Penzion Rendez vous
Hotel Kraví hora Bořetice ***
Hotel AVANTI****
Vinařství Herůfek
Hotel RING***

Na Vaší dovolené využijte výhodných nabídek ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, které poskytují hotely, penziony, chaty, chalupy či ubytovny po celé ČR. Nabízejí také sportovní aktivity a wellness procedury včetně masáží či sauny.

Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Pokud hledáte skvělé místo pro firemní akce včetně rautu nebo chcete zažít nezapomenutelný víkend s přáteli či rodinou, představujeme vám ideální volbu – vinný sklípek s ubytováním v penzionu Rendezvous ve Valticích. Příjemné prostředí sklípku je ideální místo pro degustaci vín. Pod vedením majitele penzionu budete mít možnost ochutnat širokou ...
Objevte kouzlo penzionu s vinným sklípkem v srdci jižní Moravy
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Obec Všeň se nachází mezi městy Turnov a Mnichovo Hradiště v okrese Semily. Obec se skládá z místních částí Všeň, Ploukonice, Mokrý, Dvůr Borčice. První zmínka o obci pochází z roku 1318. Východně od vsi se rozkládá Chráněná krajinná oblast Český ráj s výskytem chráněných rostlinných a živočišných druhů.
Obec Všeň - malebná obec v okrese Semily
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Navštivte Wellness rodinný hotel z Langrů v Dolních Věstonicích a dopřejte si relaxaci po náročném týdnu. K dispozici máme pro své hosty několik pobytových balíčků, které mohou využít rodiny s dětmi,, skupina přátel nebo zamilované páry. Dopřát si můžete relaxační i energetické masáže či zábaly. Odpočinout si můžete ve finské sauně nebo ve vířivé ...
Relaxace a ubytování ve Wellness rodinném hotelu u Langů
Ubytování. Penzion, pension. penzion Říčky apartmány Říčky chata Pastviny.

Ubytování v apartmánu na Valašské Senici (v soukromí RD). Činnost účetních poradců. Zpracovnání daňové evidence, účetnictví, daňové přiznání.

Hotel Meritum. Ubytování: - 50 pokojů (8/1, 8/3, 34/2) - vlastní WC - sprcha - ledničky na pokojích - telefon - TV+Sat - protipožární systém. Hotelové služby: - monitorované parkoviště - 2x výtah - lobby bar - směnárna - internet - doplňkové služby.

Cestovní agentura: - předprodej autobusových jízdenek s místenkou, zájezdů - autobusová doprava.

Ubytování - hotel. **** hotel městského typu vhodný pro : -obchodní i turistickou individuální klientelu -účastníky veletrhů a výstav konaných na Výstavišti Praha -turistické skupiny i pobyty s dětmi -ubytování handicapovaných klientů.

Nabídka služeb: -kongresová činnost (zabezpečení konferencí, kongresů, workshopů a společenských setkání na různých úrovních a v různé šíři).

Nabídka zájezdů do Evropy se specializací na Itálii. Zajišťování pobytů na objednávku a letenek do celého světa. Cestovní kancelář HANSEATIC CK HAD působí na českém trhu již od roku 1995. V průběhu let 1995 – 1998 pro své zákazníky zajišťovala cestovní a ubytovací služby především v oblasti Itálie pod názvem CK HAD s.r.o. Od roku 1998 ...

Nabízíme lyžařské, pobytové a letecké last minute zájezdy s garancí nejnižší ceny. Lyžování Rakousko, Švýcarsko, Itálie, Slovensko - kvalitní ubytování a služby, skipasy v ceně, pobyty od 3 dnů, rodinné pokoje a apartmány, dětské slevy. Rezervace online či na bezplatné lince 800 220 800.

Ubytovna Tesla Hradec Králové nabízí: -kvalitní a cenově dostupné ubytování Nabízíme dlouhodobé partnerské spolupráce s firmami a exkluzivní podmínky a ceny! Na ubytovně se nenachází recepce, proto veškeré dotazy a objednávky buď zašlete e-mailem, nebo volejte na telefon 602 333 111.

CK VERANA TOUR a CA DAVID STOKLAS Cestovní kancelář: -pobytové zájezdy Itálie, Argentina, Slovensko (Vysoké Tatry)

Cestovní kancelář, zájezdy: -poznávací, pobytové, poutní-křesťanské a exotické zájezdy (dovolená) -doprava autobusem, letadlem, lodí, vlastní -oslovujeme všechny zájmové a věkové skupiny -dosažitelnost našich destinací je na všech pěti kontinentech -standardní služby za nestandardní ceny -individuální přístup ke ...

Restaurace a hotel se nachází v centru města a nabízí denně minimálně 12 hotových jídel a z minutkového jídelníčku 50 jídel. V letních měsících je otevřena zahradní restaurace.

Levné ubytování pro školy v přírodě, lyžařské kursy a weekendy, výlety na kolech... Ubytování: - penzion pro 50 lidí -další lůžka možno zajistit po domluvě na přistýlkách.

Ubytování: -zajištěno pro 98 osob ve dvou, tří, čtyř, pěti a šestilůžkových pokojích, každý pokoj je vybaven WC a sprchou -celý hotel je kompletně vybaven antialergickými pokrývkami a pobyt je zde tak vhodný i pro alergiky -v hotelu je k dispozici vyhřívaný bazén o rozměrech 8 x 4 x 1, 5 metru, sauna, stolní ...

Hostinec Hlučál - restaurace Penzion Hlučál -ubytování

Cestovní kancelář. Dovolená Česká republika, Slovensko. Provozní doba: Pondělí – pátek 10.00 – 17.00 Sobota - Neděle zavřeno

Cestovní kancelář. Nabídka CK S.E.N. se orientuje především na tyto základní odvětví turistiky, a to: - mimoevropské poznávací zájezdy - pěší turistiku - cykloturistiku - vodáckou turistiku - zájezdy na in-line bruslích - pronájem obytných jachet na řekách a kanálech. V tuto chvíli na našich webových stránkách najdete nabídku pro ...

Cestovní kancelář. Zájezdy do všech koutů světa. Letenky a víza do celého světa. Poznávací a pobytové zájezdy: - Karibik - Střední a Jižní Amerika - Jihovýchodní Asie - Blízký východ - Evropa. Pobytové zájezdy. Pronájem automobilů. Business service: - služební cesty - incentivní turistika - firemní akce.