Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Třihvězdičkový hotel v rezidenční čtvrti Rokoska v blízkosti metra Nádraží Holešovice. Kapacita hotelu je 33 osob, restaurace se specializací na českou kuchyni, svatby, rauty, projekce, konference.

Autokemp, camp: -ubytovací služby.

Cestovní agentura: -zprostředkování zájezdů od více jak 50-ti cestovních kanceláří.

Hotel. - ubytování 6 x 2 lůžkové pokoje - restaurace - vlastní parkoviště - v zimě kryté boxy

Služby: -ubytování v chalupě na Šumavě.

Ubytování. Kapacita: -15 pokojů s maximálním obsazením 40 lůžek. Nadstandartní vybavení pokojů: -televize, satelit, lednička, sociální zařízení včetně sprchy nebo vany. Stylová restaurace: -40 míst. Hlídané parkoviště.

Ubytování ve známém rekreačním letovisku Sloup v Čechách ihned naproti koupališti.

Cestovní agentura (kancelář): -rodinné dovolené v Itálii -zájezdy, pobyty: -Itálie pod stany pro děti, základní školy, střední školy, vysoké školy. -severní Itálie Lido Scacchi -Černá Hora, Chorvatsko -Řecko.

Ubytování: - penzion. Restaurace: - denní menu.

Zámek. Museum s expozicí lidové keramiky, hudebních nástrojů, sbírka obrazů a knihovna. V okolí zámku je anglický park založený v l. polovině 19. stol.

Penzion, ubytování: -10 až 13 osob -semináře, školení, porady -bar - možnost rezervace pro uzavřená jednání, školení, porady, oslavy -vinný sklípek -menší oslavy -kuchyňky na pokojích s vybavenou lednicí -infrasauna, kola.

Stavební společnost. Nestátní zdravotnické zařízení. Centrum regenerace a rekondice: -manuální a přístrojové lymfodrenáže -suché uhličité koupele -oxygenoterapie -mořské řasy -parafín. Fyziatrie, balneologie a léčebná rehabilitace: -klasické masáže. Salony krásy: -kosmetika -kadeřnictví -solárium -pedikůra -manikůra ...

Cestovní agentura zaměřená na reprodukční medicínu.

Hotel*** typu nabízí ubytování: - 43 pokojů - 120 lůžek - televize se satelitem - telefon - WC se sprchou - bezbariérový přístup.

Hotel: -ubytování, kapacita 110 lůžek -pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením -k dispozici je parkoviště.

Ubytování: -individuální rekreace pro rodiny, školní výlety, ozdravné pobyty, školy v přírodě, dětské tábory, školení -ubytování v samostatných chatkách pro 6 osob, ve kterých jsou účtována jednotlivá lůžka -chaty jsou vybaveny chladničkou -celková kapacita je 54 místa -chatky jsou za příplatek vytápěny elektrickými přímotopy ...

Penzion. Penzion Dagmar Krásná se nachází 2km od centra města Plzně.Ubytování v podkroví rodinného domu.Celková kapacita penzionu je 7 pokojů 2 - 3 lůžkových s příslušenstvým. Součástí penzionu jsou 2 kuchyňky, kde je možno posedět a připravit teplou stravu a nápoje.V objektu kadeřnictví a hospůdka s posezením na zahradě.V penzionu poskytovány ...