Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Stravování-restaurace.. Ubytování-hostinec.

Ubytování, stravování: -pokoje jsou vybaveny sprchou, toaletou, fénem a barevnou televizí se satelitním příjmem -restaurace, vinárna -krytý bazén -sauna -masáže -letní terasa s lehátky, -půjčovna horských kol, -hřiště na volejbal, kopanou a tenis.

Ubytování : - celková kapacita hotelu je 30 pokojů, 72 lůžek s možností 24 přistýlek. - 12 třílůžkových pokojů s možností přistýlky, koupelny s vanou. - 12 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky, koupelny s vanou. - 6 dvoulůžkových pokojů, koupelny se sprchovým koutem. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, telefon, TV/SAT. ...

Služby: -ubytování v chatkách i zděných objektech -možnost stravování, pořádání školení, večírků -možnost ubytování se psy -výcvik jízdy na koni, sportovní výcvik psů -výuka paragliding.

Služby: - autobusová doprava, - nákladní doprava, - oprava a údržba dopravních prostředků. Další pobočky: -Poděbrady, Koutecká 601 tel.: 325 610 179 -Městec Králové, Dymokurská 472 tel./fax: 325 643 139 Cestovní agentura Polabí Na Příkopě 61 Nymburk 288 02 tel.: 325 512 797

Hotel: - jedno, dvou a třílůžkové pokoje - celková kapacita 30 lůžek

Východočeské muzeum. Zámek Pardubice. Pronájem: -výstavní přednáškový sál. Činnosti muzeí a galerií, ochrana historických památek.

Wellness ubytování v nekuřáckém hotelu Velveta na okraji Špindlerova Mlýna, nejvýznamnějšího střediska v Krkonoších, vám nabízí nekonečné možnosti trávení volného času. Rodinný hotel je svou polohou a vybavením jako stvořený pro odpočinek, ale i oslavy a firemní akce. Léčebné a relaxační procedury včetně masáží ve Wellness lázních Velveta ...

Hotel: - 50 lůžek 2-3 lůžkové pokoje - snídaně dle přání - WC, sprcha, umyvadlo, bezbariérový vstup, TV, rozhlas, satelit - letní zahrada, terasa - psům vstup povolen. Objednávky po telefonu po 18.hod., osobně denně 15-17.

Hotel**, ubytování: -pokoje vybaveny sociálním zařízením a televizorem, -restaurace, letní terasa -psům vstup povolen. Restaurace nabízí: -široký výběr minutkových jídel, -jihočeské speciality.

Penzion: -ubytování: -14 jednolůžkových a dvoulůžkových pokojů či apartmány -celkem 23 míst (25 s přistýlkami) Vybavení objektu: -restaurace -konferenční místnost -solárium -kosmetika.