Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Poskytujeme ubytování: ČR, Maďarsko, Rumunsko, wellness balíčky a speciální sportovní aktivity - plachtění na jezeře Balaton.

Hotel - kapacita 13 pokojů 25 osob - možnost přistýlky - 1 bezbariérový pokoj - bar kapacita 50 osob - vyhřívaný bazén - venkovní posezení u bazénu - osvětlený kurt s umělým zatravněním - kulečník a biliard - kompletní sportovní vybavení horská kola, tenisové rakety, míče vybavení pokojů - ...

Penzion POHODA Dvůr Králové nad Labem se nachází v klidné části města 1 km od centra, 2 km od ZOO SAFARI a 5 km od barokního zámku KUKS ale zároveň nedaleko od chráněného parku Krkonoše. Nabízíme celoročně kvalitní a levné ubytování vhodné i pro rodiny s dětmi. Bezbarierový pokoj umožňuje ubytování také tělesně postižených návštěvníků. ...

Cestovní agentura. Vodácké programy pro školy, firmy, skupiny. Rafting. Půjčovna: -vodácké potřeby: - kánoe Pálava, rafty, pádla Prodej: - nafukovací čluny ROBfin.

Ubytovna pro zaměstnance stavebních firem apod. Jednolúžkové, dvou, tří, čtyř a pětilůžkové pokoje. Na každém pokoji je běžné vybavení - postele, skříně, stůl, židle plus lednička. WC, sprchy, kuchyňky společné na chodbě. Možnost používat automatickou pračku.

Botel Albatros Praha se nachází na pravém břehu Vltavy nedaleko Starého Města a Štefánkova mostu. Ubytování: -útulné a pohodlné dvoulůžkové pokoje a apartmá. Ve vybavení každého pokoje se nachází: -sprcha -WC -telefon -barevná satelitní televize -radio-budík. Další nabízené služby: -vynikající restaurace s profesionálním ...

Cestovní kancelář: -turistika -cykloturistika -lyžování -rafting -expedice -vysokohorská turistika -prodej turistických map.

Hotel: - ubytování, restaurace, školení, svatby, školy v přírodě,

Kompletní zajištění a zorganizování individuálních cest do zahraničí.

Prodej letenek. Zajišťování služebních cest pro firmy, eurovíkendů, incentivních cest, hotelového ubytování a cestovního pojištění.

- Kvalitní ubytování, pokoje s koupenlami a WC, TV SAT, telefon - Konferenční zázemí s připojením k Internetu - Konferenční technika - 6 konferenčních sálů a salonků - Lanové adrenalinové centrum v kryté hale - Golfové hřiště - Driving range, tréninkové plochy - Realizace a kompletní příprava golfových turnajů - Restaurant, ...

Ubytování, hotel: - 181 pokojů - 4 pokoje pro tělesně postižené - restaurace

Zprostředkování víza Pracovní povolení

Moderní ubytovací zařízení nabízející levné celoroční ubytování v malebném a poklidném prostředí lázeňského města Třeboň. K dispozici 3 dvoulůžkové pokoje nebo 4 lůžkový apartmán s vlastním vchodem. Umožní Vám nerušenou relaxaci ale je i ideálním východiskem pro cyklistické i turistické výlety za krásami Třeboňska.

Letenky do celého světa: - informace - prodej - rezervace Zajišťuje: - rezervace hotelů - zapůjčení vozidla

Cestovní agentura, zájezdy do všech destinací.

Hotel*** Ubytování. Restaurace. Služby: -posilovna. -krytý bazén. -bowling.

Ubytování: -18x dvoulůžkových -4x třílůžkových -2x čtyřlůžkových pokojích. Každý pokoj má vlastní sprchu a WC. Restaurace s dominantou krbu v průčelí Vás přímo obejme svojí pohodou.