Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Služby: -adrenalinové, romantické a netradiční dárky pro firmy i fyzické osoby. -netradiční zážitky -víkendové pobyty -teambuilding -volnočasové aktivity -exotické zájezdy -netradiční dárky.

Hotel Karlov ****: -ubytování ve 28 pokojích -jednací místnosti, kancelář k pronájmu, tréninkové pobyty, školení, teambuilding, incentivní programy -portovní vyžití.

Zajištění a organizace firemních akcí pro obchodní partnery a klienty.

Horský hotel Rezek - ubytovací kapacita 29 lůžek - zimní aktivity - letní aktivity - rádi ubytujeme i vaše domácí mazlíčky

Pension Kobr - aktivní dovolená pro cyklisty

Lázeňský dům HUBERT. Nabízíme: -léčebné pobyty. -wellness pobyty.

Lázeňský dům TOSCA: -léčebné, wellnes pobyty -hotelové ubytování -lázeňské procedury -masáže.

Lázeňský dům MERCUR: -relaxačně - rehabilitační pobyty.

Půjčovna lodí a kol. Lanový park, ubytování.

Zámek Budišov: - zoologický depozitář

Penzion - kapacita 10 lůžek a 3 přistýlky - bazén - dětský koutek - gril - venkovní posezení - pouze pro rodiny s dětmi

Ubytování, penzion: - devět dvou a třílůžkových pokojů - vlastní sociální zařízení

Penzion: - ubytování ve dvou, tří a čtyř lůžkových pokojích. Možnost sportovního vyžití, přímo u penzionu je 500 m dlouhý lyžařský vlek.

Nabídka průvodcovských a delegátských služeb.

Ubytování: - ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích - sprchy a WC jsou společné na každém poschodí - kapacita pokojů : 1x 2lůžkový ; 2x 3lůžkový ; 3x 4lůžkový. Vybavení: - jídelna - restaurace - klubovna - učebna - sušárna - bar a vinárna, bufet. Sport, možnosti výletů: - v létě možnost vyjíždět na koních 500m od ...

Penzion - mezonetové apartmány - snídaně - možnost občerstvení

Pohostinství: -restaurace: -domácí kuchyně, denní menu -dny světových kuchyní -zvěřinové, drůbeží, zabijačkové hody -pivo PLZEŇ 12° -sudová vína. Možnost pronájmu prostor pro 150 osob: -svatební hostiny, večírky, soukromé oslavy, smuteční hostiny..