Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Penzion, ubytování: - 6 dvoulůžkových apartmá - 1 třílůžkové - 1 čtyřlůžkové apartmá se dvěma ložnicemi. Vybavení: - TV, wifi připojení - koupelny jsou vybaveny vanami - některá nadstandardní apartmá jsou vybavena hydromasážními vanami nebo vanami s perličkovou koupelí - možnost ubytování se psy.

Nabízíme ubytování v Chorvatsku s polopenzí, apartmány bez stravy, hotely rodinného typu, penziony s polopenzí a dopravu luxusními autobusy.Dále nabízíme ubytování s tanečními večery, ubytování pro školní kolektivy, skupiny aerobicu včetně prostorů na cvičení.

Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -2 jednolůžkové, vana, WC -6 dvoulůžkových, sprcha, WC -2 třílůžkové, vana, WC -1 apartmá dvoulůžkové. Vybavení objektu: -restaurace v alpském stylu 60 míst -zahradní terasa -salonek.

Cestovní agentura. Prázdninové pobyty a zájezdy pro děti, dětské kolektivy, letní tábory. Výlety.

Cestovní kancelář: -pobytové a poznávací zájezdy do celého světa -charterové letenky -cestovní pojištění -Bulharsko, Řecko, Tunisko, Turecko, Egypt, Itálie, Chorvatsko, Francie, Španělsko, Malta.

Ubytování v rodinném penzionu - k dispozici je 7 pokojů s vlastním sociálním zařízením - možnost parkování

Ubytování v rekreační oblasti. K dispozici jsou 3-4lůžkové pokoje, apartmán, kuchyňka, TV/SAT a zastřešený zahradní gril. Půjčovna - SKI sport Lachman Kosmetické studio A

Provoz fitness a wellness centra. K dispozici je aerobik, masáže, ergocycling a stolní tenis. Hotel Skalka - ubytování v hotelu s 1-4 lůžkovými pokoji, televizí, satelitem a balkony. V okolí se nacházejí stezky vhodné pro pěší turistiku a cyklisty. Restaurace Skalka Nabídka poledních menu a specialit domácí kuchyně. K dispozici je vinárna, ...

Penzion POHLEDNIČKA - ubytování Společenská místnost - herna Sauna Vlastní vlek a upravená sjezdovka Náročnější lyžaři mohou využít sjezdovek v Herlíkovicích a Medvědíně. Stolní tenis Stolní fotbal Šipky Hřiště na volejbal, nohejbal, fotbal a tenis (pouze v létě)

Ubytování - wellness, relaxační centrum - posilovna a dětský koutek

Cestovní kancelář. Zajištění: -zájezdy na objednávku pro kolektivy. -lyžařské zájezdy -krátké poznávací zájezdy -poznávací okruhy -pobytově poznávací zájezdy -turistické zájezdy -jednodenní zájezdy -pobyty se spec. programem - exotické zájezdy Ubytování-penzion. Provozovna: -Semily, Špidlenova 442, 51301.

Hotel*** v centru Liberce. Ubytování: - 71 lůžek - 26 dvoulůžkových pokojů s příslušenstvím - televize, satelit Restaurace (česká kuchyně) 70 míst, provozní doba 8.00-22.00 hodin. Terasa. Bar* provozní doba 8.00-22.00 hodin. SLUŽBY: - masáže - hudba dle vlastního výběru - kosmetické služby

Ubytování pod Ještědem ve městě Liberec nabízí ubytovací služby Milan Briestenský. Apartmány v rodinném penzionu se nacházejí nedaleko centra Liberce, v Horním Hanychově. Ubytování celoročního typu, i dlouhodobé ubytování.

Cestovní kancelář: - tuzemské a zahraniční zájezdy - pobyty v tuzemsku a zahraničí - doprava autokary Zajištění: - letenky do celého světa - průvodcovské služby a hostesky pro zahraniční zákazníky - ubytování a stravování v zahraničí pro jednotlivce i kolektivy - ubytování v celé Evropě v síti hotelů FORMULE 1, CLIMAT, LA NUIT ...

Penzion: -dvoulůžkové pokoje (apartmány) s možností dvou přistýlek -vlastní vchod do apartmánu -barevná TV -WiFi internet -kuchyňka s možností vaření včetně nádobí -lednička -mikrovlnná trouba -rychlovarná konvice -sprcha, vana, bidet, WC.

Penzion. Ubytování v šesti 1, 2, 3 lůžkových pokojích a apartmánech s veškerým vybavením. Pro hosty zajištění prohlídek Prahy, transfery, parkoviště, půjčování aut.

Služby: -vinařství -degustace -výroba vína -prodej vína -vinný sklep.