej: -pneumatiky.

Likvidace,výkup: -druhotné suroviny,odpad. Likvidace: -plevel přípravkem ROUNDUP. Autoopravna,autoservis,oprava,servis: -automobily.