Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Penzion -ubytovací služby - ubytování na okraji Rychnova nad Kněžnou s výhledem - zámek - ubytování v 1-4 lůžk. pokojích - každý s vl. sociálním zařízením sprcha, WC, umývadlo, televize - zdarma připojení přes WIFI k internetu - pro 4 pokoje společný balkon- posezení, usušení - vybavená kuchyňka s malou jídelnou - do centra ...

Ubytovna: -ubytovací služby -firemní krátko-dlouhodobé ubytování -levné ubytování -kapacita 150 lůžek.

Praní prádla pro hosty Nepřetržitě hlídané parkování Půjčovna aut Hotelové taxi Obchod s upomínkovými předměty Květiny Business studio Internet Room service Směnárna Sekretářské služby Doručovací služby Rezervace letenek, jízdenek.

Nabízíme ubytování ve čtyřech pokojích se sociálním zařízením i společnou kuchyňkou a společenskou místností či dvou apartmánech.

Nabídka apartmánů v centru obce Háj pod Klínovcem ve výšce 900 metrů nad mořem. Místo pro relaxaci a odpočinek po celý rok.

Provozování cestovní agentury specializující se na destinace v Řecku, Rumunsku a Černé Hoře.

Villa Milada je nově zrekonstruovaný čtyřhvězdičkový hotel, který nabízí nadstandardní ubytování, komfortně zařízené pokoje, restauraci, konferenční salonky a wellness. Hotel je situovaný v překrásné oblasti Šáreckého údolí v Praze 6 (Dejvice), pohodlně dostupný k nejvýznamnějším pražským památkám.

Koliba "U splavu" Hovězí: -kapacita kapacitou 32 lůžek Služby: -školení -semináře -kulturní akce -rodinné oslavy.

Ubytování: -apartmán 1-2*noci-850, - + přistýlka-200, - -pokoje(celkem 4 pokoje) -čtyřlůžkový, třílůžkový, dvoulůžkový -lůžko 1-2* noci-350Kč. -dlouhodobý pobyt-děti do 6let zdarma domácí mazlíčci zdarma!Kola a lyže uzamkneme! Parkování u domu, Možnost zahradního posezení a grilování. Hosté VIP, kteří u nás již ...

Hotel, ubytování Kempinski Hybernská Prague se nachází na oblíbeném místě v samém centru Prahy, v Hybernské ulici, odkud je velmi blízko jak k sídlům hlavních obchodních společností, tak k proslulým pražským pamětihodnostem, jako je Prašná brána a Obecní dům.

Nabídka ubytování v rodinném hotelu umístěním v historické sedmipodlažní neorenesanční budově z roku 1890: -67 čtyřhvězdičkových pokojů včetně 6 pokojů de lux, 2 apartmá -klimatizace -satelitní televize -radio -telefon -minibar -sejf na pokoji -pokojový servis -služby pro obchodníky -sauna.

Cestovní agentura, nabídka: -poznávací zájezdy -pobytové zájezdy -lyžařské zájezdy.

Apartment Hotel UNGELT: -10 apartmánů -snídaně na pokoji je v ceně ubytování -parkování v hotelu za 300, - Kč na den -přímé nebo spojované telefonní linky v každém apartmánu.

Letní a zimní dovolená. Sportovní zájezdy. Cykloturistika a cyklistické zájezdy Sicílie, Francie- Bretagne, Tarn, Korsika, sjezdové lyžování Alpy, Francie, Itálie.