Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
AUTOCAMP Jinolice Ubytování, kemp, camp, autokemp, autocamp, chatky. Kapacita ubytování: 11 pětilůžkových chat 500 míst pro stany 50 míst pro karavany Stravování-restaurace. Vybavení areálu: Společné sociální zařízení, kiosky, restaurace, půjčovna sportovních potřeb, úschovna kol, veřejný telefon, ...

Penzion: -ubytování pro 20 osob v 5 apartmánech s vlastním sociálním zařízením, televizí, ledničkou a terasou.

Nabízíme rekreační a léčebné pobyty - termální lázně Maďarsko a lázeňská města Slovensko. Harkány, Zalakaroš, Hévíz, Bukfurdo, Eger.

Hotel: -ubytování -21 dvoulůžkových, 1 třílůžkový pokoj, 3 apartmány -pokoje jsou vybaveny sprchou, WC a televizí vč. satelitu -restaurace s barem -tropické atrium -možnost pořádání oslav, firemních večírků a prezentací -2 oddělené salonky -WI-FI -PC na recepci k vonému užití.

Cestovní kancelář nabízející zájezdy do hotelů a apartmánů na Makarskou riviéru do Chorvatska vlastní dopravou nebo autobusy..

Cestovní kancelář - dětské tábory: - největší nabídka zahraničních dětských akcí na českém trhu..

Cestovní kancelář: - zájezdy na míru - firemní akce.

Cestovní kancelář zajištuje tyto služby pro cizince: -anglický, německý průvodce -převoz, transport na obchodní jednání -transport z letiště do hotelu -ubytování v hotelu -návštěvy historických míst -vstupenky na kulturní a sportovní akce -zajištění rezervace v restauracích včetně sestavení menu -zajištění jakéhokoliv zájezdu ...

Služby v cestovních ruchu nejen pro cizince: - prohlídky města - okružní jízdy po Praze - pořádání výletů do okolí Prahy. Průvodcovské služby. Informace pro turisty.

Cestovní kancelář založená v dubnu 1991 nabízí kompletní služby v oblasti incomingu.

Nabídka ubytování v pokojích a apartmánech, restaurace s českou kuchyní. Poskytnutí parkovacích míst

Nabízíme zájezdy včetně last minute a first minute do celého světa od více než 250 českých, slovenských, rakouských a německých cestovních kanceláří.

Stravování. Ubytování: -dvou, čtyř, pěti a vícelůžkové pokoje -společné WC a sprchy-teplá voda Restaurace-bar-vinárna-taneční parket. Restaurace zahradní-gril. Televize-video-satelit. Hřiště-stolní tenis. Koupání-výlety do Českého ráje. Projížďky na koních-kočárem. Školy v přírodě-školení-svatby.

Kulturní zařízení města: - pořádání kulturních programů - agentura kulturních souborů - provoz kina - antikvariát - obrazová galerie - pronájem prostor. Zámecký penzion: - ubytování na zámku Žerotín - 480 Kč/osoba/noc.

Hotel Skicentrum. Hotel*** Ubytování. Restaurace.

Hotel, ubytování: -12 dvoulůžkových pokojů -3 rodinná apartná -36 lůžek -pokoje mají vlastní koupelnu s vanou a WC, jsou vybaveny TV se satelitním příjmem a telefonem s přímou volbou -restaurace -domácí a zahraniční kuchyně -denní bar se zimní zahradou -sekretářské služby -směnárna. Služby: -zajištění společenských ...

Hotel Golden Harrachov. Hotel*** Ubytování.

Cestovní a sportovní kancelář: - zájezdy - pobytové, poznávací, jednodenní - dětské tábory - last minute.