Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Ubytování, penzion: - ubytování se snídaní (formou bufetu) a obědem (na objednávku) - každý pokoj je vybaven sprchou a WC

Ubytování, stravování: -ubytování ve 2, 3 a 4 lůžkových pokojích, -v každém patře jsou umístěny sociální zařízení se sprchovými kouty a toaletami.

Zámečnictví. Výroba a prodej kol. - kolečka ke stolům - kolečka k vozíkům i ručním - kolečka k přepravníkům - kolečka ke kovovým konstrukcím - různé velikosti a provedení - pojezdová kola a kolečka. Ubytování. - ubytovna. Strojní výroba.

Hotel, restaurace, ubytování: -kapacita 40 lůžek. Restaurace, catering.

Nabízíme moderní 3 a 4lůžkové pokoje s vlastním WC, sprchou a lednicí. Možnost vlastního vaření a společné kuchyňky. K dispozici automatická pračka a uložení cenností do trezoru. Možnost parkování.

Služby: -finanční společnost -kuzy, vzdělávání -cestovní agentura Pořádání: -firemních, společenských akci

Hotel Hynek Ubytování: -5 x 2lůžkové pokoje -3 x 3lůžkové pokoje -cena od 590, -Kč do 1190, -Kč včetně snídaně -pakoje jsou vybaveny sociálním zařízením, televizí se satelitním příjmačem (25 programů) Stravování: -v kavárenské části je pro hosty připraveno 30 míst -v resturační části je pro hosty připraveno 34 míst -po ...

Nabídka ubytování ve 2-6ti lůžkových nekuřáckých pokojích. Možnost parkování.

Ubytování. Penzion. Kapacita 18 míst. Restaurace. Pořádání: - svatby - společenské akce.

Nabídka celoročního ubytování. Kapacita chaty je 75 lůžek. Pokoje jsou dvoulůžkové až sedmilůžkové. K dispozici bar s kulečníkem, šipkami, televizí a společenskými hrami.

Penzion, ubytování, stravování: -komfortní ubytování ve 2 a 3 lůžkových pokojích se sprchou, WC a o celkové kapacitě cca 60 lůžek + 9 x přistýlka, -rodinná sauna.

MARCO´POLO Bar a penzion: -alko i nealko nápoje -školení -velkoplošná televize -hudební produkce -penzion - ubytování.