Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Penzion: - kapacita 16 lůžek - 2 - 4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, televizí, lednicí, rychlovarnou konvicí a přípojkou na počítač - školící středisko - úschovna kol - parkování u penzionu - možnost pořádání honů a rybaření.

Penzion - kapacita ubytování 16 lůžek - 4 pokoje po 4 lůžkách - pokoje vybavené sprchovým koutem a sociálním zařízením - parkoviště Restaurace - kapacita 50 míst, salonek.

Cestovní kancelář. Cestovní agentura. Pobytové, poznávací zájezdy. Zahraniční i tuzemské zájezdy. Lázeňské pobyty. Prodej letenek. Pojištění zájezdů. Výhodná nabídka zájezdů pro seniory. Autobusové zájezdy.

Hotel: -ubytování (9 luxusních apartmánů) -snídaně. Vybavení apartmánů: - ložnice - obývací pokoj - kuchyně - koupelna - toaleta. V blízkosti je možnost sportovního využití: - golf - bazén - solná jeskyně - lanové centrum - lyžování - tenis.

Ubytování. Hotel má 69 moderně zařízených dvoulůžkových pokojů se sprchou a WC, telefonem s přímou provolbou, televizí se satelitními programy, vysoušečem vlasů a trezorem (za poplatek). V hotelu jsou dvě restaurace a v 6. patře chlouba hotelu - zasklená vyhlídková vinárna a kavárna s otevřenou terasou s nádherným panoramatickým pohledem na ...

Hotel: -ubytování - dvou, tří lůžkové pokoje - na pokojích televizor, rádio, koupelna, WC Restaurace s terasou: -zvěřinové a rybí speciality. Kavárna. V blízkostí hotelu je lyžařský areál, tratě na běžky.

Hotel: - 86 pokojů - ubytování v jedno a dvoulůžkových pokojích, apartmánech - stravování - lázeňská péče - solná jeskyně - wifi - parkoviště u hotelu zdarma - v hotelu je kadeřnictví, kosmetika a pedikůra - pořádání seminářů, školení, svateb, oslav.

Hotel: -ubytování -stravování. Kapacita pětipodlažní budovy s výtahem je 360 lůžek. Pokoje jsou vybaveny televizorem, satelitem, chladničkou, telefonem a sociálním zařízením. Součástí hotelu je fitness a tělocvična.

Horská chata: Ubytování v soukromí Kapacita 30 míst. Vhodné i pro kolektivy. Pronájem pokojů: - 2x 4-lůžkový pokoj - 1x 2-lůžkový pokoj - noclehárna pro 20 osob. Na pokoji umyvadlo. Koupelna a WC společné na patře. Společenská místnost s kuchyní. Internet. Restaurace 100 m. Levné ubytování: - cena v zimě od 250, - Kč/osoba/noc - ...

Kemp, ubytování: - stany, karavany - chaty - ubytovna

Ubytování, ubytovna: - ubytovací kapacita v panelovém domě - ubytování je ve standardním provedení ve dvoulůžkových pokojích v obytných jednotkách 1+2 a 1+1

Nabízí - pobyty v Chorvatsku a Skandinávii, v apartmánech, karavanech a na lodi, sportovní akademie - výuka lyžování, potápění, jachtingu a golfu

Pořádání táborů pro děti a mládež - 30 stanů - 2 hangáry E - shop - outdoorové a tábornické vybavení - batohy - cyklobrašny - fusaky - pláštěnky - pouzdra na nože a mačety - spacáky extrémní, na léto, na zimu - stany na podsadu - hangáry - teepee - vařiče campingové, na dřevo, turistické, táborové.

Cestovní kancelář. - prodej zájezdů a dovolené.